Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda opelin yetkili bir arkadası var yanılmıyorsam uşak opel temsilcisi
    Ben astra k kasalar çıktığında j kasalarda indirim öngörmüştüm ve j kasaların daha uygun fiyata satılacağını söylemiştim ellerinde illaki kalacağından
    Forumdaki yetkili arkadasta j lere zam yapsak gibisinden ukala bir cevap vermişti
    Opelde trende uydu önce zam yaptı normal fiyatlara son sözde indirim yapıyorlar neyse lafı uzatmaya gerek yok bende j kasa hb dizel manuel astra bakıyorum sport yada cosmo pusudayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi sitede cosmo 77k idi 71.5 e düşmüş arkadaslar bunun üzerinden bi 2-3 te indirm alabilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: quenloth

Arkadaşlar, ben de astra j hb dizel bakıyorum, bir iki sorum var.

-Katlanabilir ayna sadece cosmo donanımda mı var?
    -Sport donanımda stil paket alınca sunroof geliyor mu, yoksa ekstra mı alınması lazım?
    -4 cam da tek dokunuş açılıp kapanıyor mu?

Bunlar çok mu önemli, değil ama merak ettim ;)

1)Elektrikli katlanır ayna sadece cosmoda var
    2)Stil pakette sunroof olması gerek.
    3)4 cam tek dokunuş

• ahmett_ A kullanıcısına yanıt
    En uygun teklifi opel degerden aldim fakat astra k dynamic paket benzin manuelin 71bin tl oldugunu dusunursek opelde otomatik farki 4-5 bin tl bandinda oluyor bunuda hesap ederek uzerine 2250 sunroof eklettigimde 77bin tl gibi bir rakama tekabul ediyor buda otomatik sport still j nin 69 bin tl fiyatini sorgulatiyor bana haliyle. Eger astra j nin fiyatlarinda ciddi bi indirim yapilmazsa kesinlikle beklenmesi taraftariyim . (bu arada benzin otomatigin gelisi nisan ayini bulacakmis yaptigim hesap j kasa uzerinden otomatik farkidir sizleri yaniltmasin) iyi forumlar

• Astra j 1.6 edition 51000 tl + park sensörü fiyat nasıl sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Astra j 1.6 edition 51000 tl + park sensörü fiyat nasıl sizce?

Fiyat güzel ama 1.6 astra j den uzak duru derim,imkanlarınız elveriyorsa 1.4 t alın

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Fiyat güzel ama 1.6 astra j den uzak duru derim,imkanlarınız elveriyorsa 1.4 t alın

niye boyle dedin kardes 1.6 larda sıkıntîmı var kardae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethmzoglu@gmail.com -- 13 Kasım 2015; 21:11:24 >
  • arkadaslar kampanya baslamis 1.6sport 136 beygir dizel sedan icin fiyat alan varmi arkadaslar

• quote:

nereden aldınız fiyatı ? sedan ise fiyat gayet iyi.sedan hb den 400-500tl pahalı.
    (bazen bazı firmaların motorlu taşıtlar vergisini ödemediğini okudum forumlarda, mtv dahil bu fiyata değil mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_wine

quote:

nereden aldınız fiyatı ? sedan ise fiyat gayet iyi.sedan hb den 400-500tl pahalı.
    (bazen bazı firmaların motorlu taşıtlar vergisini ödemediğini okudum forumlarda, mtv dahil bu fiyata değil mi?)

Hb hocam.

• quote:

quote:

quote:

Hb hocam.

olsun iyiymiş.
    bende sedanını almayı düşünüyorum.
    bu fiyat ve kaliteye sıfır araç daha iyi bir alternatif bulmadım, acaba aralıkta fiyatlar daha düşer mi diye endişem var sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hb hocam.

olsun iyiymiş.
    bende sedanını almayı düşünüyorum.
    bu fiyat ve kaliteye sıfır araç daha iyi bir alternatif bulmadım, acaba aralıkta fiyatlar daha düşer mi diye endişem var sadece.

