Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

iki gün önce aldık astra hb 1,6 136bg dizel sport 69700lira
    başka bayiide 68500e buldum ama o bayii benim takas aracıma iyi fiyat vermedi.

Hocam ben mi yanlış bakıyorum anlayamadım.listesi 78.900 tl...10 bin tl indirim mi yapıyor şu anda bayiler?
  • 77 bine cosmo j kasa 136 bg aldık. Liste fiyatlarına aldanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bayi acaba

• acaba bu cosmo araba sedanmi

• Hb maltepe değerden aldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myuncu kullanıcısına yanıt
    bi arkadaş yukarda söylemiş.telefonla arayıp fiyat sorun liste fiyatlarını boşverin.
  • 1 Kasım 2015 Pazar günü zeynepkamildeki opel bayisinden sıfır 2014 cosmo için aldığım fiyat 62.000 TL. opsiyonlarına pek dikkat etmedim.
  • Ayrıca araç 1.4 T gri hb kasa fırsat aracıymış.
  • 2014 cosmo niye okadar düşük ki fırsat aracı nedemek ?

• bilmiyorum zeynepkamil GTC opel bayi önünde önüne kocaman fırsat aracı diye yazmışlar duruyor görebilirsiniz, satılmadı ise bana da çok ucuz geldi. internette ikinci el fiyatları zaten o fiyata şaşırdım.
  • Liste fiyatlarına bakıyorum.

Yeni Astra 1.4T (150hp) Enjoy --- 66.250TL
    Astra 1.4T (140hp) Enjoy Active --- 64.000TL

Çok saçma bir fiyat politikası yapmışlar.
    İndir eski kasayı 55.000TL bandına bak nasıl peynir ekmek gibi satılıyor...
  • 2014 cosmo hb 35000 km dizel manuel malum sitede 67.000 tl
    65.000 versek alsak alabilirmiyiz
    Alsak mantıklı bi iş yapmış olurmuyuz

• 2014 cosmo 12.000 siyah manuel dizel 68.750 fiyat yazmışlar
    Bu araç daha donanımlı ne diyorsunuz beyler biraz daha bekleyelim mi :)

• yeni fiyat alanlar oldu mu arkadaşlar?
  • Bir iki gün önce 1.6 sedan sport dizel 136 hp için 76000 fiyat aldım, ama çok geldi bana

• Merhaba arkadaslar. Bugun izmit sakarya ve istanbuldaki 3 bayiden sirasiyla aldigim rakamlari altta siraliyorum

1.4 Turbo Otomatik Sport Stil Paket Neptun Mavi

-69.000
    -70.000
    -69.500
    -70.000
    -68.500
    Aldigim tum rakamlara trafik sigortasi tescil islemleri vs dahil. Ayrica 2 bayi arti olarak satin almaya gittigimde bikac hediye ekleyebilceklerini soyledi. Anlam veremedigim sey su ki ben bu araci esim icin (yanlis hatirlamiyorsam) 4-5 ay kadar once sordugumda ayni araci 65.000 tl gibi bir rakama alabiliyordum ve pazarlik yapmamis haliyleydi. Gariptir k kasa cikmasina ragmen opelj kasada indirime gitmek yerine fiyati tepeye cekti. Alacak olan arkadaslara yilsonunu beklemelerini tavsiye ederim. Biraz daha beklenirse uretimi durdugu icin (ki bu bugun gorustugum satis temsilcisinin soylemidir) fiyatlarda olumlu duzenleme gorulebilir. Herkese iyi forumlar

• Arkadaşlar, ben de astra j hb dizel bakıyorum, bir iki sorum var.

-Katlanabilir ayna sadece cosmo donanımda mı var?
    -Sport donanımda stil paket alınca sunroof geliyor mu, yoksa ekstra mı alınması lazım?
    -4 cam da tek dokunuş açılıp kapanıyor mu?

Bunlar çok mu önemli, değil ama merak ettim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shnsnm

Merhaba arkadaslar. Bugun izmit sakarya ve istanbuldaki 3 bayiden sirasiyla aldigim rakamlari altta siraliyorum

1.4 Turbo Otomatik Sport Stil Paket Neptun Mavi

-69.000
    -70.000
    -69.500
    -70.000
    -68.500
    Aldigim tum rakamlara trafik sigortasi tescil islemleri vs dahil. Ayrica 2 bayi arti olarak satin almaya gittigimde bikac hediye ekleyebilceklerini soyledi. Anlam veremedigim sey su ki ben bu araci esim icin (yanlis hatirlamiyorsam) 4-5 ay kadar once sordugumda ayni araci 65.000 tl gibi bir rakama alabiliyordum ve pazarlik yapmamis haliyleydi. Gariptir k kasa cikmasina ragmen opelj kasada indirime gitmek yerine fiyati tepeye cekti. Alacak olan arkadaslara yilsonunu beklemelerini tavsiye ederim. Biraz daha beklenirse uretimi durdugu icin (ki bu bugun gorustugum satis temsilcisinin soylemidir) fiyatlarda olumlu duzenleme gorulebilir. Herkese iyi forumlar

merhabalar,
    bende sedan 1.4 sport Otomatik Stil Paketli Neptun Mavi veya beyaz araç almayı düşünüyorum. siz en düşük fiyatı hangi bayiden aldınız?

• Arkadaşlar 2015 model J kasa 1.6 Benzinli HB Manuel vites Opel Astra için aldığım teklifler bu şekilde. Sadece mail ve telefon yoluyla fiyat teklifi aldım. Bu fiyatların üzerinden de bir miktar pazarlık olacağı kanısındayım.

Malum sitedeki fiyatlara göre çok ciddi bir indirim yapılmış gözüküyor. Benim gibi değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
    https://store.donanimhaber.com/aa/34/ef/aa34ef0edeb344830bb76d6e08d5129c.png
     Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.