Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Hayirli olsun guzel fiyat

Kazasiz belasiz surusler dilerim

özel mesaj gönderilmiyor burdan yanıtlamak durumundayım, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

Astra sedan edition 1.6 düz vites 50450 TL ye karter koruma+ park sensoru,satın aldım izmirden, sizce fiyat nasil

Canavar. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Garanti kapsamında lpg takıyor mu İzmir bayisi.
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, j edition sedan için finansman durumu nedir ? Kredi oranı nedir yada düşük faiz kampanyası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

Astra sedan edition 1.6 düz vites 50450 TL ye karter koruma+ park sensoru,satın aldım izmirden, sizce fiyat nasil

Canavar. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Garanti kapsamında lpg takıyor mu İzmir bayisi.

Yönlendirdikleri bir yer var ama takan firma garanti veriyor diyorlar. Kismetse 1-2 ay binelim olmazsa bir brc taktiririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    hocam edition 1.6 cdti 136 ps astra sedan beyaz için en uygun fiyatı verebilir misiniz bana amasya'dan geleceğim cebime göre olursa!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekes05

hocam edition 1.6 cdti 136 ps astra sedan beyaz için en uygun fiyatı verebilir misiniz bana amasya'dan geleceğim cebime göre olursa!!!

PM atilmistir.
  • arkadaslar 1.6 astra sedan sport dizel icin fiyat alan varmi acaba

• 2015 lerde tutan kasa sedan mı yoksa hatchback mi arkadaşlar. 50 bin lira giriş fiyatı çok iyi geldi. Bu fiyat dolaylarında bu kalitede ya da daha iyi seçenekler var mı ?
  • hatchback edition plus modeli, parksensörü, karter koruma hediye ve ocak ayı vergisini onların yatırması şartı ile start stoplu model konusunda 59000 tl ye anlaştık. acele mi ettim bilmiyorum. inşallah kazıklanmamışımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden hangi bayiden aldiniz.iyi fiyat bence 61 bin demişlerdi bana

• nothingking84 N kullanıcısına yanıt
    Hangi il hangi bayi bi de hangi renk acaba

• ANTALYA ' dan bugun son 2 tane kalan Astra J HB 1.6 kırmızıyı almış bulunmaktayım. 51bine park sensoru hediye ettiler aracı yarın teslim alacağım. Son bir tane siyah kaldı alacak olan varsa eğer duyurulur. Dün 3 tane kalmıştı bugün megane ı satınca koşa koşa gittim bayiye kaptım makineyi.
  • 1.6 lt. Edition CDTI ECOTEC 110 HP Start & Stop 6 İleri Manuel + karter koruma + park sensörü için hatta lpgde eklenebilir buna denk geldiğiniz uygun bir fiyat varmı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_02 -- 8 Aralık 2015; 18:59:08 >
  • Arkadaşlar 1.4 turbo business otomatik vites araç 2015 model 10 bin km 55 bin lira nasıl fiyat acil cevap verebilir misiniz. araçta hata boya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedin

Arkadaşlar 1.4 turbo business otomatik vites araç 2015 model 10 bin km 55 bin lira nasıl fiyat acil cevap verebilir misiniz. araçta hata boya yok

Uygun hocam. O aracınssıfır fiyatı şuan 65000 TL gibi yani 10 bin TL altına baya uygun bence alınabilir.

• Bugun aldığım fiyatlar şunlar

Astra sedan sport 1.4 otomatik + Afl + still paket 73.750 ( 2750.00 afl farki) ve sedan da cosmo üretimi yok. !!!!

Astra hb 1.4 otomatik cosmo + still paket 77.500

Fiyatlar bana fazla geldi. Az da olsa pazarlik yapmama rağmen. Ayrıca satış temsilcisi j kasanın üretimi durdu dedi. Ki forumda okumuştum 1 sene daha uretime devam edilecek diye. Doğru mudur ???

Fiyat konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.

Iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat08

Bugun aldığım fiyatlar şunlar

Astra sedan sport 1.4 otomatik + Afl + still paket 73.750 ( 2750.00 afl farki) ve sedan da cosmo üretimi yok. !!!!

Astra hb 1.4 otomatik cosmo + still paket 77.500

Fiyatlar bana fazla geldi. Az da olsa pazarlik yapmama rağmen. Ayrıca satış temsilcisi j kasanın üretimi durdu dedi. Ki forumda okumuştum 1 sene daha uretime devam edilecek diye. Doğru mudur ???

Fiyat konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.

Iyi akşamlar.

Astra hb 1.4 otomatik cosmo : 72.000 TL
    Astra hb 1.4 otomatik sport : 66.500 TL
  • Reis oto Ankara Astra 1.6 Edition için arka park sensörü dahil 52000 TL fiyat verdi.Forumda 50000 küsürlü fiyatlar konuşulurken fazla bir fiyat verdiler.
  • cok normal 52.000 TL fiyat vermeleri...

araclarin stok sayilari cok fazlaydi, kampanya yapildi tamamina yakini satildi.

astra J nin fiyatlari suan performans/fiyat bakimindan cok mantikli. ozellikle HB kasalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

cok normal 52.000 TL fiyat vermeleri...

araclarin stok sayilari cok fazlaydi, kampanya yapildi tamamina yakini satildi.

astra J nin fiyatlari suan performans/fiyat bakimindan cok mantikli. ozellikle HB kasalar.

Ellerinde kaldıysa İzmir deki bayiler 50450 TL.ye 1.6 editions sedanı krater koruma ve park sensoru ile sattilar. Ellerinde varsa niyeti olan bakabilir. Fiyat performans olarak su an Türkiye de muadili yok, c sedan tutulan aynı özellikteki, corolla, civic, focus v.b araçlardan yaklaşık 10000 TL daha ucuz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.