arkadaşlar merhaba. ben yeni bir opel kullanıcısıyım. opel astra 1,6 hb elegance otomatik vites. 2 problemim var. birincisi ön göstergede kutunun içinde yıldız işareti olan ışık yanıyor. klima ile ilgili dediler. tam akü ışığının üstünde acaba ne yapmalı ki o ışık sönsün. klima çalıştırdığım zaman çalışıyor ama acaba sorunu nedir anlayamadım. bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ikincisi ise yukarıda bilgilerini verdiğim arabanın kitapçığı lazım. nasıl nereden ve kaça bulabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
klima hata vermiş ama size klimadandır diyenler bunu kontrol etme ihtiyacı duymamış..klimanın radyatöründen polen filtresine kadar kontrol lazm. belki sadece elektronik bi hatadır bu nedenle aracı bilgisayara bağlayabileceğiniz bi yere gidin..küçük bi ihtimal da olsa klima uzun süre kullanılmamışsa yolları tıkanmış olabilir..
servislerden kitapçığı bulabileceğinizi düşünüyorum..hiç olmadı aynı arabayı kullanan biriyle kontankt kurmanızı sağlar..
06JR530 çok teşekkür ederim. arabaya bakım yaptırdığımda polen filtresi değişti zaten. polen filtresinden olmadığı kesin. ayrıca bakım sırasında onu pek de önemsemediler kliman çalışıyorsa problem oluşturmaz anlamında birşeyler dediler ama bir klimacıya göstermende fayda var dediler. soğutma sistemiyle alakalı bir sorundur dediler. suyu falan dediler. baktırmadan anlayamayacağız yani olay kısaca bu. kitapçıkla ilgili servisle görüşeceğim. teşekkür ederim. bu arada araç makineye bağlandı. bir problem gözükmedi makinede. saygılar.