Bildirim
OPEL ASTRA J KASA 1.6 CDTI 110 /136 HP (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
50000 TL lansman fiyatı şart.
Çünkü motoru tanıtmak lazım.
Ancak 136 + 320 (beygir+torq) 456 güce sahip bir aracın 0-100 aralığı 8-8.5 olmaması garip.
Hem beygir, hem torq yüksek ama istenen performans yok.
1.6 motor farkındasın dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: 41gokhan41
quote:
Ancak 136 + 320 (beygir+torq) 456 güce sahip bir aracın 0-100 aralığı 8-8.5 olmaması garip.
1.6 motor farkındasın dimi?
Hacim önemli değil. Beygir ve torq olmasına rağmen başarısız olmuş. -
Sport Paket + Sunroof 65 bin diyorum.quote:
Hem beygir, hem torq yüksek ama istenen performans yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Daha ağır olmasına rağmen akselerasyon ve son süratin daha iyi olması aerodinaminin nelere kadir olduğunu gösteriyor, bu konuda CLA çok etkileyici.
Aynen öyle abi 1.4 turbo 140 hp ile başa baş giden bir motor olmuş -
quote:
Iyide aracın ağırlığı 1500kg nerdeyse bunuda hesaba katmak lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle86
Hocam senin dediğini çok iyi anladım. Benim demek istediğim her konuya gelip golfe 70bin verilir mi diyenler vardı. Piyasada 70 bin altına c sınıfı düzgün araba kalmadı ki.
İşte bu yüzden Honda diyoruz.
Adamlar en dolusunu + otomatik vitesi + LPG li modelini 60 binden sunuyor. -
Psa grubu markalari peugeot ve citroen. Vag ise volkswagen grubu kisaca. Vw, seat, skoda, audi, bentley, bugatti, lamborghini, porsche, man, scania ve ducati markalari volkswagenin bunyesindeki markalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledim
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
quote:
Daha ağır olmasına rağmen akselerasyon ve son süratin daha iyi olması aerodinaminin nelere kadir olduğunu gösteriyor, bu konuda CLA çok etkileyici.
Aynen öyle abi 1.4 turbo 140 hp ile başa baş giden bir motor olmuş
Tabi 1.6 misli fazla olan torkunun esneklikte nasıl bir fark atacağını düşünmek pek iyi olmuyor
-
quote:
quote:
quote:
Tabi 1.6 misli fazla olan torkunun esneklikte nasıl bir fark atacağını düşünmek pek iyi olmuyor
Koltuğa güzel yaslıyor abiflexride şasi ile uyumu çok güzel olur abi bunun
-
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
quote:
Hocam senin dediğini çok iyi anladım. Benim demek istediğim her konuya gelip golfe 70bin verilir mi diyenler vardı. Piyasada 70 bin altına c sınıfı düzgün araba kalmadı ki.
Adamlar en dolusunu + otomatik vitesi + LPG li modelini 60 binden sunuyor.
Hatırlatayım, 60 bine benzinli civic'i veriyorlar. Dizelini de bu fiyatlara verecekler mi? Tabiki hayır. Astra 1.4 T cosmo fiyatı da 60 bin. -
öyle oldu böyle oldu, ne yaptılar ettiler, sonunda dolu otomatik dizel kombinasyonu için 75-80 bin liralar teleffuz edilir hale geldi..bir süre sonra, şu anda pahalı gelen bu miktar normalleşecek algımızda..quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01quote:
quote:
Hatırlatayım, 60 bine benzinli civic'i veriyorlar. Dizelini de bu fiyatlara verecekler mi? Tabiki hayır. Astra 1.4 T cosmo fiyatı da 60 bin.
Alıntıları Göster
yahu Türkiye'de gelir düzeyi bu şekilde arttı mı gerçekten..yani bunu bilmediğimden soruyorum...şu araçların 4 sene önceki fiyat durumlarıyla, insanların 4 sene önceki gelir düzeyleri paralel artmış olabilir mi..
hayır buradan maşallah her sene yüzde 2-2.5 artan enflasyon gerçek mi değil mi sorusuna cevap bulmaya çalışıyorum..biliyorsunuz ülkemizde hiçbir şey pahalanmadığından enflasyon her sene yüzde 2-3 çıkıyor..maaş zamları da ona göre oluyor ama burda orta sınıf bir aile aracına 80 bin liralar normal deniyor..
hangisi doğru..
Almanya'da 24 bin Euro bir öğretmenin kaç aylık maaşı mesela..Türkiye'de 75 milyar bir öğretmenin kaç aylık maaşı..bir de böyle bakalım derim..yaşamak için şartlar o kadar zorlaştırılmış bir ülke ki bildiğin gibi değil.
-
quote:
quote:
Neredeyse 1.4 turbo kadar gidiyor.Hemde ekonomi yapacaksın. Çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: superegoid
öyle oldu böyle oldu, ne yaptılar ettiler, sonunda dolu otomatik dizel kombinasyonu için 75-80 bin liralar teleffuz edilir hale geldi..bir süre sonra, şu anda pahalı gelen bu miktar normalleşecek algımızda..
yahu Türkiye'de gelir düzeyi bu şekilde arttı mı gerçekten..yani bunu bilmediğimden soruyorum...şu araçların 4 sene önceki fiyat durumlarıyla, insanların 4 sene önceki gelir düzeyleri paralel artmış olabilir mi..
hayır buradan maşallah her sene yüzde 2-2.5 artan enflasyon gerçek mi değil mi sorusuna cevap bulmaya çalışıyorum..biliyorsunuz ülkemizde hiçbir şey pahalanmadığından enflasyon her sene yüzde 2-3 çıkıyor..maaş zamları da ona göre oluyor ama burda orta sınıf bir aile aracına 80 bin liralar normal deniyor..
hangisi doğru..
Almanya'da 24 bin Euro bir öğretmenin kaç aylık maaşı mesela..Türkiye'de 75 milyar bir öğretmenin kaç aylık maaşı..bir de böyle bakalım derim..yaşamak için şartlar o kadar zorlaştırılmış bir ülke ki bildiğin gibi değil.
Hocam gelir düzeyi konusunda size destek mayetinde kendimden örnek vereyim. Ben devlet memuruyum geçen sene maaşım mesai ile birlikte 2000 tl yi buluyordu yaklaşık 8 aydır mesailer kaldırıldı şu an maaşım 1800 tl gibi yani gelir düzeyimde düşüş var.Enflasyona gelince geçen seneki ev fiyatları,ev kiraları ve araç fiyatlarındaki artış kesinlikle %2-3 den kat kat fazla. Şuanki maaşım ile bu aracı alabilmem için 41 ay yemeden içmeden birikim yapmam lazım ki bu imkansız birşey ev kiraları vs. malumunuz.Enflasyondan ötürü giderlerimdeki artışıda göz önüne alırsak ev veya sıfır araç almam neredeyse imkansıza yaklaştı ama birileri hala ekonominin iyiye gittiğini söylüyor şahsen benim şahsi ekonomim gün geçtikçe kötüye gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 13 Kasım 2013; 9:33:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
quote:
quote:
Hatırlatayım, 60 bine benzinli civic'i veriyorlar. Dizelini de bu fiyatlara verecekler mi? Tabiki hayır. Astra 1.4 T cosmo fiyatı da 60 bin.
Fabrika çıkışı LPG dizelden daha iyi değil mi?
Ayrıca dizeli de 65 bin lira. Arada 5 bin lira fark var.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
quote:
quote:
Fabrika çıkışı LPG dizelden daha iyi değil mi?
Ayrıca dizeli de 65 bin lira. Arada 5 bin lira fark var.
Hocam olur mu hiç? Fabrika çıkışlıda olsa insanlar dizel için yaklaşık 10-12 bin TL fark ödüyorlar. Hıı ben LPG yi tercih ederim o ayrı konu tabi. Yanlış anlamayın demek istediğim şey belli başlı markalar arasında önemli fiyat farkları yok. Civic in dizel versiyonunun başlangıç fiyatı 62 bin TL ve Opel'in 1.6 dizelinin başlangıç fiyatının da 60-65 bin arası olacağını düşünüyorum. ( Astra için tabi )
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X