Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
35.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM atılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muksit_aksu

Astra sedan 1.6 edition 115hp 50300 tl 'ye bugün acıbadem 'den aldım.Park sensörü ve karter sacıyla beraber.en dip fiyatı onlar vermişlerdi.

Hayirli olsun gule gule kullanin, editionda hangi donanimlar var 6 hava yastigi var mi mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

Benim bayim veriyor 50.000e ama siz aracı almışsınız sanırım. hayırlı olsun diyelim, en azından park sensörü vb isteyebilirsiniz.

Edition astra J almak isteyen başka arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.

Tanıdığınn varsa Benim için 1.6 dizel sedan fiyatı sorarmisin daemon-ram....sport paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensaraydin -- 28 Kasım 2015; 14:11:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra sedan otomatik 1.4 sport neptün mavi stil paketli araç için yakın zamanda fiyat alan var mı?

• astra j 1.4 sport hb manuel fiyatı alan oldumu ?? 1 aralık geldi ama fiyat listesinde bir değişiklik şuan görünmüyor bilgisi olan var mı arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeseroderma -- 1 Aralık 2015; 10:34:59 >
  • Arkadaşlar bu gün bayiden sedan astra için 50.000 fiyat aldım ama eskiden 17 jantlar 16 jant olarak değişmiş acaba başka değişiklik varmıdır daha düşük fiyat alan varmı

• Jantlar bide kapaklı

• quote:

Orijinalden alıntı: nebioglu

Arkadaşlar bu gün bayiden sedan astra için 50.000 fiyat aldım ama eskiden 17 jantlar 16 jant olarak değişmiş acaba başka değişiklik varmıdır daha düşük fiyat alan varmı

Selam.Acaba hangi şehirden ve bayiden bu fiyatı aldınız?
  • Astra sedan edition 1.6 düz vites 50450 TL ye karter koruma+ park sensoru,satın aldım izmirden, sizce fiyat nasil

• 63.500 TL'ye 1.4 lt. TurboECOTEC 140 HP Sport Tam Otomatik proforma fatura çıktı bugün. Aracı Ocak'ta teslim alacağım.
  • 50450 çok iyi fiyat bence jantlari kapaklı değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ruysal19

50450 çok iyi fiyat bence jantlari kapaklı değil mi

Sanırım kapaklı ama artik edition sedanlarin hepsi kapaklı ve 16 jantmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

63.500 TL'ye 1.4 lt. TurboECOTEC 140 HP Sport Tam Otomatik proforma fatura çıktı bugün. Aracı Ocak'ta teslim alacağım.

Hayırlı olsun... araç hangi renk, hangi bayiden aldınız. Bayide stil paketli araç varmi?

• Sağolun hocam. Beyaz renk. Ankara Opal Bayi. Stil paketi sormadım hiç.
  • Arkadaslar merhaba;

1.6 Edition Sedanlar icin kampanya devam ediyor. J kasa fiyatlari cok uygun ve talep cok fazla oldugu icin renk secenekleri azaliyor.

Elimden geldigi kadar hizli atilan PMlere cevap vermeye calisiyorum, calismakta oldugum bayi İstanbul'dadir. Fiyat konusunda elimden gelen en dusuk fiyatlari sizlere iletmeye calisiyorum.

İlginiz icin tsk ederim...
  • Dostlar 1.4 140 otomatik cosmo sedan ve Hb için yakın zamanda fiyat alan var mı aramızda.
    Teşekkürler.

• depakin241824 D kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun guzel fiyat

Kazasiz belasiz surusler dilerim

• Arkadaslar bu katolokta fiyatları şişiripte ondan sonra 5000-6000 tl indirim yapmanın mantığı nedir koy adam gibi fiyatını 1000 lira indir max
    Adam koymuş 74.000 gidiyosun 1 saat konuşuyosun 68 .000 bu ne arkadasım

• Resmen saçmalıyorlar artık satış politikası vs demeyin bizde 2000-3000 indirdik mi indirim yaptırdık sanıyoruz hepimizi kazıklıyolar sadece arabanın gerçek değerini filo alanlarla şirket üzerine alanlar alıyorlar vatandaşa döşüyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: deamon_ram

Arkadaslar merhaba;

1.6 Edition Sedanlar icin kampanya devam ediyor. J kasa fiyatlari cok uygun ve talep cok fazla oldugu icin renk secenekleri azaliyor.

Elimden geldigi kadar hizli atilan PMlere cevap vermeye calisiyorum, calismakta oldugum bayi İstanbul'dadir. Fiyat konusunda elimden gelen en dusuk fiyatlari sizlere iletmeye calisiyorum.

İlginiz icin tsk ederim...

Merhabalar deamon_ram, astra sedan 1.4 sport otomatik stil paketli araç icin fiyat alabilirmiyim. Neptün mavi araç var mi elinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---fırtına--- -- 3 Aralık 2015; 21:01:20 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.