Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de araştırma aşamasındayım şuan astra 1.4 enjoy aktive manuel bana makul geldi henüz ben arayıp fiyat almadım hiçbir bayiden yakın zamanda fiyat alan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim ben de bir de fiyat listesi güncellenmiş sanırım bugun baktım 58. sanki 55 ti bikaç gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkayaa

merhaba arkadaşlar ben de araştırma aşamasındayım şuan astra 1.4 enjoy aktive manuel bana makul geldi henüz ben arayıp fiyat almadım hiçbir bayiden yakın zamanda fiyat alan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim ben de bir de fiyat listesi güncellenmiş sanırım bugun baktım 58. sanki 55 ti bikaç gün önce

Kardeşim aynen dediğin gibi.Bütün markaları epeydir neredeyse her gün takip ediyorum.Hepsi iki-üç bin lira koydu.Dolardan dolayı sanırım. Astranin en boş modeli bile yeterince donanımlı
    lakin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

merhaba arkadaşlar ben de araştırma aşamasındayım şuan astra 1.4 enjoy aktive manuel bana makul geldi henüz ben arayıp fiyat almadım hiçbir bayiden yakın zamanda fiyat alan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim ben de bir de fiyat listesi güncellenmiş sanırım bugun baktım 58. sanki 55 ti bikaç gün önce

Kardeşim aynen dediğin gibi.Bütün markaları epeydir neredeyse her gün takip ediyorum.Hepsi iki-üç bin lira koydu.Dolardan dolayı sanırım. Astranin en boş modeli bile yeterince donanımlı
    lakin.

Geçen haftaya göre kur biraz düştü fakat fiyatları yukarı çektiler, haziran ayında bir kampanya yada fiyatlarda indirim öngörülebilirmi acaba, bir de 1.4 ile 1.6 arası yakıt performans acısından fark nasıl ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her marka euronun yukselmesinden kaynakli olarak ortalama yuzde 5 zam yaptı. ancak kur biraz dustu haziran ayinda secimden sonra biraz düşeceğini düşünüyorum

• Wolksvagen ve Opel bayisine giden alman grubu araba almaktan soğur. İlgisiz, burnundan kıl aldırmayan, hiçbir esneklik ya da opsiyon tanımayan satş politikaları var. Bütün markalar kredi ve faiz konusunda yardımcı olurken alman grubunda tefeci faiz oranları konuşur duruma geliyorsunuz. Araç güzel olabilir, ancak bu satış stratejisinin ömrü çok uzun değil. Yeni i30 1.6crdi dizel otomatik seçeneği ve fiyatı hem golf hemde astra hb i yerinden oynatır. Zaten eylülde yeni astra çıkıcak, bunları da clasic adı altında satıcaklar, 2. elde yine zarar ettirecekler.
  • Bugun 1.6 dizel hb enjoy active 65500 fiyat aldım park sensörü krom kapı çıtası içinde mtv hariç sizce nasıl?

• Yeni kasası yıl sonu gelecekmiş şimdikilerde classic olarak devam edecekmiş aldığım bilgiye göre sizce şuan bukadar para verip almak mantıklı olurmu? Benım pek içime sinmedi acıkcası

• Ben dün aldım astra sedan1.6 136hp cosmo standart paket 77000 kosko sıgorta hariç

• quote:

Yeni kasası yıl sonu gelecekmiş şimdikilerde classic olarak devam edecekmiş aldığım bilgiye göre sizce şuan bukadar para verip almak mantıklı olurmu? Benım pek içime sinmedi acıkcası

hocam bu bilgiyi nereden aldınız otoşov da bile kimse cevap veremedi bu sorulara.
  • yakın zaman da astra için bayiden fiyat alan oldu mu acaba paylaşırlarsa bizim için de yol gösterici olur diye düşünüyorum
  • İhtiyaç acil değilse yılsonunu beklemekte fayda var

• 1.6 sport hb 136 dizel 69.900
    1.4 cosmo ac benzinli sedan 70.000
    1.6 sport sedan 136 dizel 75.000

Son fiyatlar bütün bayilerde

• Opel Astra Sport Benzinli 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP, 6 İleri Otomatik

Ek olarak

1-Navigasyon
    2-Kırılmaya karşı cam filmi

Fiyat 65.000 TL aldık. Allah herkese nasip etsin istediği aracı :)
  • 2015 enjoy active 1.4 turboyu 55.000 tl'ye aldım.Fazladan park sensörü taktırdım.(3 hafta gibi bir şey oldu alalı)

Hiç beklemedim.Araç vardı.(vw 4 ay sonrasına sıra veriyordu jetta 1.2 tsı için, o yüzden vurguladım)

8 hava yastıığı, yağmur-far sensörü, bütün güvenlik sistemleri, dikişli-yanları deri görünümlü koltuklar koltuklar-vites etrafı kırmızı aydınlatma (abs-esp, elektronik fren dağılımı vs vs) var.

1.6 düz benzinli ile 1.4 t arasında performans olarak elbette fark var.Ama tüketim olarak da 2 lt civarı fark var.

