Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB 1,6 arıyorum fakat J kasa 1,6 HB neptün mavi renk stoklarda yok galiba...

1,6 Edition sedan Neptün Mavi varmıdır? güncel kampanyalı fiyatı nedir...
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    Hocam j kasada sedan cosmo artık üretilmiyormuş. Denizlideki bayi söyledi. Şaka gibi opel neyin peşinden anlam veremedim. Hadi k kasa Sedanı hemen satışa çıkarırsın anlarım. Oda bu yılın ortasında belki çıkacak diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J kasa cosmo şu an benim stoklarımda benzinli manuel ve benzinli otomatik olarak mevcut. (son 3 araç)

Cosmo üretiminin durdurulduğu doğrudur, çünkü son güncelleme ile cosmo ile sport arasında 4 özellik farkı kaldı. Cosmo donanımındaki çok kollu jantlar ve ön park sensörleri sport donanımda standart olmaya başladı, AFL xenon farlar ise sport donanımla beraber opsiyon olarak alınabiliyor. Sport donanımda sadece kapı aydınlatma, elektrikli katlanır yan aynalar ve alarm olmayacak. Buna ek olarak sedan dizel otomatik gelmeye başlayacak.
  • Benzinli HB 1,6 arıyorum fakat J kasa 1,6 HB neptün mavi renk stoklarda yok galiba...

1,6 benzinli Edition sedan Neptün Mavi varmıdır? güncel kampanyalı fiyatı nedir?
  • astra j 1.6 136 hp sport neptün mavi araç bulma olasılığımız nedir sıfır ?

Elinizdeki renkler nedir hocam, hepsi 2015 model sanırım. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLordTR -- 12 Ocak 2016; 23:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagapos

astra j 1.6 136 hp sport neptün mavi araç bulma olasılığımız nedir sıfır ?

Elinizdeki renkler nedir hocam, hepsi 2015 model sanırım. ?

bayimde HB sport dizel 3 adet var, ne yazıkki neptün mavi seçeneği yok. bulunması zor bir renk değil, fakat tercih edilen bir renk kalmamış olma ihtimali yüksek. J kasa HB artık gelmeyeceği için bulmakta zorlanabilirsiniz.
  • edition bulma şansınız malesef yok.
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam
  • 1.3 dizel ya 1.6 edition için fiyat alabilen var mı? Bir kaç yeri aradım kalmamış elleride.
  • astra h 1.6 essentia'yı yeni astra modellere yükseltmeye değecek bir husus bulamıyorum. Araçtan çok memnunum

astra g ile astra h arasında devrim vardı.

astra h ile astra k arasında bile devrim fark yok, basit farklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

1.3 dizel ya 1.6 edition için fiyat alabilen var mı? Bir kaç yeri aradım kalmamış elleride.

Merhaba,
    Bende HB edition plus 1.3 dizel bulmak icin cok ugrastim, neredeyse Tum Turkiyedeki bayileri aradim. Cok zor buldum. Bu saatten sonra sanirim az km yapmis ikinci el bulunabilir. Birde ben beyaz renk istiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersin(Caretta)

quote:

1.3 dizel ya 1.6 edition için fiyat alabilen var mı? Bir kaç yeri aradım kalmamış elleride.

Merhaba,
    Bende HB edition plus 1.3 dizel bulmak icin cok ugrastim, neredeyse Tum Turkiyedeki bayileri aradim. Cok zor buldum. Bu saatten sonra sanirim az km yapmis ikinci el bulunabilir. Birde ben beyaz renk istiyordum.

Aradığım bayilerden biri son aracımızı mersinden biri gelip götürdü demişti. O siz misiniz
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Aradığım bayilerden biri son aracımızı mersinden biri gelip götürdü demişti. O siz misiniz

Antalya Gun-Las bayisi ise ben olabilirim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Antalya Gun-Las bayisi ise ben olabilirim...

O kadar çok bayi aradımki hatırlamıyorum ama muhtemelen antalya bayisi idi.

• Böyle yapmanıza gerek yok opelin 444 lu numarasını arayın mevkinizi ve aradığınız araç ve rengini veriyorsunuz onlar 15 20 dk sonra size dönüyorlar bana yakın tum bayideki araçların bilgisini arayıp verdiler. Ben 1.4t otomatik hb bakıyordum verdigi bilgiye göre aradım bayileri evet aynen bilgiler doğru.

• Merhaba arkadaşlar... İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum... 2015 Astra Sedan 1.6 Edition Benzinli Siyah araç almayı düşünüyorum... Tavsiye edilen fiyat 51.900 falan görünüyor resmi sitede... 50 bine istediğim aracı alabileceğim bir bayi var mıdır? Varsa almalı mıyım ? Ne diyorsunuz?

Bir de şu 12 bin liraya kadar kredi olayını detaylı bilen varsa bilgi verirse sevinirim. 50 bine veriyorlarsa 38 bin peşin verebilirim gerisi taksitle...
  • 2013 J kasa 1.6 edition sedan otomatik hatasız düşük km li....beyaz veya gümüş gri KAÇ PARA EDER????

• arkadaşlar merhaba;

J Kasa HB, 1.6D 136hp, sport + AFL Bi-Xenon far opsiyonlu, beyaz renk bir aracım boştadır.

İlgilenen arkadaşlar PM atarak benimle iletişime geçebilir, fiyat bilgisini PM olarak göndereceğim.
  • Hocam en son fiyat nedir?

• Selam 2014 model sedan sport paketlere AFL far sonradan ekleyebilirmiyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.