Beyler 4 gün bir kaza yaptım ve araba bu durumda. Sanayiide bana bu araba için biçilen fiyat 5000 ytl. Zaten araç 1986 model Opel astra - Piyasa da 11-12 milyar eder sanıyorum.
sanayideki adamın benden istediği fiyat 2000 ytl KAPORTACI için.. Geri kalan 3000 ytl de arabanın alınacak parçaları için. 5000 ytl ye herşeyi halledeceğini söyledi.
beyler Durum Bu - Ben sadece parçaları 3000 e fazla buldum. Size göre bu parçalar bu kadar eder mi ?
ve Kaportacı 2000 ytl fazla mı?
hasarlı şekilde arabanı sat bence başka eksiklerde çıkabilir yapılırken ...kaportacıdan kaportacıya fiyat değişir 2000 ytl çok ama ...10 milyarlık arabaya 5 milyar masraf yapıp binilmez bence büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sağolun arkadaşlar, ama arabayı satamam babamın üzerine ve haberi yok. Benim durumu kurtarmam için bu arabayı mutlaka yaptırmam gerekli. Ama nasıl olucak onu bilmiyorum. Fiyatı düşürmem gerekiyor..
Hoca hiç uğraşma bence. Canına bişey gelmemiş ona bak. Baban kızacak mı sanıyosun arabayı görünce. Bu arabadan sağ çıkmışsın diye sevinebilir de. Canından değerli mi?
Bencede gerçeği saklama.Eninde sonunda öğrenecektir. Bence git babana böyle böyle diye anlat. Seni anlayışla karşılaycaktır..
Büyük geçmiş olsun. O aracı tamir etseniz bile maksimum 7-8 e satarsınız ki, bu krizde zor zaten.
İyisimi babanıza anlatın, kaza neticesinde, herkes hoşgörecektir. 4 sene önceki aracımı arkadaşım kazaladı, hiç bir şey demedim, can sağolsun, gerisi mühim değil. Ha bir daha araba maraba göremezsiniz, o ayrı. :)
Kesinlikle satın, daha hayırlı olur.
geçmiş olsun arkadaşım, cana gelmemiş iyi ki... bencede yaptırmakla uğraşmayın, parçaları ucuza bulsanız bile bunun toplanması 1 ay sürer, ee baba da illa ki farkına varır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme