Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara reis otomotiv bana 54 bin tl demişti. 53500 artı mtv dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Bugün 2015 model astra sedan 115 hp hatasız neptün mavi aracı 47500 e aldım. Km si 7565ti.

Artık kafamdan sildim araç konusunu. Şimdi acilen lpg sistemlerini araştırıp hemen taktırmalıyım.

Araciniz hayirli olsun. Renk secimi de cok guzel. Edition modelini aldiniz herhalde ve gayet uyguna almissiniz. İyi denk getirmissiniz. Suan sifir fiyatlari geri artmaya basladi. En son 54 e veren yer vardi ankara da ama bu mayis ayi icinde fiyatlar 56 bin i gecer diye dusunuyorum. Millet yaz gelince araba alayim tatile cikayim diyor. Bunu da servisler firsata donusturuyor. Bende sifir edition plus aldim beyaz renk ve tupu de serviste taktirdim. Landirenzo yaglamali simit tup. Bin km kadar benzinde kullancam sonra tup e baslarim ins.

• djlwcafi kullanıcısına yanıt
    Allah kaza bela vermesin hocam

Tüp benim içinde aciliyetli olan bir durum. Haftaya kadar karar verip taktırmam lazım. şimdilik araştırıyorum birebir kullanıcılara soruyorum. Siz kaça taktırdınız? Tank nasıl ve kaç litrelik? Ruhsata işletildi mi?Prosedüründen biraz bahseder misiniz?

Hocam bir de aracınızın motor kodu a16xer20tv8920 bu mudur?

benzini çok seviyor bizim araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 28 Nisan 2016; 15:30:27 >
  • Benim aracin motoru B16XER. Araci daha alamadim. Gelecek hafta ici alcam. 2600 civarinda bir ucrete takiyorlar ve muayene ile ruhsat isini halleddiyorlar. Ama seninki 2. El okdugundan sadece tup islemini yaparlar diye dusunuyorum. Uzun yolda 6.0 lt/100km gibi bir degerle arkadas kullanmis. Aracin motoru sifir oldugundan cok olabilir yanliz bu deger duz yolda. 6 dan asagiya da inmemis. 120 km hiz sabitleyicisi.

Bu arada A16 ve ve B16 arasinda sadece emisyon farki var diye bir yazi okudum. O da bilgisayar ile program atilmis. Baska bir fark var mi bilmiyorum. Araci alinca uzun yol yapcam rodaj bitene kadar tup u kullanmicam. Yine buradan bilgi veririm size.

Dün ankaraya geldim lpg taktırmsk için. Çay bolvadin emirdağ sivrihisar yolundan. Aracı 110-115 arası sabitledim. Ortalama 6,4 çıkıyor. İlk aldığım gün yol bilgisayarını sıfırladım 100 tl lik benzin aldım bucak-yalvaç-ankara yolu arasınsa 360 km de bitti. Onun ortalama hızı 85 gözüküyor tüketim ise 6.4/100 km de. 27-28 kr arası çıkıyor. Ş içi yakıyor bunu anladım.

Dün birde yakıt bitme noktasına kadar geldi en son 30 km menzil yazdı. Çok tırstım polatlıya girer girmez shellden aldım.

Bugün lpg işlemi bitip sızdırmazlığı alıp geri dönücem. Ostime uğrayıp çıkma temiz bulabilirsem kolçak bagaj havuzu sis lambasına bakıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Dün ankaraya geldim lpg taktırmsk için. Çay bolvadin emirdağ sivrihisar yolundan. Aracı 110-115 arası sabitledim. Ortalama 6,4 çıkıyor. İlk aldığım gün yol bilgisayarını sıfırladım 100 tl lik benzin aldım bucak-yalvaç-ankara yolu arasınsa 360 km de bitti. Onun ortalama hızı 85 gözüküyor tüketim ise 6.4/100 km de. 27-28 kr arası çıkıyor. Ş içi yakıyor bunu anladım.

Dün birde yakıt bitme noktasına kadar geldi en son 30 km menzil yazdı. Çok tırstım polatlıya girer girmez shellden aldım.

