Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astra j 1.6 edition sedan 51000tl & hb 50.500tl
    opsiyonsuz 2016 bandrol dahil ve metalik renk dahil
    yer:izmir
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi paylaşımı için
    benim bu iki aracıda kullanmışlığım yok, potansiyel müşteriyim
    motor sesi konusunda olması gereken bu. 1.6 edition ın özellkle de belli bir hızdan sonra motor sesini 1.4t ya göre daha fazla alması gayet normal değil mi. hem 1.6 motor 5 vites, 1.4turboya ise 6 vites.
    yakıt konusunda okuduğum yorumlarda, kesin bir biçimde 1.6 daha çok yakıyor diyen sizi gördüm. diğerleri yakın değerlerden bahsediyor hep. kullanıcı yorumu tabiki asıl olan ama bunu bir kenara atıp fabrika verilerine bakarsakta iki manuel arasında 1000km de 5 litre fark var.
    kısacası siz dahil herkesin sürüş keyfi konusunda 1.4t daha iyi buluyor bu net. ama bunun için hatrı sayılır bir fark ödemek gerekiyor.
    benim asıl durumum şu,
    artık yeni ürün gamında 1.4t nin yeralmasıyla elde ki 1.6 benzinliler fırsat aracı durumuna düşmüş gibi görünüyor. 50bin tlye sıfır bundan daha iyi veya muadili bir sedan araç bulabilir miyim?
    bu konuda yoruma ihtiyacım var,

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    gittik aracı aldık diyelim hem 2015 2. dönem hem 2016 1. dönem vergisini mi veriyor? yoksa aracı 2016 da trafiğe tescil ettirme üzerine mi konuştunuz?
  • red_wine R kullanıcısına yanıt
    Arac 2015 model olacak ruhsatta oyle yazacak

2016 1.donem bandrolu yatiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam hocam, 2015 2.dönem vergisi ne olacak? onuda mı ödüyorlar?
  • red_wine R kullanıcısına yanıt
    Evet oduyorlar

hocam bana bayii ismini verir misin özelden.
  • Bayi ismi paylaşır mısınız özelden veya buradan

• Arkadaşlar bayiyi özelden paylaşayım ama aracı hemen değil birkaç hafta sonra alacağımız için nihai yani ölümüne pazarlığa girişmedik
    Bayiye gittiğinizde fiyatı 52den başlatıyorlar ve kolay kolay inmiyorlar ancak siz gerçek alıcı ve istekli olduğunuzu hissetirirseniz ufaktan indirim başlıyor

Hem istanbulda birkaç bayiyi ve manisa,aydın bayilerini aradık

J kasa hakkında şöyle bir izlenim edindim fiyatlarda artış pek olmayacak,ancak dövizden kaynaklanan dalgalanmalar olabilir orası ayrı bir konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

astra j 1.6 edition sedan 51000tl & hb 50.500tl
    opsiyonsuz 2016 bandrol dahil ve metalik renk dahil
    yer:izmir

Izmirde yer olarak pm rica edebilirmiyim...

• Arkadaşlar bende astra sedan almayı düşünüyorum. Yalnız kafama şu soru takıldı. Şimdi alacağımız araç bir ay sonra bir yıl eskimiş olacak. 2016 yılını beklemek daha mantıklı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AFEYS

Arkadaşlar bende astra sedan almayı düşünüyorum. Yalnız kafama şu soru takıldı. Şimdi alacağımız araç bir ay sonra bir yıl eskimiş olacak. 2016 yılını beklemek daha mantıklı değil mi?

yeni sistemde sanırım öyle oluyor 2015 diye geçicek , acaba aralık sonunda anlaşılıp diğer sene başında teslim alınsa nasıl olur bir yerde üretim tarihi baz alınacak diye duydum sanki öyle ise ocak bile yetmez yıl ortasında almak lazım ocakta gelecek olanlar 2015 üretimi olucak muhtemel...
  • Hocam bildiğim kadarıyla o zamanda fiyatı net olarak söylemiyorlar. Araba geldiği zaman fiyat neyse o diyorlar. Yani pazarlığı önceden bitirmiyorlar. Birde 2016 model için sanırım ocağın sonu veya Şubat'ın başını buluyor.

• 71k sport j ye vereceğine gider yeni kasa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhann10

71k sport j ye vereceğine gider yeni kasa alırım

o biraz göreceli k kasa beni hiç cezbetmedi test sürüşüde yaptım sürüş dinamikleri benzer ama bana göre j kasanın daha al benisi yüksek heleki içi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFEYS

Hocam bildiğim kadarıyla o zamanda fiyatı net olarak söylemiyorlar. Araba geldiği zaman fiyat neyse o diyorlar. Yani pazarlığı önceden bitirmiyorlar. Birde 2016 model için sanırım ocağın sonu veya Şubat'ın başını buluyor.

Muhtemel şu an bile liste fiyatları ile baya oynayabildiklerine göre ellerinde baya stoklu araç var sanırım yeni yıla girilmesi ile beraber ellerindeki stoklar erimezse fiyatlar çok değişmeyecektir fakat yeni üretime girilecekse bu bir miktar yukarı ivmeler gibi geliyor fiyatları , ocak sonu 2016 modeller için bana iyimser bir tarih gibi geldi stokları düşününce ama illa 2016 olsun diyenler için üstüne koyup üretebilirlerde :)
  • J kasa sedan sport 2. Eli sizce ne kadar olmalı bu fiyatlara bakılırsa ben sıfır alamiyacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir kavuklar
    K kasa dinamik 1.4 benzinli 150hb manuel 69.250
    K kasa excellence 74.750
    Dizel dinamik 79.5
    Dizel excellence 85.5 k

• J kasayi daha cok begeniyorum ozellikle arabanin ici onkonsolu harika

• J 1.6 edition füme renk 50bine alındı. yer reis oto Ankara.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.