şu opelin klima ve radyo sistemini anlayan var mı?Çok karmaşık neyin nerde yazıyo
açıklandı mı sonucu?
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
Testin sonucu şu an dergide yayınlandığı için sitede henüz sonucu açıklamamışlar.Açıklanınca burda sizinle paylaşıcam.
Opel Astra GTC 1.6 Turbo PS/kW: 179/132, 2000dd/230nm 6-ileri 0-100 km/h in 8.2s.,205/55 R 16, 223 km/h Spitze, Preis 23.745 €
VW Scirocco 1.4 TSI PS/kW: 160/118, 1750dd/240nm 5-ileri 0-100 km/h in 8.0s.,225/45 R 17, 217 km/h Spitze, Preis 23.500 €
(TSI motor 1.4 160ps olmasına rağmen 1.6 180pslik GTC den çok daha performanslı ve başarılı)
quote:
Orjinalden alıntı: T_AnAFoR
açıklandı mı sonucu?
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
Testin sonucu şu an dergide yayınlandığı için sitede henüz sonucu açıklamamışlar.Açıklanınca burda sizinle paylaşıcam.
Opel Astra GTC 1.6 Turbo PS/kW: 179/132, 2000dd/230nm 6-ileri 0-100 km/h in 8.2s.,205/55 R 16, 223 km/h Spitze, Preis 23.745 €
VW Scirocco 1.4 TSI PS/kW: 160/118, 1750dd/240nm 5-ileri 0-100 km/h in 8.0s.,225/45 R 17, 217 km/h Spitze, Preis 23.500 €
(TSI motor 1.4 160ps olmasına rağmen 1.6 180pslik GTC den çok daha performanslı ve başarılı)
berabere kaldılar
Volkswagenin yapması gereken, Scirocco 'nun gerçekten bir spor araç olmasını istiyordu ise, GTİ 'in 2.0 TFSi motorunu vermek olmalıydı, gene arada dere bir yöntemi tercih etmişler. O testi de ben de okumuştum VW Scirocco'nun daha performanslı görünmesinin sebebi astra ile arasındaki 65 kg farktan kaynaklanıyor, ben öyle bir araç alıyor olsam ikisini de tercih etmezdim.
ne alırdın peki?
Görünüm olarak hem iç hem dış olmak üzere opel vw karşısında ezilmiş
quote:
Orjinalden alıntı: hakoist
şu opelin klima ve radyo sistemini anlayan var mı?Çok karmaşık neyin nerde yazıyo
bende astra var bir kere alışınca klima ve radyo kumandalarini kullanmak cok kolay
Volkswagenin yapması gereken, Scirocco 'nun gerçekten bir spor araç olmasını istiyordu ise, GTİ 'in 2.0 TFSi motorunu vermek olmalıydı, gene arada dere bir yöntemi tercih etmişler. O testi de ben de okumuştum VW Scirocco'nun daha performanslı görünmesinin sebebi astra ile arasındaki 65 kg farktan kaynaklanıyor, ben öyle bir araç alıyor olsam ikisini de tercih etmezdim.
Astra 20 hpde 0,2 litrede büyük ona bakarsan ama scirocco yine daha performanslı ve daha ekonomik.....
Ben bu scirocco yu bekliyordum. Artık beklememe gerek kalmadı....Belkide WV den çıkan en tipsiz araba olmuş bu. Fuar ve lansman fotoları bu kadar mı yanıltıcı olur be arkadaş. O arkadan görünümü ne o allah aşkına...Hele burada satılacak modellerde çıkar o deri koltuk ve gps i..Al sana dünyanın en eblek arabası. Motoru Opel'in motorundan çok daha başarılı ve çok daha ekonomik olabilir bir şey diyemem ama insan arabasına binerken zevk almalı...Moturu iyiymiş diye bile bile ladesde olmaz...
1.6 GTC turbo +OPC dış görünüm +Panorama tavan...Olay bitmiştir.... Dönüp dönüp, kendi kendine arabaya bakmassan eşşeğim...
Scirocco daha piyasaya çıkmadı ama GTC yaklaşık 3,5 yıldır türkiye yollarında bu yaşına rağmen hala VW'le kapışabiliyosa benim için 1. GTC dir.
Kıyaslamayı oto dergisi yapmış, ben onların testine göre konuşuyorum. En başta aradakı bunca yıllık zaman farkını göz önüne almamız lazım, ben GTC bu testin BENCE lideri diyorum, Otomotivdeki hızlı değişimi düşürsek; Opel zamanında gerçekten çok iyi iş çıkarmış. aradakı zaman farkına rağmen teknoloji, motor, yürüyen aksam olarak bu 2 araç karşılaştırılabiyorsa gtc 2. olmuş olsa bile benim için 1. dir.
Pardonda neye göre daha performanslı.
bence bu karşılaştırma astraya karşı yanlı yapılmış.vw iç mekanı en dolu versiyonu iken astrada kötü olan tercih edilmiş.opc paketli veya deri döşeme bir astra neden koymamışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: anshered
Vw de iç tasarım denen hiçbirşey yok , vede vede şu jetta ve golflere kalite kokuyo diyenler çok hiç hiç anlamıyorum neresi kaliteliymiş o iç malzemenin, Bi astra çk daha güzel .. Vw nin satış politikasına ve buyuk bı fırma oluşu çok kişiyi yanıltıyor , o golf ve jetta inanın C sınıfında abartılacak kadar kaliteli bir araç deil Şahsi görüşüm .. eğer bukdr arabadan anlıyosak , sporumuz bıle prf. olarak buysa , kaliteli diyenlere bişey diyemicem .. evet taktir ettiğim şeyleri tabiki çok ama genel olarak , maliyetten kısmak için golf ve jetta caddy nın iç tasarımlarnn neredeyse aynı oluşu passat ile jetta nın dış tasarımlarınn çok benzemesii fln , bence Prestij açısından çok kayıp ... bunu kendi İzmir Gönenin genel müdürü olan yani audi vw skoda seat porcshe , bunların hepsine sahip olan plazanın genel müdürü olan yakınım kendisi bile aynı şeyi söylüyor .. vw bir prestj arabası olmaktan çktı .. gene diyorum şahsi görüşüm , katılanlarda olur tepki gösterenlerde olabılir .. normaldir , saygılar
bu iki araç arasında ama Scirocco yu seçerdim ..
ama o golfte elektronik diferansiyel kilidi standart...c sınıfında hangi aracın başlangıç versiyonunda standart?
Asaleti yeter...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme