< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 17 Mart 2025; 17:15:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (154. sayfa)

-
-
Cezalı bir fiyat çıkmaz ama garantiyi riske atabilirsiniz.
Bence km ve yılı aşmadan bakım yapmakta fayda var.
Biliyorsunuz biraz hassas bir motora sahibiz.
Yağ çok kötü duruma gelmeden değişmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rogersin
Arkadaşlar ben 2023 Astra sahibiyim 2.el almıştım Aracımın ilk bakımını bir yılı dolmadan ve 13.000 kilometrede iken yaptırmış aldığım kişi şu an aracım bu bakımın üstüne 11 ay doldu ve 15.000 kilometre geçtiğini söyleyebilirim yani aracım 28.200 kilometrede Sorum şu ben Nisan ayını beklemeyi düşünüyorum kilometre bu süreçte 29.000'i geçecek gibi bu durumda geç geldiniz kilometre 15.000'den fazla yapmış gibi bir gerekçe sunarak cezalı bir fiyat çıkarırlar mı Bir de europar için ne düşünüyorsunuz resmiyette geçerliliği var mıBen sıfır kristal gri cam tavan siyah tavan aracımı 3 gün önce aldım. Aldığım yerde garanti müdürüne sordum, europar garantiyi bozmaz ama zorluk çıkartabilirler, sürecinizi yavaşlatabilirler dedi. Bir de bakımda değiştirilen parçaların, kullanılan yağın vs parça/ürün kodları açık şekilde yazmalı çünkü merkez senin europarda bakım yaptığını göremeyecek ve senden bakımla ilgili detay isteyecek, eğer ibraz ettiğin bakım detayında parça kodları vs açık şekilde yazılmışsa aracı garanti dışında bırakabilir dedi. Ama siz yine de bi servise danışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nerden almistiniz? Link paylasabilir misiniz? Tam uyumlu oldu mu?
Hayirli olsun. Bizde ayni renk ayni opsiyon araci 1630 a 300 faizsiz krediyle yeni aldik birkac gun once ama araçta asiri yol sesi var. Michelin lastik takili. Sizde de benzer mi durum. Servise gittik servis normal diyor. 3 silindir motordan vs diyor ama ses sanki iyi izole edilmemis lastik sesi gibi. Bu durumu yasayan var mi acaba?
Size de hayırlı olsun hocam hangi bayiden aldınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N11 den almıştım tam uyumlu oldu. Zaten model yazıyordu üzerinde tam hayırlayamadım hangi mağazaydı. Astra L 2023 karter koruma sacı gibi bir şeydi. Bu arada araç çok ses alıyor bence de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 2. Periyodik bakımı olacak da ücret sizlerde ne denildi? Sanırım servisten servise değişiyormuş
Var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WhatsApp linki paylaşır mısınız:)
Selamlar, geçen yazdan beri motor suyu 4-5 parmak kalınlığında falan azaldı. Rengi de baya koyulaştı. Bu azalma normal midir?
Selamlar. şuan için eşim kullanıyor aracı. öyle uzun yol/hızlı sürüş yapamadım. o sebeple ses ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. şirket aracı olarak c4x var bende aynı motor biliyorsunuz. motordan kaynaklı biraz değişik bir ses geliyor ama bahsettiğiniz ses değildir sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X