Şimdi Ara

opel astra cd 1999 otomatik vites 14.750 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • salı günü aracı almayı düşünüyorum sizce nasıl bi arac ? otomatik olması dejavantaj mı dır? arac 130bin km de değişen yok 2 kaportacıya gösterdim 2 side aracın temiz oldugunu söyledi ve lpg taktırmayı düşünüyorum görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

opel asrta cd 1999 1.6 16v

CD
    Elektrikli Cam
    ESP
    Klima
    Sis Lambası
    Radyo / Kaset
    Hidrolik Direksiyon
    Xenon Far
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Çelik Jant
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhcskn -- 30 Ağustos 2010; 12:11:53 >

• araç temizse alınabilir. fiyat fazla değil. astra otomatik kullanımı oldukça rahat, güvenli bir otomobildir. 130.000 km benzinli bir motor için çok değil ama yine de bir motor ustasına göstermek gerekebilir.
  • arac cok hosuma gitti cok diri duruyo bakımlı bir arac kafama takılan 130 . 000 de olması ama benzinli araclarda sorun olmucagını sölüyorlar bide baska forumlarda fiyatının fazla oldugunu söylediler
  • Hocam cd zaten donanimi en ezngin olan modeli astranin. 130bin normal 99 model bir arac icin 11 sene kullanmis yilda 12bin km yapmis buyuk sehirdeyse normal gozukuyor. Bir kac parcada boya sorun etme zaten 11 senelik arac gerci temiz oldugunu soyluyorsun, onemli olan mekaniki olarak nasil onu iyice kontrol ettir. Motor yag eksiltebilir o km lerde onuda usta bakmayla anlayamaz senin bin km yapman lazim eksiltip eksiltmedigi ni gormek icin. Onun disinda iyi arac bende 2005 modeli var g kasanin sert suspansiyonlari vardir yoldaki herseyi hissedersin ama yol tutusunuda ole sagliyor arac lotus suspansiyon var. Opeller kolay kolay eskimez saglam araclar icine sindiyse al otomatikse lpg taktir tabiki benzin 100 km de 12 litrelere cikabilir sehir icinde. Birde hocam sanzimana baktir otomatik sikinti yaratmasin sonra. Hayirli olsun gule gule kullan
  • cok teşekkür ederim gercekten rahatladım :D bi aksilik çıkmazsa alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.