Şimdi Ara

Opel ASTRA CLASSIC III 2012 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
46.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sıfır almayı dusunuyorum 41 42 arası param var Opel ASTRA CLASSIC III nasıl sızce hakedıyomu o parayı satıs yaptıgımızda aynı paralara gıdermı bırde onun yerıne dusundugum golf 1.4 tsi 2010 sızce hangısı olabılır cok soru sordum galıba :-) tskler

• Beğendiğim bir araç,fakat eskimeye başladı..
  • astra classic tutulan bi araç ancak benim bildiğim 6-7 yıldır piyasada ve albenisi kalmadı.ikinci el değeri olarak en avantajlı marka vw.ben olsam golf tercih ederdim.hem daha yeni kasa hemde TSI motorundan dolayı.
  • Bence güzel araba, alınabilir. 1.3 Dizeli yazın 40.000 TL 'di yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi artmıştır kesin.
  • Ben 35'e aldım.Şuan severek kullanıyorum 20.000 km'de.Bir sıkıntısı yok.En beğendiğim özelliği çok az yakması ve dizel olması,gücü hissettirmesi.Kasası eskise de yakışıklı.Hem bu classic kasalar ilk çıkanlardan ve sonradan makyajlananlardan farklılıkları var.İkinci eli de güzel daha ne olsun...
  • TSİ ile 1.3 cdti farklı karakter araç astra max. 25 krş yakar ort. de ama tsi hakkında bilgim yok.
    golf bence daha kaliteli bütçeni aşmazsa al derim ama tüketimi canını sıkarsa ben 2 yıl kullandım ve gayet güzel araç.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranjehaki

Arkadaslar sıfır almayı dusunuyorum 41 42 arası param var Opel ASTRA CLASSIC III nasıl sızce hakedıyomu o parayı satıs yaptıgımızda aynı paralara gıdermı bırde onun yerıne dusundugum golf 1.4 tsi 2010 sızce hangısı olabılır cok soru sordum galıba :-) tskler

35.000-36000 civarı olması lazım Astra Classic. Dış tasarımı eskidi ama fiyatına göre iyi araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1997 E200 Elegance alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F/P açısından çok güzel araç.
    Accent Blue dizelin mode donanımının 42 bine satıldığını düşünürsek, Astra parayı misli misli hakeder.
    Arkadaşların dediği gibi tipinin eskimesi ( çok modern bir görüntüsü var aslında sadece yenisi çıktığı için bu algı var) sizin için sorun değilse alın.
  • muhteşem bir araç, bu fiyata bu donanım ve ekonomiyi korelilerde bile bulmak imkansız.
  • Geçen sene tam bu sıralarda 1.3 cdti otm. astra 3 classic hb modelini 37500 e bir arkadaşım aldı. Şimdi 40000'e falan satmayı düşünüyor.
    Ben 38200 fiyat almıştım, kardeşim için arıyordum..Bir senede fiyatı bu olacak deseler ne yapıp yapıp aldırırdım kardeşime.
  • Ben sadece dış görünüş olarak değerlendireceğim.Bu araba yıllardır piyasada ve oldukça fazla var.Ben bu aracın tipinden bıktım.Yeni astra desen neyse ama yıllardır satılan bi arabayı şahsen ben almak istemem.Ancak araç fiyatına oranla oldukça iyi buda bir gerçek.
  • 4 yıl şirket arabası olarak sedan enjoy dizel modelini kullandım.

araba her yönüyle güven veren bir araç.yol tutuş,malzeme kalitesi.

Tek sorun var.2 tane vardı bizim şirkette ikisininde ben kullanırken turbo valfinde sorun cıktı.

Yanlız şirket araçları pek temiz kullanılmaz bilirsiniz.Ondanda olmuş olabilir.

Bir gün beni yolda bırakmadı...

Dizelini alıcaksan,doğru yaparsın..900 km gidersin.

Bacanak benden özendi.gitti benzinlisini aldı 5 ay sonra sattı...:))
  • Golf TSI su anki fiyatini gayet de hak ediyor, ama Astra Classic bu konuda ondan da iyi. Saglam, kaliteli, donanimli bir arac, ve fiyat olarak bence su an rakibi yok. Astra'yi oneririm.
  • astra 1.3 cdti otomatik kullanıyorum. Temmuz sonunda 40 bine aldım şimdi 44bine vermiyor bayiler.Şehir dışı 100-110 la cc ye bağlayınca 18 kuruş yakıyor. Şehir içinde 1 depoyla ortalama 850km gidiyor. Golfte olmayan birçok şey (highline-comfort hariç) astrada var ( hız sabitleme-otomatik yanan farlar-hill holder-esp- lastik basınç uyarısı- direksiyondan kumandalı teyp vs). Yol tutuşu çok iyi. Yalnız her köşe başında arabanın aynısını görünce kızılay dağıtmış diye düşünmeden edemiyorum. Eşya koyma gözleri de yetersiz.
  • 42000 tl liste fiyatı var. aralık ayında indirime girer mi ??
  • güzel araç alınabilir benimde düşüncemde cumartesi sordum dizel otomatik 45.000 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Ben 35'e aldım.Şuan severek kullanıyorum 20.000 km'de.Bir sıkıntısı yok.En beğendiğim özelliği çok az yakması ve dizel olması,gücü hissettirmesi.Kasası eskise de yakışıklı.Hem bu classic kasalar ilk çıkanlardan ve sonradan makyajlananlardan farklılıkları var.İkinci eli de güzel daha ne olsun...

pardon, hangi gücü? ankaragücü mü?
  • yeni astra edition alsan 1,3 dizel?
    47000 e bırakıyorlar hem bu araç daha az yakıyor.
    edit 47000miş aklımda yanlış kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 23 Kasım 2011; 14:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

yeni astra edition alsan 1,3 dizel?
    44000 e bırakıyorlar hem bu araç daha az yakıyor.

Eminmisiniz 44bin'e bıkratıklarına.

Liste fiyatı 50.900.

Eğer 46bine dizel enjoy modelini bıraksalar süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

yeni astra edition alsan 1,3 dizel?
    44000 e bırakıyorlar hem bu araç daha az yakıyor.

Eminmisiniz 44bin'e bıkratıklarına.

Liste fiyatı 50.900.

Eğer 46bine dizel enjoy modelini bıraksalar süper olur.

yok aklımda yanlış kalmış hocam 46-47 ye bırakıyorlar editionu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.