Bildirim
Opel Astra J Kasa 2015 yılı Fiyatları (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşte o 84 bin tl liste fiyatı olan aracı 10 20 bim km de 2015 model olarak 64 bin civarına alabiliyorsunuz. Ona bakıp benim 2015 model aracım en az 75 bin eder derseniz araç falan satamazsınız. Anlatmak istediğim nokta burası.(bu arada ben hb model üzerinden konuşuyorum. Sedanlar sıfır olarak daha pahalı satılmasına rağmen 2. Elde daha ucuz gidiyor hb den.)
Yani kısacası liste fiyatları baz alınarak yapılan hesaplar doğru olmuyor. Mesele kaç para derdin olayı değil kaç paraya satılabilecek olması.
Amacım tartışmak değil. Araç sizin istediğiniz fiyata satabilirsiniz. Iyi akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 2 Haziran 2016; 20:14:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tartışmıyoruz zaten, fikir alış verişi yapıyoruz, ben sadece senin gibi konuya vakıf bir arkadaşın ne kadar fiyat biçeceğini merak ettim.
tabiki fiyat belirleme hususu satıcının insiyatifindedir, alıcı bulur bulamaz ayrı mesele. -
Aracınızın subapları ne durumda bilmiyorum ama az çok bu işten anlayan birisi araç subaplarını çelik subaplar ile değiştirmediseniz bu kilometrede lpg li olarak astra yı almak istemez. Her an 1500tl masraf çıkarma riski var. Subapları değiştirmediğinizi düşünerek ben olsam bu aracı 52500 den falan koyardım diye düşünüyorum. Baskı balata vs. Durumuna göre aracın masraf çıkarma durumu olabilir. Bundan dolayı 500 e 1000 e bakmaz satardım ben. 51 e satarsanız bence iyi.
Bireysel olarak sizi tanıyan arabanın temizliğini bilen biri aracı almak isterse daha yüksek fiyata satılabilir.
3 aydır astra fiyatlarını rakip ediyorum. Öncelikli olarak 1.4t sport ve 1.6cdti sport a bakıyordum.
Lpg li olarak ilana çıkan araçlar 3 aydır satılmadı. Ilandan kaldırıp kaldırıp tekrar koyuyorlar. Nedenini kendimce izah edeyim.
Satıcı lpg fiyatını kısmen yada tamamen aracın üstüne vuruyor. 1000 2000tl fazla istiyor lpg sizlerden doğal olarak. Fakat alıcı buna fazla para vereceğime kendim ucuza lpgsiz olanı alırım kendim taktırırım diye düşünüyor. Alıcı da kendince haklı satıcıda.
Ayrıca aracın ekstralarını ve bakımlarını serviste yaptırdıysanız satışınız çok daha rahat olur hatta düşündüğüm fiyatın ve 1000tl üstüne bile rahat satılır diye düşünüyorum.
Astralarda ciddi değer kaybı oluyor malesef. Bir astra sahibi olarak umarım daha da düşmez fiyatlar.
Hayırlı satışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Haziran 2016; 23:05:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesela şu araç bencr 49 yada 49.5 a alınır. 5 bin tl ye sizin ekstralar bence rahatlıkla yapılır. Daha düşük km de ve 2015 model araca binilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2015-13800-km-de-servis-garantili-kazasiz-degisensiz-temiz-301306066/detay
Bu araç hb aynı fiyata sedanlar da var. HB let biraz daha pahalı gidiyor genel olarak 2. Elde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Haziran 2016; 23:21:17 >
Acil satmadığım için biraz yüksek tuttum fiyatı senin dediğinle benim dediğimin arasında 2 bin civarı oynuyor zaten. Pazartesi biraz daha çekicem aşağıya bakalım.
Gösterdiğin araç uygun ama plakanın açık olmaması gösterim adresinin sanayi olmasıda biraz düşündürücü.:) -
opel astra j aracım 3 bin kmde henüz arkadaşlar kahverengi çok güzel bir araç ama maalesef satmamız gerekti
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-sifir-ayarinda-opel-astra-308799168/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BB41BB73 -- 13 Haziran 2016; 14:30:30 > -
Allah en yakın zamanda daha iyilerni nasip etsin
Hayrlı satıslar, renk süper
teşekkürler -
arkadaşlar bugün itibari ile aracı izmir egem den satın aldım..1.6 manuel benzinli edition plus modeli beyaz renk 55.000 tl
park sensörü kartel koruma ve bagaj havuzu hediye. 350 tl ye cam filmi çekecekler 3m.ayrıca 2016 vergisi de yok nasıl sizce -
Son günlerde fiyat alan varmı ?
54bin tlye aldım bende ed.plus beyaz park sensörü kartel muhafaza hediye
hocam hangi bayii? -
kadıköy gtcden aldım. yalnız ben ay sonu gittim.ay sonu oldumu satış rakamlarına göre indirim yapıyorlarmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: liberty_15
Hocam lpg sistemi brc marka. Pipo sistemi kullanılarak montaj yapıldı yani manifolt delinmedi. Simit tank tercih edildi. Sanırım 45 lt olması lazım. Düğme far anahtarının altındaki saklama gözünün içine monte edildi. Cuma öğleden sonra saat 6 gibi montaj başladı ugün saat 13 te aracımı teslim aldım. Projemi sızdırmazlık raporumu garanti evraklarımı aldım ve yola çıktım. Fiyat 1900 tl ve 9 taksit.
Ostime gidemedim netten güvenoto yu tavsiye ettiler. Onları arayıp ihtiyacım olan parçaları temin edeceğim.
Bugün ankaradaki imkanları kıskandım lpg fiyatı yalvaçta 2,45 ankarada 1,99 . Lpgli bir araçla bedavadan biraz pahalı geziyorlar.
gelirken full lpg ile geldim konyaya. Ra bbim kazasız sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin.
İnşaallah en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.
ankarada nerde taktırdınız brc?
-
Brc bayisi Mocan otogazda taktırdım. Kesinlikle tavsiye ederim
bilirim mocan a filtre değişimi yaptırmıştım, sistemde problem vardı onu da mavidenizler halletmisti. Kadresim astra Sedan alacak ona da brc taktircaz hele alsın da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-_- -- 23 Kasım 2016; 22:03:35 >
Bugun konya aksehirdeki brc bayinde 10 bin km deki filtre degisimini yaptirdim.
Arkadaşlar benim de 2015 edition sedan var.Akşehir özen de brc taktırdım.Ama araba rampa çıkamıyor. Bunun çaresi var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: alex202042
Arkadaşlar benim de 2015 edition sedan var.Akşehir özen de brc taktırdım.Ama araba rampa çıkamıyor. Bunun çaresi var mı?
Malesef çaresi yok,2013 yılında aynı araçtan sıfır aldım,sırf gitmediği için 9 sonra sattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X