Bugün lpg işlemi bitip sızdırmazlığı alıp geri dönücem. Ostime uğrayıp çıkma temiz bulabilirsem kolçak bagaj havuzu sis lambasına bakıcam.

Guzel bir kolcak bulursan bizede haber et :) araci daha kullanamadigim icin sadece yorumlara bakiyorum. Lpg ne marka ? Kaca mal oldu toplam? Simit tank mi? Kac lt hacmi var? Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Hocam lpg sistemi brc marka. Pipo sistemi kullanılarak montaj yapıldı yani manifolt delinmedi. Simit tank tercih edildi. Sanırım 45 lt olması lazım. Düğme far anahtarının altındaki saklama gözünün içine monte edildi. Cuma öğleden sonra saat 6 gibi montaj başladı ugün saat 13 te aracımı teslim aldım. Projemi sızdırmazlık raporumu garanti evraklarımı aldım ve yola çıktım. Fiyat 1900 tl ve 9 taksit.

Ostime gidemedim netten güvenoto yu tavsiye ettiler. Onları arayıp ihtiyacım olan parçaları temin edeceğim.

Bugün ankaradaki imkanları kıskandım lpg fiyatı yalvaçta 2,45 ankarada 1,99 . Lpgli bir araçla bedavadan biraz pahalı geziyorlar.

gelirken full lpg ile geldim konyaya. Ra bbim kazasız sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin.

İnşaallah en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 30 Nisan 2016; 23:22:16 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    brc lpg kiti hayırlı olsun bir depo ile şehiriçinde menzil ölçtünüz mü hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

brc lpg kiti hayırlı olsun bir depo ile şehiriçinde menzil ölçtünüz mü hocam?

plaka değişikliği yapmadım henüz ve kasko yaptırmadığım için araç evin önünde yatıyor hocam. en son konyada 67,5 tl lik 34 lt lpg aldım henüz bitmedi. ama uzun yolda konya ankara arası 100 km de 7,5-8 lt lpg yaktı. hızım 110-115 arasıydı.
  • Arkadaslar arabami gecen hafta aldim ankaradan ve izlenimlerimi anlatayim. Turbo bir aractan 1.6 atmosferik bir araca gectigim icin ilk gun performans acisindan icim yandi resmen. Hatta arabayi bir saat sonra tekrar servise goturdum bu gitmiyor arizali mi yoksa dedim ve kendime guldurdum herkesi :) simdi bende guluyorum. Cunku arabaya alistim ve gayet memnunum. 700 km ye kadar benzinde kullandim ve ceyrek depodan biraz asagiya inmisti ki arabayi dayanamadım tup e taktim. Tam 300 km kadar da lpg de kullandım. 2 ve 1 dis arasinda gidip geliyordu isigi ve lpg dolumu yaptim. Tekrar fulledigimde ( ilk aldigim yer ankara opet otogaz 1.99 , 2. Fulledigim yer 2.30 po gaz. ) 50 tl lik lpg ile fullendi. Aracimda landirenzo yaglamali sistem var. Son aldigim yere gore 0.16666 kurus yakiyor. Ankaraya gore 0.14 kurus. (Vites gecis araliklarina dikkat ederek ve hiz kurallarina uyarak araba kesinlikle zorlamadan yapilmistir) Benzinde jesinlikle kullanilacak bir arac degil. Daha sonralari tekrar tekrar aldim lpg ve 2.12 den 0.18 kurusa kadar cikti. Bu kullanisimda ibreyi hic kontrol etmedim ve biraz gaza abandim. Tahminimce bu araba bu sistem ile en berbat gununde en fazla 0.19 kurus yakar.

Aracin suspansiyon sistemi cok iyi (ne sert ne yumusak) yol tutusu agirligi ile beraber zaten guzel. Bu arada lastikler michelin energy saver yumusak lastik onunda etkisi olabilir.

Ses yalitimi konusuna gelince beklentiniz ne duzeyde bilmiyorum ama 90 km ye kadar ses konusunda bir sikinti yok ancak 110 120 km bandinda iceriye gelen ses biraz artiyor. Motor sesini duyabiliyorsunuz. Cok sikinti olabilecek bir sey degil alisiyorsunuz bu sese oyle yuksek bir ses de degil. Sadece biraz uvultu.