Bence bekleyin önce ellerindeki 1.6 motorlu araçları eritmeye çalışıyorlar. Bundan sonra dizel ve 1.4tleri baslayacaklar eritmeye. Aralığı bırakın ocak da iyi kampanyalar olacak bu araçlar için .

Öngörüm bu yönde

• quote:

quote:

bende merak ettim, neye dayanarak bu cümleyi kurdunuz?
    1.6 bilinen bir motor, süprizi yok.
    1.4t ile aşağı yukarı yakıt tüketimi aynı, hedef değer tork ise dizelini tavsiye edersiniz.
    1.4t vergi avantajı yok,
    fiyat daha yüksek,
    çıkmaz ama garanti bitince turboyla iligili arıza çıkarsa ekstra maliyet.
    ileriye dönük opelin pazarlama stratejisi benzinlide 1.4t üzerine olabilir ve bayideki satıcılarda bunun üstünde duracaktır ama bana bunun bana faydası ne?
    tartışmak için sormuyorum, kullanıcı olarak sana faydası şu diyin bende 1.4t düşünmek mantıklı diyeyimalmak mantıklı olabilir diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

bende merak ettim, neye dayanarak bu cümleyi kurdunuz?
    1.6 bilinen bir motor, süprizi yok.
    1.4t ile aşağı yukarı yakıt tüketimi aynı, hedef değer tork ise dizelini tavsiye edersiniz.
    1.4t vergi avantajı yok,
    fiyat daha yüksek,
    çıkmaz ama garanti bitince turboyla iligili arıza çıkarsa ekstra maliyet.
    ileriye dönük opelin pazarlama stratejisi benzinlide 1.4t üzerine olabilir ve bayideki satıcılarda bunun üstünde duracaktır ama bana bunun bana faydası ne?
    tartışmak için sormuyorum, kullanıcı olarak sana faydası şu diyin bende 1.4t düşünmek mantıklı diyeyimalmak mantıklı olabilir diyeyim.

İki aracıda kullanmış biri olarak,durumu şöyle ifade edeyim,
    1.6 astra kesinlikle çok hantal ve gitmiyor,hele yokuşlarda kesinlikle performans beklemeyin,yakıt tüketimi 1.4 t den daha fazla,1.4t sürüş dinamikleri çok daha iyi,1.6 editionlarda sürüş keyfi direksiyon hissiyatı yok,emin olun iki araç arasında konfor farkı bile var 1.4t lerde süspansiyonların darbe emişi daha iyi ve buna bağlı olarak konfor daha iyi,1.6 editionlarda süspansiyon daha sert,1.6 editionlarda trim sesi çok fazla,1.4t lerde trim sesi daha az,1.6 editionlar araç içerisine çok fazla motor sesi alıyor,benim şahsi fikrim 1.6 editionlarda üretim safasında maliyet düşürmek için biçok noktada 1.4t ye göre tasarrufa gidilmiş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 16 Kasım 2015; 8:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethmzoglu@gmail.com

quote:

quote:

niye boyle dedin kardes 1.6 larda sıkıntîmı var kardae

Sorunuzu üst tarafta cevapladım

• Astra j beyaz sport otomatik en son fiyat 63 bin bencede yol sonunu beklemekte fayda var

• Biraz önce izmir arkas bayiden fiyat aldım
    1.6 dizel manuel sport 71.200 tl beyaz renk
    1.6 dizel cosmo çevre görüş paketi 81.700 tl
    bu araçlarıın ikiside manuel
    Fiyat bana aşırı yüksek geldi yukarda bi arkadas 63 e still paket le birlikte fiyat almış çok iyi bence arada 8000 tl civarı bi rakam var

• Yukardaki arkadasın fiyatı benzinli olabilir gerçi ne diyorsunuz arkadaslar fiyatlara sizcede biraz uçuk değil mi ?

• Gokhann10 G kullanıcısına yanıt
    Evet benzinli

• 1.6 dizel manuel sport zaten 72-73 civarıydı?Kampanya dediğiniz şartları neler arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.