Şimdi Ara

OPEL ASTRA J KASA 1.6 CDTI 110 /136 HP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.714
Cevap
56
Favori
430.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

Suanki kasayla gelecek. Konunun basini okuyun bir zahmet.

Okudumda bazıları yeni kasa lafı falan etmiş ondan sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2 3 gun once bi opel bayisini aramistim hangisiydi hatirlamiyorum nisan ayinda 136 beygirlik astranin gelecegini soylemislerdi duyrulur ilgilenenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Arkadaslar 2 3 gun once bi opel bayisini aramistim hangisiydi hatirlamiyorum nisan ayinda 136 beygirlik astranin gelecegini soylemislerdi duyrulur ilgilenenlere

Astra 136hp nin nisanda, 110hp ninde haziranda satışa çıkacağı açıklanmış.
  • astraya yeni aktarma ve yeni platform lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

astraya yeni aktarma ve yeni platform lazım.

1.6 ctdi lere 6ileri manuel sanzimanlar gelecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

astraya yeni aktarma ve yeni platform lazım.

1.6 ctdi lere 6ileri manuel sanzimanlar gelecek.

doğru hocam. yeni aktarma ile gelecek. inşallah 136 beygiri sütçüye çevirmez. açıkçası umutlu değilim. çünkü PSA nın eHDİ teknolojisinden daha fazla yakıyor. tabii ağırlık tek etken olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

50000 TL lansman fiyatı şart.

Çünkü motoru tanıtmak lazım.

Ancak 136 + 320 (beygir+torq) 456 güce sahip bir aracın 0-100 aralığı 8-8.5 olmaması garip.

Hem beygir, hem torq yüksek ama istenen performans yok.

Hp + Tork toplamını hesaplayıp neticeye ulaşmak literatüre sizin sayenizde girdi hocam.

Toplam ne kadar çoksa aracin potansiyeli o kadar büyüktür. Bati dünyasında cok kullanilan bir performans hesaplama tekniğidir.

• Opeli cok seviyorum ama motorgucunu bi turlu performans verilerine esitliyemiyo.

Gelmesi beklenen motor 1.6 dci ile ayni ama performansta tirtliyo. 6 ileri manuel insaalah birseyleri degistirir

• Herkesde bir 7" ekran merakı var bende onu anlamıyorum. Tamamen süs aksesuvarı olacak bir ürüne bu kadar fark ödemek bence saçma. Navigasyon özellikleri çok başarılı değil, üstelik konumu ve eğini nedeniyle hem uzanıp kullanılması zor hemde güneş ışığından parlaması fazla. Ekranda ne yazdığını göremiyorun. Ses kalitesi desen normal radyodan daha kötü. E sırf geri görüş kamerası olsun diyede bu kadar para bağlanmazki?
    Diğer tüm özellikler herkesin akıllı telefonlarında mevcut. Blututla koşmak yerine 100 tl ye kaliteli bir kulaklık alıp onla konuşurum param cebimde kalır.
    Astra J güzel görünülü bir araç ancak A sütununda dizayn hatası var bu nedenle çok fazla kör nokta oluşturuyor. Açıkcası bu tür kusurlarını gidermesi ve doğru düzgün çalışan bir otomatik şanzumanla yeni kasasını getirmesi lazım.
    Yoksa 1,6 cdti Astra J bence o kadar parayla alınmamalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

50000 TL lansman fiyatı şart.

Çünkü motoru tanıtmak lazım.

Ancak 136 + 320 (beygir+torq) 456 güce sahip bir aracın 0-100 aralığı 8-8.5 olmaması garip.

Hem beygir, hem torq yüksek ama istenen performans yok.

Hp + Tork toplamını hesaplayıp neticeye ulaşmak literatüre sizin sayenizde girdi hocam.

Toplam ne kadar çoksa aracin potansiyeli o kadar büyüktür. Bati dünyasında cok kullanilan bir performans hesaplama tekniğidir.

FOrumun trollüsün yemin ediyorum. Aracın çevirdiği devir ile o devirdeki torku çarparsan gücü verir, bir tarafından sallama

• Auto motor sportun alman edisyonunda station astra 136 lık motorla testi 1. tamamlamış ki rakipler focus ,civic ve auris i geride bırakmış.

Testte özellikle ara hızlanmalarda testin lideri olmuş ve en düşük tüketen civicle arasında 100km de 0,4lt fark olmuş.

Civicle boş ağırlıkta ki fark ıse 170 kg olmuş ki devasa bir fark bu ve opel tarafından yapılması gereken golf ve yeni 308 gibi bir platform oluşturup en azından onların agırlığına inilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Auto motor sportun alman edisyonunda station astra 136 lık motorla testi 1. tamamlamış ki rakipler focus ,civic ve auris i geride bırakmış.

Testte özellikle ara hızlanmalarda testin lideri olmuş ve en düşük tüketen civicle arasında 100km de 0,4lt fark olmuş.

Civicle boş ağırlıkta ki fark ıse 170 kg olmuş ki devasa bir fark bu ve opel tarafından yapılması gereken golf ve yeni 308 gibi bir platform oluşturup en azından onların agırlığına inilmeli.

Testle ilgili video yada link var mı?

• Türkiye opel sayfasında astra nın teknik özelliklerine 110hp ve 136hp motorlar eklenmiş. Ama fiyat listesinde yoklar.
  • Astra sedanin bikac gun once fiyat listesini indirmistim. 1.3 dizel cosmo ya 85bin lira fiyat verilmisti 2014 yilinin listesindede ayni araca 78bin lira fiyat verilmis.

Muhtemelen yeni motorlu arac cosmo seviyesinde 80binden gazla bi fiyat etiketine sahip olacak...

• opel birde aktarmayı düzeltsin işte o zaman o fiyatları hakeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Türkiye opel sayfasında astra nın teknik özelliklerine 110hp ve 136hp motorlar eklenmiş. Ama fiyat listesinde yoklar.

Ben göremedim , link verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Türkiye opel sayfasında astra nın teknik özelliklerine 110hp ve 136hp motorlar eklenmiş. Ama fiyat listesinde yoklar.

Ben göremedim , link verebilir misiniz ?

Buyrun.

www.opel.com.tr
    Üzgünüz! İstek, hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı - Opel Türkiye
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/yeni_astra_range_specsheet_02_2014.pdf

• Helal olsun iki motoru da getirecekler. Satis yapamama korkusu sarmis belli.

• quote:

Opeli cok seviyorum ama motorgucunu bi turlu performans verilerine esitliyemiyo.

Gelmesi beklenen motor 1.6 dci ile ayni ama performansta tirtliyo. 6 ileri manuel insaalah birseyleri degistirir

Teknik özellikleri açıklamışlar, merak ettim karşılaştırdım.

AStra 1.6 0-100 10.3

megane 1.6 0-100 9.8

Astranın 100 Kglık bir ağırlık farkı var.

Yakıt tüketimi aynı.

Performansta tırtlamak bu mu?
  • Gelin birde 110 beygirlikler bakalım...

ASTRA 0-100 12 sn.

MEGANE 0-100 11.9 sn.

MEGANE iyi tokatılıyor. ASTRA tam bir sütçü beygiri.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.