Şimdi Ara

Opel Astra Cosmo 1,4 turbo Yakit sarfiyati ilk veriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel astra aracimi cumartesi gunu Opel Mercanlar Gaziemir'den cumartesi gunu aldim ve Denizli'ye getirdim. Depo haliyle bostu ve 240 tl'lik benzin aldı fulleyince. Gaziemir Denizli arasi 240 km. İzmir Aydın otobanda 120 ile ve yağışlı hava nedeniyle Aydın Denizli arasi 100 km hızla geldim. Ortalama yakıt sarfiyati 7,3 gösteriyordu. Belli bir km'den sonra düşeceğini düşünüyorum. Sehirici su an 9 Lt gibi. Onunda düşeceğini sanıyorum. Tecrübesi olan astra sahibi arkadaslar bu veriler sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 2 Ocak 2012; 7:49:59 >

• Veriler normal rodaj suresi bitince yakit tuketimide dusecektir ben canakkale istanbul arasi ortalama 110km ile 6.2lt yaktim sehirici tuketimimde 8.1lt sizde bu degerleri yakalayacaksiniz tabiki sakin kullanirsaniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Veriler normal rodaj suresi bitince yakit tuketimide dusecektir ben canakkale istanbul arasi ortalama 110km ile 6.2lt yaktim sehirici tuketimimde 8.1lt sizde bu degerleri yakalayacaksiniz tabiki sakin kullanirsaniz :)

Teşekkürler. Rodaj suresi ne kadar yani kaç km? Bu arada bir öneriniz var mı rodaj süresi boyunca surat için? Belli hızı gecmemek gerekiyor mu?
  • Birebir aynı araca sahip arkadaşımın Ankara ortalaması 10.6.

Bu arada yollar buzlu, ortalama hava sıcaklığı -2 / +5 arası oynuyor, aşırı uzun mesafeye de gitmiyor ama BASMIYOR da. Araç 12.000km'de, 1 senelik.
  • 8 in altına düşmez tüketim.
  • Benim güzergahımda 10lt'nin altında yakmaz.Arkadaşımda otomatik 1.4T sport var aynı zamanda aldık ben cruze aldım o astra aldı.100 liralık benzinle 200 km'yi geçemiyor.
  • Hayırlı olsun. Değerler gayet iyi bence. Rodajdan sonrada biraz düştüğünü düşünseniz gayet iyi veriler.
  • Hayırlı olsun.
    1.4 turbo motorun değerlerini merak ederdim.
    Benim 2.0 Accord (yeni kasa) ile aşağı yukarı aynı değerler:
    Şehirler arası: 6 - 6.5 litre; şehir içi: 9.5 - 10 litre.
  • 1.4 bir araç için yakıt tüketimi çok değil mi bu veriler için ? Ben 1.8 honda civic ile uzun yol 5.1 lt (110 km/h) şehir içide 8,5 - 9 lt görüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.