Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Orijinalden alıntı: red_wine

hocam karar verdim 51 den alıyorum ben. boş bir şekilde.
    1.6 edition asteroid gri (füme ,antrasit gibi bir şey)
    renkte buna karar kıldım. diğer renk seçenekleri ise beyaz, neptün mavi, mahogany kahverengi vardı.
    aralıkta renk seçeneği belki azalabilir.

ayni arac aldim. sedefli renk gece baska gunduz baska

sedefli rengin özelliği o değil. ben 10 senedir sedefli renk araç kullanıyorum (sedefli diye ekstradan ücret ödedim). güneşte böyle üzerinde nokta nokta bişeyler var, ekstradan pırıltıya neden oluyor. daha hoş duruyor. gece-gündüz farkı değil olay. ışığa diğer boyalardan farklı tepki veriyor sadece.

• verilen 50.000 fiyat sedan için geçerli sanırım, benzer rakamları bende aldım.

fakat hiçbir yerde hb yok sanıırm
  • red_wine R kullanıcısına yanıt
    hocam almaya niyetlendiğiniz araç 50.000 e alınabiliyor. boşuna daha fazla ödemeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

hocam almaya niyetlendiğiniz araç 50.000 e alınabiliyor. boşuna daha fazla ödemeyin bence

sedan için 50bine fiyat aldıysanız, paylaşın lütfen.
    aracı yarın teslim alıyorum, ki teslim almadan önce ekstralara girerim eğer öyleyse.
    hatcback almayı ise hiç düşünmedim, tipide bana göre değil bagajıda bana uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_wine -- 26 Kasım 2015; 19:12:09 >
  • Bugün bi bayi ile gorustum bana internetteki fiyatları söylediler 1.6 136 hp icin 77.500 gerçi tam alıcı gibi pazarlığa tutusmadik daha ama siz dusunurseniz fiyatta yardımcı olmaya çalışıriz dediler.12bin tl icin 0 faiz veriyolarmis onu da söylediler.
    Stoklara baktılar her renkten araç var elimizde dediler yeni kasa araçlarda gelmiş yeni yasalarla arada 3-5 bin var yebiyi almak daha mantıklı gibi EE ellerindeki bu stokları satmak için indirim yapmaları gerekmez mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red_wine R kullanıcısına yanıt
    Benim bayim veriyor 50.000e ama siz aracı almışsınız sanırım. hayırlı olsun diyelim, en azından park sensörü vb isteyebilirsiniz.

Edition astra J almak isteyen başka arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.
  • ruysal19 R kullanıcısına yanıt
    hangi kasa ve hangi donanım için acaba verilen fiyat ???
  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    hangi bayii hocam, bu konuda pm den yardımcı olursanız ben aksesuarları çıkartırım.
  • 1.6 136 sport model

• 1.6 136 sport model için 77.500 TL fiyat verdi 12 bin TL sıfır faız 12 ay ellerinde de her renk araba var ben beyaz yada kırmızı sordum siyah gri de var elimizde dedi yeni kasa çıktı bu kadar araç nolacak az indirim yapın alalim falan dedim hele siz tam karar verin dedi bende karar vermemde yardımci olun dedim oluruz karar verin gelin dediler.bu kadar araç bi de hactback arac satmak için iyi bi indirim yaparlar gibi geliyor bana bu yüzden biraz daha bekleyin diyorum ...
    Ama 50 bin TL edition Da iyi bi seçim gibi geldi 20 bin fark var kafam karışmadı degil

• 1.6cdti 136 hp

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    hocam o aracı şimdi bile 50.000e alabilirsiniz
    aracın liste fiyatı zaten 77.500

asteroit gri düşünürseniz elimde fırsat aracı var yardımcı olurum
  • quote:

50000 e hangi aractan bahsediyorsunuz.

hatchbackmi sedanmı bu fiyat. dizel 1,6 136bg sportu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 27 Kasım 2015; 21:47:29 >
  • Arkadaşlar astra sedan sport ilk çıktığında kaça satılıyordu..bilen hatırlayan varmı.. Foruma baktım biraz 69.000 lerden bahsediyorlar..şimdi 2. El sport 1.6 136 bg. Lerin değeri ne olmalı fikirlerinizi almak istiyorum..kriterler 20 bin km. De boyasız araç..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deamon ram renk olarak da olur kardeş fiyat olarak ne düşünüyorsunuz CDTİ 1.6 136 hp hactback fırsat arabası ne demek

• Astra sedan 1.6 edition 115hp 50300 tl 'ye bugün acıbadem 'den aldım.Park sensörü ve karter sacıyla beraber.en dip fiyatı onlar vermişlerdi.
  • Deamon ram renk olarak da olur kardeş fiyat olarak ne düşünüyorsunuz CDTİ 1.6 136 hp hactback fırsat arabası ne oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaraman

quote:

50000 e hangi aractan bahsediyorsunuz.

1.6 115 hp edition sedan astra
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.