Şimdi Ara

Opel Astra GTC 1.6 Turbo | VW Scirocco 1.4 TSI /KARŞILAŞTIRMA/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
33.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw vazgeçse şu aptal konsol tasarımından eminim çok daha fazla satacak.Tutmuş passatada aynı konsolu koymuş siroccoya da.Varmı böyle başka bi firma ya.Bütün araçlarda aynı dashboard kullanan.Ne güzel önceden bora passat falan biraz farklıydı.Araç çok güzel ancak o konsol olmuşmu hiç allah aşkına.Motora kimse laf söylemesin 10 numara
  • o konsolun sürekli tekrarlanması maliyet düşürüyor sonuçta, bence firmanın prensibine aykırı değil maliyet düşürmeye çalışmaları...
    zaten öyle bir amaçları olmasa d segmenti modellerine 1.4 motor koymazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

belki de sitenin her tarafında vw banner'ı olduğu içindir

Doğru olabilir bencede
    Bu aracın fuar fotoları falan görmüştük herkes aşık olmuştu ama ben şu anda resmen şaşırdım desem yeri
    çünkü gerçek çekimlerde pek bir albeniside yok gibime geldi yada renk arabayı öldürmüş beyaz renk olsa nasıl olurdu acaba
    Birde aracın içi golf yada eos diyelimde daha net olsun
    İnanılmaz sıkıcı bir tasarım olmaya başladı artık bu benim gözümde
    golf sürdüğümüz zamanlardada bunu söylemeye başlamıştım ama adamlar tüm arabaların içini aynısı yapıyorlar artık bence vw biraz daha farklılık göstermeli diye düşünüyorum
    Motor konusunda birşey diyemem gerçekten güzel bir motoru var 160lık tsi gayet iyi
    fakat bana göre hala astra gtc daha başarılı bir tasarıma sahip

Opel Astra GTC 1.6 Turbo | VW Scirocco 1.4 TSI /KARŞILAŞTIRMA/

• Vw de iç tasarım denen hiçbirşey yok , vede vede şu jetta ve golflere kalite kokuyo diyenler çok hiç hiç anlamıyorum neresi kaliteliymiş o iç malzemenin, Bi astra çk daha güzel .. Vw nin satış politikasına ve buyuk bı fırma oluşu çok kişiyi yanıltıyor , o golf ve jetta inanın C sınıfında abartılacak kadar kaliteli bir araç deil Şahsi görüşüm .. eğer bukdr arabadan anlıyosak , sporumuz bıle prf. olarak buysa , kaliteli diyenlere bişey diyemicem .. evet taktir ettiğim şeyleri tabiki çok ama genel olarak , maliyetten kısmak için golf ve jetta caddy nın iç tasarımlarnn neredeyse aynı oluşu passat ile jetta nın dış tasarımlarınn çok benzemesii fln , bence Prestij açısından çok kayıp ... bunu kendi İzmir Gönenin genel müdürü olan yani audi vw skoda seat porcshe , bunların hepsine sahip olan plazanın genel müdürü olan yakınım kendisi bile aynı şeyi söylüyor .. vw bir prestj arabası olmaktan çktı .. gene diyorum şahsi görüşüm , katılanlarda olur tepki gösterenlerde olabılir .. normaldir , saygılar

bu iki araç arasında ama Scirocco yu seçerdim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 8 Mayıs 2008; 1:39:13 >

• İç mekanlara bakalım. Ben de sıkıldım, hepsi birbirine benzemeye başladı.

bulabildiğim kadarıyla en dandik versiyonlarını koymaya çalıştım.

bunu ben çekmiştim

• Bir laf var ya; aynı .... mavisi diye
  • VW iyicene cılkını çıkartı.

İç tasarım hepsinin aynı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Bir laf var ya; aynı .... mavisi diye

aynı kakanın lacivertlisi diyosun..?
  • ben de laciverti diye biliyordum bak
    aynı dili konuşuyoruz.
  • forumda vw hep yerden yere vuruluyor...etmen ellemenn vw yi ne istiyorsunuz vw den?:):)
    akıncl olsaydı şimdi neler yazardısüresiz ban çekmişler yazık üzüldüm...bir italyancı daha tarih oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

forumda vw hep yerden yere vuruluyor...etmen ellemenn vw yi ne istiyorsunuz vw den?:):)
    akıncl olsaydı şimdi neler yazardısüresiz ban çekmişler yazık üzüldüm...bir italyancı daha tarih oldu

yerden yere mi vuruluyor aynı forumdan mı bashediyoruz
  • kim vuruyor nerde bu sayfada adam akıllı mantıklı yorum yazan kaç kişi var,iç tasarıma laf atanlar vw nin belli bir consepti var o consepti dısına biranda cıkamaz zamanla cıkabilir içi gayette kaliteli güzel olmuş,araçın dıs tasarımı ise önden mükemmel yandan güzel arkadan üst bakısta biraz kötü gözüktese hafif birazdaha arkadan bakıldıgında güzel geliyor

Bir astraya bakın Bir vwye bakın
    quote:

forumda vw hep yerden yere vuruluyor...etmen ellemenn vw yi ne istiyorsunuz vw den?:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenegd -- 8 Mayıs 2008; 12:26:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selim82

quote:

yerden yere mi vuruluyor aynı forumdan mı bashediyoruz

inceden dokundurmuştum be aga,polisi aramana gerek yoktu:)

• valla iyiymiş sirocco yere basıldımı dadından yenmez
  • Siroccoyu görsek birde canlısını of ya az kaldı İnşallah
  • vw'nin arkaya 3 kişi oturamıyor malesef.
  • Astra daha başarılı tasarıma sahip.
    Sciricco arka taraf berbat.
  • sayın görele size pmden bir mesaj attım cevaplarsanız çok sevinirim.teşekkürler.
  • ben sunu soyluyorum sirocconun on tarafı haric beni al diyen hic bir tarafı yok heleki ic bolum aynı bı kamyonetin icine benzemis astra gtc sirocconun yanında ses kes bir arac gibi duruyoyor kesinlikle astra gtc zaten bu ara arac bakıodum kendıme bu astra yı gormem ıyı oldu listenin basına gtc yı yazıyorum kesinlikle yanli yorum yapmıyorum tarafsız bır gozle bakıp yazdım bu ıkı arac arasındakı kıyaslamamı
  • astra gtc turbo 2.0 ım var.arabaya bakıyorum sonra doyamıyorum bıdaha bakıyorum.tasarımda ustune yok:) coupe bı araca gore arkası genıs 1.90 lık arkadaslarım yayıla yayıla oturuyolar.bugune kadar bakımları harıcınde servıse 1 kere bıle gıtmedım. opel bıde bu kasayı 2005 de cıkardı bununla 2008 model vw yı kıyaslamak dogru degıl.2009 da gtc kasa degıstırıyor onunla kıyaslayalım. vw nın deri doşemesı cok hoşuma gitti kaldıkı sirocco bu sekılde satışa sunulamaz hepımız bılıyoruz o navıgasyon ,deri doşeme felan yalan olur.gormek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balistique -- 30 Mayıs 2008; 3:15:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.