Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deamon_ram

cok normal 52.000 TL fiyat vermeleri...

araclarin stok sayilari cok fazlaydi, kampanya yapildi tamamina yakini satildi.

astra J nin fiyatlari suan performans/fiyat bakimindan cok mantikli. ozellikle HB kasalar.

Iyi gunler şu an için j kasa manuel 136 dizel hb sport + stil paketli olucak mutlaka icin fiyat ne durum da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 11 Aralık 2015; 13:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra j 1,4 140 beygir manuel sport stil paketli aracı ankara reisten kartel koruma hediyeli 65500 e aldım. ruhsatı biraz önce çıktı yarın gidip alacağım inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeseroderma -- 11 Aralık 2015; 15:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeseroderma

astra j 1,4 140 beygir manuel sport stil paketli aracı ankara reisten kartel koruma hediyeli 65500 e aldım. ruhsatı biraz önce çıktı yarın gidip alacağım inşallah...

Hocam bu fiyatlara golf 1.2tsi almak daha mantıklı olmaz miydi?
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Sadece golf değil biraz fiyat ekleyerek astra k kasada alinabilir ama araba tamamen zevk isi j kasa benim daha çok hosuma gidiyor bu sebeplede bunu aldim:))) sunrof ta olmazssa olmazimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeseroderma

astra j 1,4 140 beygir manuel sport stil paketli aracı ankara reisten kartel koruma hediyeli 65500 e aldım. ruhsatı biraz önce çıktı yarın gidip alacağım inşallah...

Hayirli olsun gule gule binin ayni araç dizel olsaydi ne kadar olurdu acaba konustunuzmu hiç?

• Hocam benzinli araç istedigim icin dizel fiyatlarıni hic sormadim.

• 1.3 CDTİ edition plus hactback beyaz s&s lh 59.500 anlastim

• 2015 sıfır astra hb sport 1.4 t manuel modeli için en uygun fiyat sizce nedir tşk.ler
  • Hocam hiç sormadim bütün bayileri arayıp fiyatları ogrenebilirsiniz,pazarlık yapabilirsiniz uygun fiyatı bulduğunuz u düşününce kaporayi gonderup arabayı ayirtabilirsiniz.

• sercansert kullanıcısına yanıt
    Pazarlık etmeden 63,500 tl dediler hocam bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

cok normal 52.000 TL fiyat vermeleri...

araclarin stok sayilari cok fazlaydi, kampanya yapildi tamamina yakini satildi.

astra J nin fiyatlari suan performans/fiyat bakimindan cok mantikli. ozellikle HB kasalar.

Iyi gunler şu an için j kasa manuel 136 dizel hb sport + stil paketli olucak mutlaka icin fiyat ne durum da...

76.200 liste fiyati
  • A_AYDIN kullanıcısına yanıt
    daha önce buraya mı yazmıştım bilmiyorum cosmo için seçim günü zeynepkamil hastenesinin karşışındaki opel den cosmo için 62.000 fiyat almıştım sonra planlar değişti ama sonra tekrar astraya bakmaya başlayınca inanın şubeleri aramaktan korkuyorum hepsi beni tanıyo bu adam deli mi derler, en iyisi burda uygun fiyatı bulayım diye düşündüm. ayrıca 2014 model 4000 km de kırmızı malum sitede 56 ya buldum onu mu alayım diye tereddütteyim. arada fark az ise sıfır almak daha mantıklı.
  • Cumartesi astraj 1.4 j aracima kavustum.yaklasik 1000 km yol yaptim. ilk izlenimlerim; Dis ve ic görünüş kesinlikle harika. Uzun yolda eksi 15 derecede bile yol tutuşu çok iyi( kislik lastikli).virajlara guvenle giriliyor. Herkesin dediği gibi kasa cidden ağır fakat turbo sayesinde arac çok hantal kalmiyor.rampada yigilma kesinlikle olmuyor.ama genede bence arac 140 beygir gibide degil. Eksi yön olarak suan icin gördüğüm malum yakit cok yakiyor. Sanirim ilerleyen dönem lerde düşer. Genel olarak derseniz arabadan cok memnun kaldim. Aslinda K kasa daha az yakiyor ve 150 beygir. Ama kesinlikle j kasadaki hava görüntü yok. Ve bagaji çok kötü. Bu sebeple j kasada karar kildim almak icin.

• Arkadaşlar sedan en baz model 51.900 etiketli 51 bine bırakıyorlar hediye felanda yok.Ne düşünüyorsunuz alayım mı yoksa kalsın mı kapora vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende opelde karar kıldım gibi fakat sakaryadaki bayi fiyatları yüksek tutuyor düşüncem opel astra hb otmatik düşünüyorum keseme göre fiyat bulursam yılbaşına kadar alıcam inş. servis ikinci el aracımı 23.5 sayıyor istanbul bayilerini yarın arıyacam bana uygun araç olan bayiler varsa haber verirseniz sevinirim
  • 1.3 CDTİ edition plus hactback beyaz s&s 60.000 anlastim. Sanırım bayilerde araç azaldıkça fiyat konusunda daha az taviz veriyorlar. 61,000 TL'nin aşağısına araç bulamadım ben son 4-5 gün içinde..
  • 1.3 cdti siyah hb s&s = 62.000 e anlaştım. Park sensörü + karter koruması hediye edildi.
    Avrupa yakasındaki birçok bayiyi aradım aracı bulamadım (beyaz arıyordum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astraya özel sıfır faiz kampanyası mı var öyle bir duyum aldım da?

• quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

1.3 CDTİ edition plus hactback beyaz s&s 60.000 anlastim. Sanırım bayilerde araç azaldıkça fiyat konusunda daha az taviz veriyorlar. 61,000 TL'nin aşağısına araç bulamadım ben son 4-5 gün içinde..

Rica etsem bayii ismi paylasirmisiniz burdan veya pm den

• Biraz önce J Kasa, 1.4 Turbo otomatik 140 BG sport hb, beyaz renk modelini 63.500 TL ye bağladım. Sanırım iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 26 Aralık 2015; 15:42:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.