Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracı hangi bayiden hangi ilden aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar astra j sedan 1.6 115 HP 50750 TL fiyat aldım..ancak eylülden önce teslim edemeyeceklerini söylüyorlar...fiyat iyi midir?
  • Aracımı Isparta Mutsan'dan aldım.Aldığım zaman için de (Mayıs ortaları idi) gayet iyi aldım bence.

Birçok bayii gezdik; vw Başaran, Skoda Çağ, Ford Mecikoğulları, Fiat Pürlü...

Fiyat-test-ilgi-anlayış ve showroom olarak hiçbiri Mutsan'ın yarısı etmez.Heleki vw, vw uzantısı skoda: Araç yok, test aracı yok; yine de araç istesen 4,5-5 ay bekle Aradaki zamları da sana yansıtsınlar Orada duran incelemek istediğim bir jetta'yı dahi elletmeyen bir tip vardı.Neymiş araç satılmış

vw'den Allah razı olsun, sayelerinde OPEL sahibi oldum

Ben aldığımda aracımın liste fiyatı 64.000 tl idi; o zamanki kampanya ile fiyat 58.000'e düştü.Üstüne benim de çabalarımla aracı daha da ucuza aldım.Benimkinde de arka park sensörü hediye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecular -- 17 Ağustos 2015; 15:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

selamlar astra j sedan 1.6 115 HP 50750 TL fiyat aldım..ancak eylülden önce teslim edemeyeceklerini söylüyorlar...fiyat iyi midir?

Bende yeni aldim astra sedan 1.6 edition
    Arac 26 agustos teslim olacak
    51000 tl ye anlaştık trafik sigortası dahil kasko haric
    Park sensörü + kartel koruma hediye
    Ayrica on kol dayama + krom cam cercevesi 500 tl
    Arac bana 51500 tl ye gelmis olacak

• beniim park sensörü ve kartel koruma yok o fiyatta..onları da katınca hemen hemen aynı fiyata gelir..gerçi park sensörü için bi zorlayacağım bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 17 Ağustos 2015; 21:50:26 >
  • ecular kullanıcısına yanıt
    ben de ıspartalıyım ancak ankara ikamet..ıspartaya da sordurdum 51.500 demişlerdi..sevindim memelekette ilgili bi bayı bulumasına :)
  • quote:

beniim park sensörü ve kartel koruma yok o fiyatta..onları da katınca hemen hemen aynı fiyata gelir..gerçi park sensörü için bi zorlayacağım bakalım :)

Gecen hafta alsaydim eger 50750 tl ye alacaktik hemen teslim üstelik. ...

• quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

quote:

beniim park sensörü ve kartel koruma yok o fiyatta..onları da katınca hemen hemen aynı fiyata gelir..gerçi park sensörü için bi zorlayacağım bakalım :)

hangi ildendiniz acaba? ben ankara..opis ve opan la görüşmüştüm..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

quote:

hangi ildendiniz acaba? ben ankara..opis ve opan la görüşmüştüm..

Istanbul anadolu

• Arkadaşlar Opel Astra J kasa otomatik vites sedan 2015 model 6000 km de 53.000 TL ye nasıl acaba? Boya ve değişeni yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada benzinli edition modeli.

• Nisan kampanyasında 49400 e araç, 2200 landirenzo lpg+400 ruhsata işleme, 100 park sensörü olarak 1.6 edition aldım
  • vay arkadaş şimdi arıyom 54 binden aşağıya veren yok nasıl iş bu anlamak mümkün değil 6 ayda ne değişti 48 49 bine alınan araba 6 ayda 5 6bin lira koydu hemde kasımda K kasa gelecek...
  • Bende dün bayide sordum astra j hb edition 1.6 115hp 53000tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Bende dün bayide sordum astra j hb edition 1.6 115hp 53000tl

burda trafik sigortası dahil 54000 diyor.
  • astra k piyasaya çıktı belki yılbaşına doğru j kasa da özellikle edition modelinde indirim olabilir
  • opel astra j kasa sıfır 53250-tl ye aldım bugün. edition modeli. metalik gri. sigorta onlara ait. 2 yıl garantiye +1 yıl daha eklediler. park sensörünü de verdiler. bir de üzerinde edition olmasına rağmen 17 ınch celık jant takılı.https://store.donanimhaber.com/c5/87/2b/c5872b7fcdd0c0408134313f9243f7b2.jpg
     Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları

• alican_aga A kullanıcısına yanıt
    17inch jantlarla harika olmuş
    kazasız belasız güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

17inch jantlarla harika olmuş
    kazasız belasız güle güle kullanın

eyvallah sağolasın.
  • iki gün önce aldık astra hb 1,6 136bg dizel sport 69700lira
    başka bayiide 68500e buldum ama o bayii benim takas aracıma iyi fiyat vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 28 Ekim 2015; 18:44:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.