Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ensaraydin

Selam 2014 model sedan sport paketlere AFL far sonradan ekleyebilirmiyiz.

Sonradan eklenecegini sanmiyorum, eklensede fabrikadan ciktigi gibi olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papaveraceae

2013 J kasa 1.6 edition sedan otomatik hatasız düşük km li....beyaz veya gümüş gri KAÇ PARA EDER????

Ortalama 48-51 arası birseydir muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

quote:

Orijinalden alıntı: papaveraceae

2013 J kasa 1.6 edition sedan otomatik hatasız düşük km li....beyaz veya gümüş gri KAÇ PARA EDER????

Ortalama 48-51 arası birseydir muhtemelen.

Tşk ler

• İyi günler. 2015 aralık çıkışlı astra sedan j kasa beyaz aracımı satıp aynı kasanın üst paketini satın almak istiyorum. Sizce araç ne kadar eder arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AFEYS

İyi günler. 2015 aralık çıkışlı astra sedan j kasa beyaz aracımı satıp aynı kasanın üst paketini satın almak istiyorum. Sizce araç ne kadar eder arkadaşlar.

Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _zaknafein_

2015 model 17 binde 1.6 cdti 136hp sedan sport still paket aracımı arkadaşıma satacağım, sizce fiyat ne isteyim ?

5 ay araç aradım sen neredeydin abim yaa :) 69 a ver iyidir..

• quote:

İyi günler. 2015 aralık çıkışlı astra sedan j kasa beyaz aracımı satıp aynı kasanın üst paketini satın almak istiyorum. Sizce araç ne kadar eder arkadaşlar.

Bu arada aracın paketi edition.
  • quote:

quote:

Bu arada aracın paketi edition.

merhaba;

benzer araç (1.6 sedan edition + park sensörü + aliminyum jant) neptün mavi renk, 6500 KMde hatasız olarak 48.000 TLye satıldı. buradan fiyat baz alabilirsiniz.
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    Tşkler

• deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    Uygun gitmemiş mi hocam. Acil mi satıldı

• İyi günler, Opel Türkiye'yi(444) aradım. Müşteri hizmetlerine Astra J 1.3 CDTı Edition Plus beyaz renk (S_S fark etmez) sordum. Bana yok gözüküyor dediler. Acaba tüm Opel bayilerini (64 tane) arasam 1 tane bulabilir miyim?
    •Bir de; Sıfır km. Astra J mi, 2014 Dizel (%90 otomatik) Corolla mı alayım? Teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: red_wine

sıfır aracın 51.500 TLden satıldığını düşünürsek bence normal bir fiyat.

zaten sıfır bir araca plaka taktığınız anda (hiç kullanmasanız bile) değer kaybeder.
  • Sa arkadaslar bana biri acil yardım etse

• Opel edition hakkında bilgisi olan var mi yüzüncü yıka özel üretim olan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanQQ

İyi günler, Opel Türkiye'yi(444) aradım. Müşteri hizmetlerine Astra J 1.3 CDTı Edition Plus beyaz renk (S_S fark etmez) sordum. Bana yok gözüküyor dediler. Acaba tüm Opel bayilerini (64 tane) arasam 1 tane bulabilir miyim?
    •Bir de; Sıfır km. Astra J mi, 2014 Dizel (%90 otomatik) Corolla mı alayım? Teşekürler.

Malesef bulamazsın. Ben hemen hemen her yeri aradım yok.
  • quote:

uygun gitmemişmi? daha ne olsun fazla bile verilmiş.ikinci el araç sıfırından neredeyse 2 ila 3 bin lira aşağıya satılmış. az bile inilmiş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lprytk -- 27 Ocak 2016; 15:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

quote:

uygun gitmemişmi? daha ne olsun fazla bile verilmiş.ikinci el araç sıfırından neredeyse 2 ila 3 bin lira aşağıya satılmış. az bile inilmiş yani.

Fiyat o görünsede bayiilerin ellerinde var mı ki, soruyu deamon ram e sorma sebebimde bundandı zaten.

• 2016 model olarak edition değil, edition plus donanımı ve 1.6 115 hp'lik motor ile 4 adet aracım gelecek, fiyatlar henüz belli değil. şubat ayı içerisinde belli olur.

ciddi ilgilenen arkadaşlar PM ile telefon numaralarını gönderip benimle iletişime geçebilirler.
  • Merhaba arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum..

2015 4. Ay çıkışlı 4.000 KM de kırmızı renk 1.6 edition ön farlar dolu paketteki kartılmış orjinal farla değiştirilmiş.. Kazasız çiziksiz.. Kaç para eder sizce..

• Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.