Şimdi Ara

2011 Opel Astra H Kasa kaça satarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 model 1.3Cdti Dizel Opel astra hb sahibiyim.Aracım 53000km'de
    Aracımda sadece bir parça değişen (sağ arka kapı) ve yarım parça boya var.
    Aracımı suanki piyasada ortalama hangi fiyatlarda satabilirim ve ortalama ne kadar sure içinde gider
    Şimdiden herkese tesekkur ederim
    iyi günler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 43-45 arası bir fiyat yazıp en kötü 41 e bırakmanızı tavsiye ederim.

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    Araçtan fazla zarar etmem gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeliboluMTD -- 15 Eylül 2015; 18:15:46 >
  • 2013 hatasız benzinli 1.6 60bin km astra h kasa 40,500 e aldık arkadaşa 4 ay önce.
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Benimki dizel 53000'de..
    Kaça satarım ortalama ?
  • Önüne vw amblemi koy sıfır fiyatına sat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Güzel Fikir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerisi olan varmı fiyatla ilgili ?
    Ne kadar surede satarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeliboluMTD

Merhaba arkadaşlar
    2011 model 1.3Cdti Dizel Opel astra hb sahibiyim.Aracım 53000km'de
    Aracımda sadece bir parça değişen (sağ arka kapı) ve yarım parça boya var.
    Aracımı suanki piyasada ortalama hangi fiyatlarda satabilirim ve ortalama ne kadar sure içinde gider
    Şimdiden herkese tesekkur ederim
    iyi günler ..

Fiyat olarak 44500 TL yazın, model yılını da 2012 deyin.
    Sağ arka kapı değişen yazmayın, yüzeysel kapı sacı boyalı yazın.

53.000 km'de KESİN ORJİNAL yazın.

ilanı 16.09.2015 tarihinde saat 21:27'de koyun. 17.09.2015 09:33 gibi ilan aktif olacak.

saat 10:32 gibi biri arayacak, merhaba diyecek, aracın kaportasından başka bişey var mı diyecek, siz de "benim bildiğim böylee bi kapı sacı inceden boyanmış anlaşılmaz bile, istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz ama memur olduğum için pek dışarı çıkamıyorum, ustanızla gelin" deyin. arayan adam en son 38000 TL param var, verirsen hemen gelip alayım diyecek, "bu paraya ne vericem be?? 2009 modelini bile vermiyorlar ona, kapat telefonu. aaa" deyin.

saat 10:45 gibi demin arayan adamın arkadaşı başka bir satıcı gibi arayacak, 39500 TL vereyim diyecek, ona da yok deyin kapatın.

saat 12:47'de arabaya bir bakmaya geleyim hocam akşam cemre parkının önündeki otobüs durağında buluşalım diyecek, "bir bakalım haber ederim" deyip kapatın.

saat 13:06'da yaşı 16 olan sığırın biri arayacak, "en son kaça bırakıyon baba? alıcıyım ben gelip alacam ha" diyecek. "en son 44bin olur oradan aşağı daha olmaz" deyin. "kaç lira yakıyo peki bu 250 kuruşun altında mı he? kaç basıyo bu 230 ypaıyo mu? bizim dayı oğlu çip attırdı bunlara, sen de attırdın mı abi?" diyecek. sadece "yok" deyin, telefonu kapatın.

o gün böyle kapanacak, akşamki gelecek adam da tekrar aramayacak. neyse daha ilk günden 5-6 kişi aradı satarım ben bunu diyeceksiniz.

18.09.2015 tarihi ve 19.09.2015 tarihi de buna benzer geçecek.

19 eylül 2015 cumartesi günü ögleden sonra 16:14'te bir adam arayacak, arabayı bir görelim diyecek. siz de haftasonu olduğu için kabul edin. gelecek, hafif top sakallı. güneş gözlüklü. ben bu arabayı kızıma alacağım var mı söylediğinden farklı bir şey, şu computestçiye bi götüreyim diyecek. kabul edin. computestçi kapının değişen olduğunu söyleyecek, adam size ters ters bakacak, töbe töbe ya diyecek. ve siz de tabi ki "bilmiyodum ki, ben de alırken öyle aldım" diyeceksiniz. öyle deyin. fiyatta indirim yaparım deyin.

adam ruhsata bakacak, aaa araba 2011 model. e sen ilanda 2012 yazmışsın diyecek. 2011 model ama 2012 yılında trafiğe çıkmış. o yüzden öyle yazdım deyin. (1000 TL daha düştü.) adam size 40bin TL verecek, siz de mümkün değil 42bin TL'den aşağı olmaz diyeceksiniz. adam 41bin olsun hadi diyecek, 41500 TL deyip el sıkışacaksınız.

adam size cumartesi olduğu için 200 TL kapora verecek. pazartesi sabah şurda buluşuruz deyip ayrılacaksınız.
    pazartesi sabah adam sizi hemen 08:30'da uyandıracak, tamam abi geliyorum deyip 1 saat adamı bekletin. noterde satışı yapın, paranızı alacaksınz. adama da arabayı teslim edeceksiniz. adam 4 saat sonra arayacak, aracın yedek anahtarlarını vermemişsin genç diyecek. tamam abi onu da vereyim diyeceksin. adam gelecek söylene söylene o kadar mazot yaktım yaaa sitemiyle yedek anahtarı da alacak. sen de adama unutmuşum işte yahu ne var bunda tribi atıp, adamla ayrılacaksınız.

Arabanızın satılma durumu böyle.

2011 model 1.3Cdti Dizel Opel astra hb hep böyle satılır. standartı budur. aksi olamaz, başka şekilde satılması mümkün değildir. arkadaşlar yazmamış ama onların da yazacağı buydu ben de bir yerden kopyaladım yapıştırdım. diğer arabaların nasıl satılacağı, ne kadara satılacağı, ne kadar sürede satılacağı konusunda bilgiye ihtiyacınız varsa google'da "2011 model 1.3Cdti Dizel Opel astra hb nasıl satılır, kaç günde satılır?" makalelerini incelemenizde fayda var.

Hürmetler.

• panthera52 kullanıcısına yanıt
    Bunları yapmaktansa normal şekilde değişen boya işaretleyip sıkıntı çekmeden satmak daha manntikli degilmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.