Şimdi Ara

Opel Astra Classic III vs Volkswagen Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polo vs astra mı? tartışmasız astra.alırken olabildiğince donanımlısını almaya bakın..
  • Opel Astra
  • şu dandik vosvosların bu saçma piyasa yüzünden bir üst segmentle kıyaslanması ne zaman son bulacak acaba ?
  • Tabii ki Astra..

Polo'nun motoru 1.4 85 hp Astra'nın 1.6 115 hp..Polo B sınıfı Astra C sınıfı doğal olarak konfor, iç hacim, yol tutuş gibi konularda Polo geride kalacaktır..Ayrıca eğer Polo'nun motoru eski 75'likten geliştirilme bir motorsa çok yaktığını söyleyenler var(ben söylemiyorum) Astra'nın fiyatının bu kadar uygun olduğunu da bilmiyordum..Yerinizde olsam kesinlikle Opel'i tercih ederdim..

Bahsettiğiniz Astra 1.4 90 Hp imiş..Bunun yerine 1.6 konfor paketli almanızı tavsiye ederim..35 milyara çıkıyor ama değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 15 Mayıs 2010; 14:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Tabii ki Astra..

Polo'nun motoru 1.4 85 hp Astra'nın 1.6 115 hp..Polo B sınıfı Astra C sınıfı doğal olarak konfor, iç hacim, yol tutuş gibi konularda Polo geride kalacaktır..Ayrıca eğer Polo'nun motoru eski 75'likten geliştirilme bir motorsa çok yaktığını söyleyenler var(ben söylemiyorum) Astra'nın fiyatının bu kadar uygun olduğunu da bilmiyordum..Yerinizde olsam kesinlikle Opel'i tercih ederdim..

Bahsettiğiniz Astra 1.4 90 Hp imiş..Bunun yerine 1.6 konfor paketli almanızı tavsiye ederim..35 milyara çıkıyor ama değer..

• İki arabayı yan yana koyun ve bakın, Astranın yanında Polo oyuncak gibi kalıyor.

1.6 Motorlu almanızı, tavsiye ederim.
  • 1.4 motor astrayı kaldırmaz mı? neden 1.6?
  • gayetde kaldırır.. ben 1.4 kullanıyorum ve herşeyi ile çok memnunum. ama bu birazda arabandan ne beklediğine bağlı. ben makaslara girmem, süratli kalkışlar yapmam. yani sakin kullanırım arabamı ve bana fazlasıyla yetiyor. 1.4ün hiçbir eksiğini görmedim şimdiye kadar. gerek sollamalarda, gerek yokuşlarda hiç bir dezavantajını görmedim. gerektiğinde düz yollarda bile gayet hızlı süratleniyor.

biraz daha atak, sportif bir araç istiyorsan 1.6yı da düşünebilirsin bence. ama eğer 1.4e de karar verdiysen, için rahat olsun. "1.4 kaldırmaz, kasa ağır gelir" gibi laflara tamamiyle yalan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 17 Mayıs 2010; 13:32:07 >
  • Kızıl Baron arkadaşımıza katılıyorum, zira; iki gün önce Muğla Ermaş tan Astra 3--1.4 satın aldım. otomobili alırken 1.4 motor konusunda çok ciddi şüphelerim bulunuyordu, ama aracı, sakar geçidinde (bilenler bilir Muğla-Marmaris yolu üzerinde sıfırdan 700 metreye 9 km. de çıkılan bir geçit) araçat 5 kişi ile gayet tatmin edici bir şekilde çıkma becerisini gösterdi (ama doğru deviri seçmek kaydı ile). Araçtan kesinlikle çok memnunum. Araç alma sürecinde de satıcı servis, çok yardımcı oldu. Teşekkürler Ermaş, teşekkürler Astra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

şu dandik vosvosların bu saçma piyasa yüzünden bir üst segmentle kıyaslanması ne zaman son bulacak acaba ?

şu an opel astra Classic HB alıyorum ama vosovoslara dandik demekle haksızlık ediyorsun. 2001 model bora var elimde eski model olmasına rağmen donanım olarak bile çokta kötü gelmiyor bana ama onu satıyorum ve opel alıyorum sırf model yeni olsun araç yeni olsun diye eğer para yetse jetta alırdım opel daha uygun fiyat geldi. Opel uygun fiyatlı diye kötü demiyorum ama vosvosların hakkını kimse yemesin (Polo yu vosvos saymıyorum)
  • Allahım deliricem arkadaşlar bıkmadınız usanmadınız bu mevzuudan bu kaçıncı astra polo muabbetinden çıkan 3. dünya savaşı , çıkın şu kısır döngüden , eski kasa c sınıfı almakla yeni kasa b sınıfı almak arasındaki tercih zevk ve ihtiyaç meselesidir kişiden kişiye değiişir , lütfennnnn......
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

komik bir soru

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

şu dandik vosvosların bu saçma piyasa yüzünden bir üst segmentle kıyaslanması ne zaman son bulacak acaba ?

şu an opel astra Classic HB alıyorum ama vosovoslara dandik demekle haksızlık ediyorsun. 2001 model bora var elimde eski model olmasına rağmen donanım olarak bile çokta kötü gelmiyor bana ama onu satıyorum ve opel alıyorum sırf model yeni olsun araç yeni olsun diye eğer para yetse jetta alırdım opel daha uygun fiyat geldi. Opel uygun fiyatlı diye kötü demiyorum ama vosvosların hakkını kimse yemesin (Polo yu vosvos saymıyorum)

sen yenisin galiba denizkubi nin dokunulmazlığı vardır o istediği yorumu yapar o vosvos dandik diyorsa dandiktir

ayrıca konu eski

• kesinlikle astra özellikle classic kasaya bayılıorum ve ülkemiz bu aracı cok sevdi 98 yılında ilk gelen astralardan alan kişiyiz yaklasık 3 ay bekledik cdx aldık ve sürmeye doyamadım arac neredeyse 10 yul üretiydi harika bir arac asla masraf acmaz konfor hız en üst düzeylerde bence astra classic cok iyi bir secim olur.polo bence fiyatını haketmeyen bir arac gerci bana göre passat hariç diger vwler parasını asla haketmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.