Şimdi Ara

Opel Astra 49.400 den başlayan fiyat. Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.opel.com.tr/teklifler-hizmetler/mevcut-teklifler/mevcut-arac-teklifleri/astra_ailesi0.html

Opel astranın başlangıç paketi olan Edition'nın benzinlisinin yakıt tüketimi nasıldır?

• Ben motordan dolayı almazdım.
  • Ben yeni sattım 2013 modelini, bu motor hiç 115 BG gibi güç üretmiyor çok hantal diyemem ama performans istiyorsan tüketimden dolayı uzak durmak gerekir. LPG olayı bir başka bakış açısı onu bilemem. Gedizler bugun mesaj attı 48400 e veriyorlarmıs.
  • aralıkta 1.4t sport birkaç ekstrası olan modelini 57 ye alıyodum masadan kalktım.Şimdi alan arkadaş yakıt nedeniyle satıyor
    araç çok keyifli ve güzel araç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat cok iyi, o fiyata cok iyi secenek ama lpg taksan olmuyor takmasan olmuyor. Basa bela bir motor. Benim aracima da lpg takilamiyor ve bu benzin fiyatlarina gore ekonomik degil ama uyguna aldim, performansi iyi diye avutuyorum kendimi. Astrada performans, surus zevki de yok. Eger cok yol yapmiyorsaniz tercih edebilirsiniz ama ben olsam kesinlikle almazdim.

O fiyatlara toyota corolla performansi kotu olsa da lpg uyumu ve ekonomikligi ile daha cazip duruyor. Focus ya da tsilere sicak bakiyorsaniz octavia da alternatif olabilir
  • edition çok boş ve servis kazık , bütçe kullanım amacı aylık yıllık kaç km yapıyorsunuz ? kriterler neler ? buna göre daha iyi öneriler gelebilir
  • Yıllık 10.000 Km veya daha az yapılıyorsa benzin ile binilir.Abartılan kadar kötü bir motor'da değil.
  • 52bine Vw Golf 1.2 tsi al , rahat rahat , 6 lt tüketimi var
  • bu aracın 100 km de yaklaşık tüketimi ne kadar? dizel i çok verimli ve ideal ancak benzinli manuel ve otomatik( 1.4t sanırım) yakıt tüketimi ne kadardır? 1.4 tsi dgs golf e göre artı ve eksilerini bilen var mı? (tarafsızca)

• Baz modeli çok kötü astranin. Bi üst donanım yeterlidir

• Hocam opel gm alt yapısını kullanıyor benzinlileri gerçekten çok yakıyor. Hayır o değilde opel ağırlıklarından yarın kurtulsa ve yakıt tüketimi vw ve filan yaklaşsa o zamanda çok zarar edersiniz. Bence dizelini almak mantıklı. Benzinli alıyorsan ne kadar yaktığına benim gibi bakmayacan. Yoksa psikoloji gider 1 sene sonra satarsın.
  • alırım temiz bi cdti, gitmiyor falan derler ama vites oranları diğer dizellere göre kısa, şoförlüğü olan kalkış sorunu da yaşamaz, evet gaza bastıracak bi araç ağırlıktan ve düşük torktan dolayı ama bir yere kadar yakar zaten
  • Arkadaşta var ortalaması 9.5 litre, uzun yolda 7nin altına anca düşüyor diyor. Aynı ilçede yaşıyoruz aynı şartlarda 1.6 tdi aracım 5.4 litre yakıyor uzun yolda 3.5 4 yakıyor
  • Araba araştırırken seçeneklerim arasında ilk sıradaydı. Uzun boylu olmam sebebiyle içi biraz dar geldi, görüş açılarını da beğenmemiştim. Ama Opel bayileri pazarlık konusunda iyidirler, güzel fiyat alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.