Şimdi Ara

Opel astra j arka kapı su alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başına böyle bir şey gelen oldu mu?

https://youtu.be/WIVtHnyTIbY

• Hocam o altindaki 2 adet tipac var onlari acin su tahliye olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka silecege su veren kablo-hortumda sorun olabilir?

• Sadece yağmurda oluyorsa normal. Babamın arabasında da oluyor bir çözüm bulamadık. alttaki tahliyeyi açınca çıkıyor.
  • Tıpayı açıp suyu boşalttım.yeniden dolacak mı takip edecegim.

• Tahliye deliği tıkanmıştır kontrol edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda görünen tahliye deliklerini açın. Bilinçsiz bayiler plastik tıkaçları açmadan aracı teslim ediyor. Altta görünen plastik kapakların çıkarılması gerek. Her araçta camdan sızan sular kapının içine girer ve alttaki tahliye deliklerinden dışarı verilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapı su almış değil de, aldığı suyu atamamış demek daha doğru olur. Yukarda arkadaşların dediği gibi kapı altındaki tahliye deliklerini kontrol edin ve tamamen kapalıysa delik açın.

Kapılar cam aralıklarından su alır ama alttaki tahliye deliklerinden de boşalır.
  • Benimde başıma geldi bu gün. İzmir' de son günlerdeki şiddetli yağmurlardan sonra bu gün aracıma bindiğimde ve hareket ettiğimde su çalkalanma sesi duydum. Evin önüne dönüp kapıları salladım. Su sesi kapılardan geliyordu. Altına eğilip baktığımda en alttaki iki tahliye deliğindeki kauçuk delikli tıpıların çamur dolduğunu gördüm. Tıpaları söktüğümde bir anda ne kadar su varsa boşaldı. İlk defa böyle birşey başıma geliyor. Fakat kış aylarında kaloriferi açtığımda camların aşırı buğu yapmasının sebebininde bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Fark etmesekte kapı içlerine sızan su az bile olsa kurumayınca kaloriferin etkisi ile içeride buğulanma yapıyor. Kış aylarında ve aracı yıkadığımızda bu tıpaları sökmekte fayda olacak gibi. Umarım kapı içindeki elektrik tesisatı bu sızan sudan etkilenmiyordur.
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede car ancak ne hikmetse sağ arka kapı hep doluyor. Bir sürü araba kullandım ilk defa başıma böyle bir şey geldi. İnş iç aksama kolonlara falan zarar vermez neredeyse 1 lt su çıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.