Şimdi Ara

Opel Astra GTC 1.6 Turbo | VW Scirocco 1.4 TSI /KARŞILAŞTIRMA/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
33.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forbest güzel paylaşım eline sağlık ama duyanda scirocco 8 saniyede astra 16 saniyede 100km/s hıza ulaşıyor sanacak

scirocco ön + astra arka + scirocco koltuk tasarımı + astra'nın iç mekanı = mükemmele 1 kala
  • şirokkonun tasarımı hoşuma gitmedi.Neden mi.
    Alttan üste doğru küçülüyor.
    Yani concepti daha güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

şirokkoyu aslında yakından takip ediyordum, güzel ve sportif bir araçtı..

ama şu foto çok çirkin, gerçekte de bu şekilde ise bu araba tutmaz...

Opel Astra GTC 1.6 Turbo | VW Scirocco 1.4 TSI /KARŞILAŞTIRMA/

bende bu aracın ilk fotoları cıktıgında artık rutinleşmiş vw iç tasarımı görmezsek dışardan cok şık bir araba diye dusunmustum. ama bu baslıktaki fotolar gercekten hiç hoşuma gitmedi hem önden hem arkadan. aceba simdiye kadar gordugumuz fotoların kapalı mekanda ışık altında yani fuarda cekilmiş olmalarımı bizi kandırdı dicem, ama öle olmamasını umarım..

• vw i gitgide sevmeye başlıyorum
    ama caddy sinden passatına aynı iç mekanı koyuyolar
    artık her arabaya farklı tasarımlar yapmaları lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 7 Mayıs 2008; 18:29:11 >
  • kisisel tercihim olarak astra gtc daha güzel
  • şunu söyleyeyim

tip olarak vW..... isterse motoru olmasın .......
    tasarım mükemmel.... karşısına geç izle......

iç dış her şeyi güzel.....direksiyon bile farklı. koltuklar mükemmel... hele motorun düzenli olması çok çok iyi.. işçiliğe önem veren yol tutuşu güvenlik vs.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 7 Mayıs 2008; 18:52:31 >
  • Ben şu adaletsizliği gözlemledim:Astranın koltukları neden deri değilde kumaş???Bence deri olsaymış bazı arkadaşlarca çamur atılan iç mekanı daha albenili olabilirmiş.Ben olsam astra gtc yi seçerdim.

0.2 sn için tartışmaya değmez ark.lar
  • 160lık tsi da nerden çıktı şimdi
  • Ben giderim bayiye hangisinin tipini beğenirsem onu alırım..Performansta o kadar bir fark yok.Sirokko'nun gerçek hayatta nasıl göründüğünü çok merak ediyorum...
  • Şirokkonun arka görüş sıfır gibi birşey. Başlıklar ve arka direkler görüşü öldürmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ne bileyim valla turboyu bol bulan vw arabalarına sürmüş

eee uzmanlık alanı o,bak aldığı ödüllerde bunu destekliyor zaten
  • Opel motor sporlarında daha başarılı bir firma değilmi?
    süper1600 de durum nasıl?
    Alman DTM yarışlareında vectralar ne halde?
    Son durumunu pek bilmiyorum ama opel vw den daha başarılı motor sporlarında.
  • iç tasarımı caddy ile aynı olan bi spor araç almak istemem doğrusu.Arka tasarımı da hoşuma gitmedi.Önden güzel duruyor.

GTC'ye gelecek olursak muhtemelen daha uzun oranlı bir şanzımanı var.Çok çok şık duruyor ve aracın sportif çizgisi heryerinde aynı kesintisiz devam ediyor.

Test galibi bence astra olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Opel motor sporlarında daha başarılı bir firma değilmi?

vw hiçbiyerde yarışmıyoki sadece toureg dakarda ,onun dışında vw ne dtm de ne f1 de ne wrc yarıstığı yok hepsini gectimde dtm gibi alman binek otomobil yarısında nasıl olmaz onu anlamadım

bu arada vw daha hoş duruyor motorda daha iyi ama resimin yarısı acılmadığı için göremedim dışını fuardakilerle aynıdır herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Opel motor sporlarında daha başarılı bir firma değilmi?

vw hiçbiyerde yarışmıyoki sadece toureg dakarda ,onun dışında vw ne dtm de ne f1 de ne wrc yarıstığı yok hepsini gectimde dtm gibi alman binek otomobil yarısında nasıl olmaz onu anlamadım

bu arada vw daha hoş duruyor motorda daha iyi ama resimin yarısı acılmadığı için göremedim dışını fuardakilerle aynıdır herhalde

DTMde Audi var diyede girmiyor olabilir
  • astra gtc çok daha güzel bence şu şirokko dan
  • VW nin açılımı VolksWagen yani halk otomobili anlamında.Ama çoğu otomobilinin halkla bir ilişkisi yok.O yüzden opel markasına sempati duyuyorum ve Opel Astra GTC 1.6 Turbo diyorum.
  • Scirocco arka taraf batırmış ama Astra ön ve arkada bence daha iyi birde Astra daha oturaklı ve daha büyük gibi geldi bana her yönden astra 1.6 GTC diyorum
  • astra çok daha şık duruyor yanlız anlamadığım bir nokta var neden scirocco full turuncu derili falanda astra boş
  • belki de sitenin her tarafında vw banner'ı olduğu içindir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.