Bu arada bu forumda bir başka başlıkta yazdım: Astra j kasanın fabrikasyon lpg'lisi var.Sedan kasada.Lpg dolum yeri benzin kapağı içinde.Bütün ayarları lpg'ye göre.Aldığım araca göre 4-5 bin lira daha pahalıydı.Ve şehir dışı 7 lt lpg sarfiyatı var!

• Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim: Yaklaşık aynı fiyat olan -aldığım zaman- jetta 1.2 tsı ile astra enjoy active 1.4 t arasında donanım farkı var:

En başta jetta'nın 6 havayastığına karşı astra'da 8 havayastığı var.Enjoy active astra'nın -bana göre çok zarif ve aracımda en sevdiğim yönlerden olan- alaşım cantlarına karşılık vw'de hala jant kapağı. (Tabii karşılaştırma benzer fiyatlar aralığında.Yoksa opel'in de edition donanımında alaşım jant görünümlü jantkapakları var.Genel manada vw trend donanımı gibi.)

Ama elbette genel kalite olarak vw de çok çok iyi.Sadece bayii anlayışı ve sıra bekletme hastalığı tuhaf.Ve beni vw'den uzaklaştırıyor.

Genel anlamda birbirine yakın iki firmayı değerlendirsem benim için;

opel= sportiflik

vw= konfor ve prestij olurdu.

Hatta vw'nin passat cc'yi bile insignia'nın sportifliğiyle orantılı olarak çıkardığı düşüncesi var bende...

• Pusuya yattım kasım aralık astra j fiyatlarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ecular

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim: Yaklaşık aynı fiyat olan -aldığım zaman- jetta 1.2 tsı ile astra enjoy active 1.4 t arasında donanım farkı var:

En başta jetta'nın 6 havayastığına karşı astra'da 8 havayastığı var.Enjoy active astra'nın -bana göre çok zarif ve aracımda en sevdiğim yönlerden olan- alaşım cantlarına karşılık vw'de hala jant kapağı. (Tabii karşılaştırma benzer fiyatlar aralığında.Yoksa opel'in de edition donanımında alaşım jant görünümlü jantkapakları var.Genel manada vw trend donanımı gibi.)

Ama elbette genel kalite olarak vw de çok çok iyi.Sadece bayii anlayışı ve sıra bekletme hastalığı tuhaf.Ve beni vw'den uzaklaştırıyor.

opel= sportiflik

Hatta vw'nin passat cc'yi bile insignia'nın sportifliğiyle orantılı olarak çıkardığı düşüncesi var bende...

Yapmayın hocam yaa vosvosun heryeri prestij olsa ne yazarŞaka bir yana opel de gayet konforlu bence ancak prestij desen zaten ikisinde de yok.Aslında arabayla prestij olmaz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 3 Temmuz 2015; 3:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Orijinalden alıntı: ecular

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim: Yaklaşık aynı fiyat olan -aldığım zaman- jetta 1.2 tsı ile astra enjoy active 1.4 t arasında donanım farkı var:

opel= sportiflik

Yapmayın hocam yaa vosvosun heryeri prestij olsa ne yazarŞaka bir yana opel de gayet konforlu bence ancak prestij desen zaten ikisinde de yok.Aslında arabayla prestij olmaz ama

Dünyada öyle değildir ama bizde öyle: II.eline sıfırından çok istenen araç haline gelmiş bu yüzden vw

Zira bayiye gidiyorsun; adam 4 ay sonrasına sıra veriyor.Sözde ucuz-kampanyalı aldığını zannettiğin aracı o bekleme süresinde yansıtılan zamlarla zaten liste fiyatına, hatta daha fazlasına alıyorsun. Üstelik bayii yüzüne bile bakmıyor.

ilanlara bakıyorsun, mesela araç 55bin tl ise , 15.000 km'deki aynı araca 57-58 bin tl istiyor şahıs: Neymiş, beklemeden.

Bu vw'nin satış politikası bence.Depolarında bir sürü araç olduğu halde "yok" dedirtip bunu yapıyor

Hatta doğuş otonun vw grubuna distribütör olduğu diğer markalarda da durum bu: Skoda mesela.

Bu anlattıklarımı ben yaşadığım için böyle anlatabiliyorum: Etiğimiz şikayet üzerine arayan doğuş oto temsilcisi de öylesine dinledi, netice yok: (Ona "Marka Mercedes bile olsa, alternatifleri olduğu halde bir aracı 4 ay bekler misniz, bu nasıl iş?" dedim.Cevap yok)

Yani vw,satış politikalarıyla kendini böyle "ağır abi" gibi göstermek istiyor.52.000 tl ile sözde kampanyalı sattığını jetta 1.2 tsı trend'ini size 60 binlere varan fiyatlarla satıyor yansıttığı zamlarla.E ama toplum da alıyor bunu; ne denir?

• gerçekten şaşırtıcı. 48 bin bayi fiyatı aldığını söyleyenler var. internetten baktım ikinci el 2015 model astra 1.6 editionlar 47.500 den başlıyo. cidden çok komik.
  • Kesinlikle saçma. Bugün gittim bayiye test sürüşü yaptım aynı zamanda fiyat aldık. Astra HB 2015 1.6 115 HP Edition Paket 50 Bin TL dedi satış sorumlusu. Kırmızı rengi çok hoşuma gitti fakat edition paket baya boş. Enjoy Active için 56.800 fiyat aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.