Şimdi Ara

OPEL ASTRA J 1.4 T TEST (OPC Body KİT) DYNO TEST VİDEOSU EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen dediğiniz gibi genç işi, biraz sert bende 32 yaşındayım zaten bikaç sene götürür :)

Arabada sadece spor yay var şuan başka aparat yok.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, rabbim cümlenin gönlüne göre versin.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    aynen öyle arkadaşım, özellikle yazıda belirttiğim Fransız araçlarının bırakın maluellerini, otomatiklerinde bile pedallar dip dibe.
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam yayla bu kadar inmesi mümkün değil. Emin misiniz amorstisörlerde müdahale olmadığına. Yay 7 cm falan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Emin değilim tabi :) ama daha bugün lastikleri değiştirdim, aracı kaldırdık sadece yaylar değişmiş, amortisörler orjinal dediler. Ben de ustanın yalancısıyım. Aracı ben yaptırmadım açıkçası tam olarak nasıl bir müdehale var sorarak öğreniyorum...
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardeşim ben hiç resimlere bakmıyorum :) araba şuan okadar basık değil. o jantlar da yok. 18" OPC jantlar takılı.

Araçta Air sistem varmış onlar takılı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 7 Mart 2015; 18:23:36 >
  • jant hem şekil hemde rengiyle birlikte resmen ateş ediyor
    yapan eleman zevkliymiş
  • Buda son hali...

OPEL ASTRA J 1.4 T TEST (OPC Body KİT) DYNO TEST VİDEOSU EKLENDİOPEL ASTRA J 1.4 T TEST (OPC Body KİT) DYNO TEST VİDEOSU EKLENDİOPEL ASTRA J 1.4 T TEST (OPC Body KİT) DYNO TEST VİDEOSU EKLENDİOPEL ASTRA J 1.4 T TEST (OPC Body KİT) DYNO TEST VİDEOSU EKLENDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Aynen dediğiniz gibi genç işi, biraz sert bende 32 yaşındayım zaten bikaç sene götürür :)

yayın markası nedir? Kaç cm? sertliği nasıl?

Şu an sadece yay olarak ufaktan birşeyler yapsam mı diye düşünüyorum. İleride egzoz+yazılım da olabilir. Sizde var mı egzoz, blow off , yazılım filan?
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    Son halinin spoiler ı daha iyi. İyi günlerde seyireyle aracını hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

yayın markası nedir? Kaç cm? sertliği nasıl?

Şu an sadece yay olarak ufaktan birşeyler yapsam mı diye düşünüyorum. İleride egzoz+yazılım da olabilir. Sizde var mı egzoz, blow off , yazılım filan?

H&R yay sanırım 40cm kesin bilgi değil ama.

Egzoz vs yok sadece Dış modifiye ben o sesten hiz haz almam açıkçası. Blow off bende düşünmüyor değilim ama yazılıma gerek olduğunu çok düşünmüyorum.

Yay oldukça sert. Yumuşak geçişlerde konforu sağlasa da sert geçişlerde kasis böbreklerde hissesiliyor :)

• Zevk meselesi. 4 kapı Astra'nın kendini OPC zannetmesi, emanet Peugeot RCZ jantları bana hitap etmedi doğrusu.
  • lastikleri sadece şekli için mi kullanıyorsunuz yoksa iyi bir markanın iyi bir lastiği mi ? resimlerden tam anlaşılmıyor.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Rcz jantı sadece Auto Show için 19" olduğundan takılmış beğenenide çok, siz beğenmemişsiniz, olabilir.
    Araçta OPC body var evet ancak zaten astra gtc ile aynı motor ve aynı tasarımla satılan bir model bence iğrelti durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 7 Mart 2015; 22:20:24 >
  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Araçtakiler Starmax performans lastiği, aman aman kaliteli değil ama bu serideki lastikler zaten çok kaliteli, çabuk aşınıyor ama yoldan ayırmak çok zor.
  • angel_f!re kullanıcısına yanıt
    Bu arada sizin araçta hayırlı olsun Rabbim kaza bela vermesin inşallah.
    Kusura bakma biraz geç oldu ama...
  • Yakisikli arac.Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kaza bela vermesin.

• quote:

Bu arada sizin araçta hayırlı olsun Rabbim kaza bela vermesin inşallah.
    Kusura bakma biraz geç oldu ama...

sağolun :)

Aslında astranın hakkı yazılım. 160-170 hp civarı alınabiliyormuş sağlıklı olarak. Özellikle sizinki gibi dizayn yapıldıysa ufaktan performans işlerine girmek farz olmuş.

edit: bu arada ön tampona acil lip lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel_f!re -- 7 Mart 2015; 21:24:02 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.