Şimdi Ara

OPEL ASTRA H KASA ARKA HOPARLÖR YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 kasa opel astranın arka kapı kolonları olmadığından müzik zevkimin içine sıçıldı. Bende arka kapılara senkronizasyonu bozmasın diye kolon taktırmayı düşünüyorum. Servise götürüp evsiz kalacağıma internetten alıp kendim takabilirmiyim acaba diye düşündüm veya biyerde yaptırırım montajını daha ucuza gelir felan diye. Ama neye göre alacağımı bilmiyorum. maliyeti ne kadar olur onuda bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• arka kapılarda tesisat kablosu varmı, bide hoparlör ölçüsü 13cm mi 16cm mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam internette araştırdığım kadarıyla tesisat kablosunu çekmişler ama hoparlör koymamışlar. çapıda 16 diye biliyorum. Sadece önden ses geliyor normalde buda rahatsız ediyo beni. arkadanda ses gelsin diye yaptırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuhanY.

hocam internette araştırdığım kadarıyla tesisat kablosunu çekmişler ama hoparlör koymamışlar. çapıda 16 diye biliyorum. Sadece önden ses geliyor normalde buda rahatsız ediyo beni. arkadanda ses gelsin diye yaptırmak istiyorum.

tesisatın olması işi kolaylaştırır. hocam çapını kesin öğrenmen lazım. eğer 16cm ise sony 1621 öneririm.

http://www.atakantuning.com/Sony-XS-GS-1621-320-Watt-16-cm-Hoparlor,PR-1445.html

benim arka kapı kolonları normalde 13cm, ama ben 16cm lik taktım ve yuvaya sığdı, ses arttı. sizinde eğer arkalar 13cm ise 16cmlik kolon sığdırmaya çalışın.

eğer benim bütçe sıkıntım yok, daha kaliteli bir kolon isterim dersen audison apx 6.5 öneririm.

audison sesi biraz daha mid ve tiz ağırlıklıdır. sony biraz daha bass ağırlıklı ses verir. her iki kolonda ileri dönüktür, son seste dahi hiç bir bozma yapmaz, normal sestede tonlaması iyidir, net ses duyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 28 Şubat 2017; 19:7:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamdır hocam :D çapını öğreneyim ona göre sipariş vericem. Herşey için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.