Şimdi Ara

Opel Astra HB mi? Renault Megane HB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Astra HB Enjoy modelleri Elegance Paket 1.727
    Astra HB Metalik Renk 859
    Astra HB Elektrikli Panoramik Sunroof 1.910
    Toplam 39.840

Yeni Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg 37.850 TL
    Elektrikli Açılır Tavan 1.940 TL
    Konfor Paketi 970 TL
    Toplam 40.760 TL

Acil olarak bu iki araç arasındaki +/- leri ve fikirlerinizi beqliyorum.Her iki araçında sitelerinden özelliklerine baktım ama bu araçlara sahip olanların fikirlerini ya da test sürüşü yapan varsa fikirlerini duymak istiyorum.Ağustosta kesin olarak ikisinden birini alacağım.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bsca -- 17 Temmuz 2009; 17:31:23 >

• Astra kasa değiştirecek megane daha yeni çıktı bu yüzdeen bence megane alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Astra kasa değiştirecek megane daha yeni çıktı bu yüzdeen bence megane alın.
    evet 2010 modeLini gördüm ama performans bakımından ya da şimdi dier başLıkLardan da bakıyorum meseLa soğuk havada çaLışma probLemi yokuş performansı vs. hakkında biLgiLerinide beqLiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bsca

evet 2010 modeLini gördüm ama performans bakımından ya da şimdi dier başLıkLardan da bakıyorum meseLa soğuk havada çaLışma probLemi yokuş performansı vs. hakkında biLgiLerinide beqLiyorum.

Alıntıları Göster
    astra yakında kasa değiştirecek onun haricinde iyi malzeme kalitesi ve işçiliği var motor performansı olarak ortalama bir performansı var

yeni meganın gözlemlediğim kadarıyla işcilik kalitesi gayet güzel konforu çok iyi motor özellikleri bakımından gayet seri ve ekonomik bir motoru
    en iyisi 2 sinide test edip öyle almanız ikiside piyasada parça ve servis problemi bulunmayan araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

astra yakında kasa değiştirecek onun haricinde iyi malzeme kalitesi ve işçiliği var motor performansı olarak ortalama bir performansı var

yeni meganın gözlemlediğim kadarıyla işcilik kalitesi gayet güzel konforu çok iyi motor özellikleri bakımından gayet seri ve ekonomik bir motoru
    en iyisi 2 sinide test edip öyle almanız ikiside piyasada parça ve servis problemi bulunmayan araçlar

Alıntıları Göster
    Megane daha iyi bir tercih olurdu.. 308 lerede bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

astra yeni kasa olmayacaksa arkadaşın görüşlerine katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

astra yeni kasa olmayacaksa arkadaşın görüşlerine katılıyorum

Alıntıları Göster
    astra yenisi çıkacak o yüzden ucuz zaten arkadaşlar birde ben 1.3 ctdı enjoy test ettim beğenmedim onun yerine hyundai i30 bakın derim mehane3 arkası çok dar arkadaş çalıp bagaja vermişler son olarak astra hblerde arkada kol dayama yok bunuda belirtmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Opel mokka mi opel astra mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

astra yenisi çıkacak o yüzden ucuz zaten arkadaşlar birde ben 1.3 ctdı enjoy test ettim beğenmedim onun yerine hyundai i30 bakın derim mehane3 arkası çok dar arkadaş çalıp bagaja vermişler son olarak astra hblerde arkada kol dayama yok bunuda belirtmek lazım

Alıntıları Göster
    bende bu tarz arabalara bakınıyorum.opelin kasa değiştirmesi seneye olacak sanırım.ama şimdiki kasa ve özelliklerde iyi dir.megane sanırım arka koltukların dar olduğu söyleniyor gidip görmek lazım.ben bunların haricinde birde seat leon ve fiat bravo bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

bende bu tarz arabalara bakınıyorum.opelin kasa değiştirmesi seneye olacak sanırım.ama şimdiki kasa ve özelliklerde iyi dir.megane sanırım arka koltukların dar olduğu söyleniyor gidip görmek lazım.ben bunların haricinde birde seat leon ve fiat bravo bakın derim.

Alıntıları Göster
    Megane,Astra kasa değiştirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

Alıntıları Göster
    opelin ilk serilerinde soğukta çalışmama sorunu vardı fakat makyajda giderildi. yeni astra 2009 son çeyreğinde fuara katılıp 2010 ilk çeyreğinde piyasaya girecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 17 Temmuz 2009; 23:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

opelin ilk serilerinde soğukta çalışmama sorunu vardı fakat makyajda giderildi. yeni astra 2009 son çeyreğinde fuara katılıp 2010 ilk çeyreğinde piyasaya girecek gibi.

Alıntıları Göster
    Sen beqlemeye devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Sen beqlemeye devam et.

Alıntıları Göster
    Megane,daha yeni oldugu icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Sen beqlemeye devam et.

Alıntıları Göster
    honda civic al boşverr
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

honda civic al boşverr

Alıntıları Göster
    bizim bir arkadaşın babasıda yeni araba alacak onun için gittik fiat bravo yeni megane 3 opel astra sedan hyundai i30 fiat linea gibi araçoları test ettik en çok hoşumuza giden i30 oldu en ful donanımında yok yoktu şuan beklemedeler ellerindeki aracı satınca alacaklar bence i30u inceleyin derim pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bizim bir arkadaşın babasıda yeni araba alacak onun için gittik fiat bravo yeni megane 3 opel astra sedan hyundai i30 fiat linea gibi araçoları test ettik en çok hoşumuza giden i30 oldu en ful donanımında yok yoktu şuan beklemedeler ellerindeki aracı satınca alacaklar bence i30u inceleyin derim pişman olmazsınız.

Alıntıları Göster
    her ikiside kasa değişiyor...
    ancak iç-dış dizaynda astra daha başarılı ve megane HBye tercih edilir..
    acil değilse yeni kasaları beklemek iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Alıntıları Göster
    geçene mahalle de gördüm yeni kasa megane çok mükemmeldi tavsiyem megane
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

geçene mahalle de gördüm yeni kasa megane çok mükemmeldi tavsiyem megane

Alıntıları Göster
    Ticari olarak megane ama kalite olarak astra derim meganın içine hiç binmemeyişime rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Ticari olarak megane ama kalite olarak astra derim meganın içine hiç binmemeyişime rağmen.

Alıntıları Göster
    Tartışmasız sorgusuz sualsiz Astra derim.(Nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

arkadaş yeni kasadan bahsediyor daha piyasaya cıkalı 2 ay oldu

• İkisi arasında Megane .Diğer yorumcuların dedikleri gibi Astra kasa değiştirecek hatta değiştirdi bile. Opel para bulursa yakında piyasaya çıkacak. Hem Meganenin motoru daha güçlü ve performanslı. Astranın dizelinin 1.3 olması en büyük dezavantajı. Bunun yanında Megane yeni çıktı,yeni kasa.Astra kaç senedir yollarda. Meganenin dizel 80 beygirliklerine bile millet bayılıyor.Üstelik bu 105 beygir ve torku 240nm. Bir de Megane sınıfında hangi araç kartla çalışıyor. Megane Renault'un yeni Lagunayı 2 000 000 km süren geliştirme sürecinde edindiği tüm tecrübelerden yararlanılarak üretilmiş bir araç. Bu ikisi arasında 1.3 motorlu, kasası eskimiş ve yeni kasası çıkmış Astra önerilmez bence. Bravo ve 308'e de bakılabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.