Dun aracima film de taktirdim ve beyaz araca gercekten cok yakisti. Tavsiye olarak aracina film taktircaklar araca yapistirilmis tum stickerlari aractan ilk basta sokturun. ilk aracimda sokturmemistim ve zamanla kotu bir renk almaya baslamisti. bunda komple ne varsa arka on cam sokturdum.c
    Aracimdan simdilik gayet memnunum artik yarisacak zamani da gectik. O yuzden performans benim icin arka planda bir konu. Guvenlik paketi olarak zaten dolu arac.

Arac ile ilgili merak ettikleriniz olursa cvplayabilirim artik. Bende astra ailesine katilmis bulunmaktayim.

• mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım bende...

Opel astra almaya karar verdik ve 2015 model opel astra sedan 1.6 dizel sport modeli 2. el 8500km. 67.000 tl olarak almış bulunduk..
    iyi mi yaptık yoksa 0 mı almalıydık şu an araçta sadece park sensörü sorunu var, çalıştıramadık bir türlü. Birde sağ arka kapıda ufak bi çizik
  • 2016 1.6 115 hp edtion plus modeline almaya karar verdim.
    bugün yaklaşık 10 bayi le teldi görüştüm en uygunu neptün mavisine park sensörü ve kartel koruma dail 54.000 fiyat verdiler. landirenzo yağlamalı sisteme de 2350 fiyat verdiler ruhsata kendim işletecem ama (sızdırmazlık muayene ruhsat değişimi bana ait.) toplam 56350 yaptı.var mı başka fiyat alan
  • archer kardeş hayırlı uğurlu olsun

bende dün edition plus sedan neptün mavisi aracımı reis otodan aldım perşembe teslim edecekler inş.

aracıma edition plus a ek olarak platinium navigasyon dvd seti geri görüş kamerası park sensörü ön kol dayama ekledim

full koruma paketi aldım

kaput filmi 3 yıl garantili
    kartel koruyucu ziftli bir tabaka atacaz dedi detayını bilmiyorum
    motor koruma
    camlara film çekecekler
    gövdeye 7 mm kalınlığında boya koruyucu çekecekler

ayrıca trafik sigortasında 500 tl indirim yaptılar 200 tl trafik sigortam çıktı

aracı bu haliyle 57500 e aldım.Allah herkese kazasız belasız sürüş nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuc71 -- 24 Mayıs 2016; 10:14:28 >
  • Arkadaslar bayilerin ellerinde 2016 edition yada yada edition plus var mi.son gunlerde fiyat alan varsa ve bilgi verirse cok sevinirim.simdiden cevap verecek arkadaslara tesekkurler.

• Arkadaslar 2016 edition plus astralarun aynasi otimatik mi kapaniyor manuel mi

• quote:

Orijinalden alıntı: proya

Arkadaşlar aracımı satıyorum
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-cikisli-sahibinden-astra-sedan-j-305383873/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Fiyatınız şaka gibi, sanırım satma niyetniz yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Orijinalden alıntı: proya

Arkadaşlar aracımı satıyorum
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-cikisli-sahibinden-astra-sedan-j-305383873/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Fiyatınız şaka gibi, sanırım satma niyetniz yok :)

Aynen. 50 ye satılırsa iyi bence.

• arkadaşlar bayiden fiyat aldım (GÜRSES)
    en boşu 56500TL
    navigasyon 3000
    lpg taktırma 2000
    ses sistemi cam filmi 2000
    kol dayama 500

toplam 64000tl yapıyor kazası yok hasar kaydı yok km az 55.500 yazmışız çok mu? bunun pazarlığıda var

Siz ne diyorsunuz ortayı buluruz:)
  • Araç 2012 model. Siz direk sıfır km ile karşılaştırmışsınız. Km olmuş 70.000 siz az diyorsunuz. Yazdığınız ekstralar fazla şişirilmiş.

750tl ye navi, 1500 e çok rahat lpg takılır. 200tl cam filmi Vs. Vs. 64 bin e 2015 astra 1.6 cdti dizel SPORT alınır binilir. Şahsen ben aldım biniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 2 Haziran 2016; 12:58:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.