Şimdi Ara

Opel Astra Classic III vs Volkswagen Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır araba almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi sizce? Opel Astra Classic III mü yoksa Volkswagen Polo mu? Opel'in fiyatı 31.160 TL WV'nin 31.350 TL. Sanki Opel daha üstün gibi aksesuar ve duruş olarak. Siz ne dersiniz?

• tabiki astra classic 3 en azından sınıf farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

tabiki astra classic 3 en azından sınıf farkı var
    komik bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

komik bir soru

Alıntıları Göster
    her açıdan düşünerek sormuştum. yakıt, servis, yedek parça, bakım...... vs açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopymanatee

her açıdan düşünerek sormuştum. yakıt, servis, yedek parça, bakım...... vs açısından

Alıntıları Göster
    bencede yeni astra polo harbiden çok boş hem astra iyi giden bir araba türk halkı sevdi bu arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

bencede yeni astra polo harbiden çok boş hem astra iyi giden bir araba türk halkı sevdi bu arabayı

Alıntıları Göster
    tabikide her açıdan astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

Alıntıları Göster
    kesinlikle astra.ama almışken en azından 1.6 almalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Clio 5 vs VW Polo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

kesinlikle astra.ama almışken en azından 1.6 almalı.

Alıntıları Göster
    polo tabii ki. opel in servisleri çok ilgisiz, yetersiz... opelin motoru eski kasayla aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

polo tabii ki. opel in servisleri çok ilgisiz, yetersiz... opelin motoru eski kasayla aynı.

Alıntıları Göster
    kesinlikle astra polo ya 4 kişi zor biniyor astra polonun yanında yayla gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

kesinlikle astra polo ya 4 kişi zor biniyor astra polonun yanında yayla gibi

Alıntıları Göster
    kesinlikle astra!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

kesinlikle astra!!!

Alıntıları Göster
    Bende Astra Classic III'ün fiyatından yeni haberdar oldum. Şuan param olsa ve sıfır araba almak istesem hiç dolaşmadan Opel Bayine gidip Astra'yı alırdım. Servisler ilgisiz olabilir ama sanayi varken servis olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Bende Astra Classic III'ün fiyatından yeni haberdar oldum. Şuan param olsa ve sıfır araba almak istesem hiç dolaşmadan Opel Bayine gidip Astra'yı alırdım. Servisler ilgisiz olabilir ama sanayi varken servis olmaz.

Alıntıları Göster
    Bencede Astra.Hem C sınıfı hem , hem daha geniş,hem daha dolu.Özellikle konfor paketiyle Full bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Bencede Astra.Hem C sınıfı hem , hem daha geniş,hem daha dolu.Özellikle konfor paketiyle Full bir araç.

Alıntıları Göster
    Amcam bu paralara araba alacaktı,gitti Astra Classic 3 CDTI Easytronic ful 37,500'e aldı.Çokta memnun.

Bir kere motor belli,araba senelerdir üretiliyor kronik bir sorunu kalmadı bir çok açıdan mantıklı seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Amcam bu paralara araba alacaktı,gitti Astra Classic 3 CDTI Easytronic ful 37,500'e aldı.Çokta memnun.

Bir kere motor belli,araba senelerdir üretiliyor kronik bir sorunu kalmadı bir çok açıdan mantıklı seçenek

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar
    bişey daha sormak istiyorum malum haziran ayında 2011 modeller gelir bayilere
    2011 ler geldiğinde 2010 sıfır bayilerde kalır mı ve fiyatlar daha da aşağı iner mi acaba??
  • quote:

ben opelin servisinden memnundum. opelin motoru eski kasaylada aynı değil, twinport. hadi diyelim eski peki polonun motoru yeni mi ki? yıllardır aynı motora bir kaç beygir ekleye ekleye piyasaya sundular.
  • quote:

iyi ozaman polonun motorunu al sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

iyi ozaman polonun motorunu al sen

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar
    2011 ler geldiğinde 2010 sıfır bayilerde kalır mı ve fiyatlar daha da aşağı iner mi acaba??

• quote:

teşekkürler arkadaşlar

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar

Alıntıları Göster
    aralık ve ocakta çok cazip kampanyalar olur bence yıl sonunu bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

aralık ve ocakta çok cazip kampanyalar olur bence yıl sonunu bekleyin.

Alıntıları Göster
    quote:

2011 ler geldiğinde 2010 sıfır bayilerde kalır mı

Geçenlerde forumda astra classic 3 için bir konuya rastlamıştım. Aracı almak isteyenler 45 gün gibi bir süreden bahsediyorlardı arama yaparsanız bulursunuz. Yani şimdi alayım deseniz bile en erken 1 ay sonra geçecek elinize. Gerçi onlar 1.3 dizel için konuşuyorlardı diye hatırlıyorum.

quote:

fiyatlar daha da aşağı iner mi acaba??

Fiyatlarda bir milyar indirim oldu diyelim ki olacağını sanmıyorum çünkü opel astra için dip fiyat budur diye düşünüyorum tabi belli olmaz. Aralığa kadar olan altı ay zarfında sizin bir otomobile ne kadar ihtiyacınız var sorunuzun cevabı burada bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.