Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Biraz önce J Kasa, 1.4 Turbo otomatik 140 BG sport hb, beyaz renk modelini 63.500 TL ye bağladım. Sanırım iyi fiyat.

hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin..
    yeni çıkan astra hb benzinlide 6 ileri tam otomatik model varmı Dynamic modelinde? liste fiyatında var gözüküyor ama sitesinde konfirügatörde gözükmüyor
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, Allah herkese gönlüne göre versin. J kasa bana yeni kasadan daha güzel ve ekonomik geldiği için hiç yeni kasayı alıcı gözüyle incelemedim maalesef. O yüzden bir bayiye sorarsanız daha sağlıklı cevap alırsınız.
  • Arkadaşlar 2. El 2 gün once 1.6 136 sedan sport stil paket astrayi aldım. Ancak cd600 kullanamiyorum, navigasyon yukleniyormu veya film klip izleniyordu bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensaraydin

Arkadaşlar 2. El 2 gün once 1.6 136 sedan sport stil paket astrayi aldım. Ancak cd600 kullanamiyorum, navigasyon yukleniyormu veya film klip izleniyordu bilgisi olan varmı?

Hocam ne kadara aldınız? Bildığim kadarı ile navigasyon yüklenmiyor?

• 66.000 aldım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bivideoda gordum adam tlf daki navigasyonu o ekrana yansıttı. Ama yabancı dil olduğu. İçin anlamadım.

• J kasa 2015 hb 1.6 cdti 136 bu fiyat olan oldumu hiç sport yada cosmo paket için yetkili arkadaş fiyat verebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

quote:

Orijinalden alıntı: xeseroderma

astra j 1,4 140 beygir manuel sport stil paketli aracı ankara reisten kartel koruma hediyeli 65500 e aldım. ruhsatı biraz önce çıktı yarın gidip alacağım inşallah...

Hocam bu fiyatlara golf 1.2tsi almak daha mantıklı olmaz miydi?

ne 1.2'si. ben 1.4 ü daha ucuza aldım... :)
  • yılbaşından önce 2015 Opel Astra HB 1.3 CDTi 95 HP S&S Edition Plus 61,200 e anlaştık, park sensörüde hediye ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabadakimvar

quote:

Orijinalden alıntı: ensaraydin

Bivideoda gordum adam tlf daki navigasyonu o ekrana yansıttı. Ama yabancı dil olduğu. İçin anlamadım.

İntellilink

İntellink derken oluyor mu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensaraydin -- 5 Ocak 2016; 19:54:18 >
  • tarsuslu3333 kullanıcısına yanıt
    1.4 turbo j kasa hb sport otomatık vıtes
    61.500 temmuz 27 de alındı kampanyalı ve fılo ındırımıne gırdı .

beyler sımdıden soylim cok yakıyo ıyı dusun, daha sonra bız arabayı aldık ama koltuktakı kazıkları bıs ıstemedık olamsın.
    ilk 5000 kılometre 13 litre sonra sehır ıcın 10 litreye kadar dusuyo hadı zorla zorla her ışıkta arkadakı arabadan korna ye 8 kadar inersin
    ama abı eger benzını dusunuyosan ALMA ama sana sukadar soylım süper bır performansı var vırajlarda ınannılmaz güven verıyo 140 çıkarken duz yolda
    ne ara cıktıgını gerçekten anlamıyosun. araba agır ve rahat . vıtes gecıslerı olarak yazılanlara aldanmayın bı cıft kavrana yada tam otamatık degıl ama oldukça rahat
  • ahmetkocanci A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Fiyati biraz yuksek vermisler... Ayni araci Antalya dan 60.000-TL.aldim... Hayir olsun Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin...

• Arkadaşlar astra j hb araçların üretimi durdumu

• Bayilerde var ama bundan sonra getiriler mi bilmiyorum.

• astra J HB artık gelmeyecek, yerini K kasa aldı çünkü. Benim bayimde son 3 adet J HB dizel kaldı...

astra J sedan üretilmeye devam ediyor, hatta dizel otm. seçeneği de yakın zamanda gelecek. K kasa sedan çıkana kadar J kasa satılmaya devam edecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

astra J HB artık gelmeyecek, yerini K kasa aldı çünkü. Benim bayimde son 3 adet J HB dizel kaldı...

astra J sedan üretilmeye devam ediyor, hatta dizel otm. seçeneği de yakın zamanda gelecek. K kasa sedan çıkana kadar J kasa satılmaya devam edecek...

Elinizde kalan araçlar 1.3 mü 1.6 mı birde hangi renkler? Hangi paket ve fiyatları neler en son

• quote:

Orijinalden alıntı: 01levent01

quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

astra J HB artık gelmeyecek, yerini K kasa aldı çünkü. Benim bayimde son 3 adet J HB dizel kaldı...

Elinizde kalan araçlar 1.3 mü 1.6 mı birde hangi renkler? Hangi paket ve fiyatları neler en son

PM attım
  • Toyota çekmeköy den astra sedan 1.6 business dizel 53km de bir araç buldum Son 62.000 tl istiyorlar .fiyat iyimi

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Toyota çekmeköy den astra sedan 1.6 business dizel 53km de bir araç buldum Son 62.000 tl istiyorlar .fiyat iyimi

Bence fazla..58 falan ancak eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Toyota çekmeköy den astra sedan 1.6 business dizel 53km de bir araç buldum Son 62.000 tl istiyorlar .fiyat iyimi

Merhaba,
    Ben 1.3 edition plus hb 60.000-TL. aladim... 1.6 dizel Sedan Business 62.000 bana gore guzel fiyat....

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.