Şimdi Ara

Opel Astra H Kasa Eşya Gözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar H kasalarda ki göğüs kısmında eşya koyma gözü sorununu çözen var mı acaba.Ne yapılabilir sizce.Keza bagaj içinde aynı sorun var.Bagaja file tarzı eşyalık koyulabilir mi ?
    Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

• Bagaja file takılıyor. Orjinali 60 TL civarına satılıyor.

Opel Astra H Kasa Eşya Gözü
  • Telefonu, cüzdanı kapı içlerine koyuyorum, bagaja ise organizirer tarzı ürünler var. Bagajı derli doplu tutuyor.
  • FetalERROR bey, gönderdiğiniz resimdeki bnagaj filesinin aynısını netten alabileceğim bi site var mı ? gitti gidoyora ve hespsi buradaya baktım ancak tam aradığım sizin fotodaki olanı.link verebilirseniz memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat0883

FetalERROR bey, gönderdiğiniz resimdeki bnagaj filesinin aynısını netten alabileceğim bi site var mı ? gitti gidoyora ve hespsi buradaya baktım ancak tam aradığım sizin fotodaki olanı.link verebilirseniz memnun olurum..

Opelgm.com da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Orjinal GM marka ürünler maalesef pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

yan sanayi bulamaz mıyız acaba, astraya uygun bir file. lazım oluyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

yan sanayi bulamaz mıyız acaba, astraya uygun bir file. lazım oluyor gerçekten.

Bu tarz ürünlerin çok fazla talebi olmadığı için yan sanayi de üreteceklerini sanmıyorum. Ama astra için olmaz da başka arabalar için üretiyorlardır, aksesuarcılara bakmak lazım.
  • arkadaşlar hepsiburada ve gittigidiyor da belli ebatlarda bu filelerden satılıyor.
    bu arada ön konsol torpidonun oralara eşya yönünden ne yapabiliriz küç cep gibi bişeyler olabilirmi yapa arkadaş var mı?? (sıfır eşya gözü yapıp bizi böle düşündüren OPEL UTANSIN)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.