< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (151. sayfa)

-
-
-
Nakitte 1580 gibi tam fp aracı olur opsiyonlarla beraber. İstanbul bayileri psa araçları için en uygun fiyatları verirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok ilginç amaç nedir tek paketi getirirken. Kendi elleriyle bitiriyorlar güzelim arabayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla eski gırtlak dolu GS'e yaklaşmış neredeyse. led matrix, koltuk-ayna hafıza, kablosuz şarj ve 18 jant dışında eksik göremedim. güzel ve tercih edilebilir donanım olmuş bahsedilen fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 26 Şubat 2025; 9:50:1 > -
Bir de ısıtmalı ön cam yok sanırım hocam.
Bu kış çok işime yaradı benim.
İkinci aracımızı yenileyeceğim zaman kesinlikle olmasını istediğim donanımlardan biri artık.
Konuya dönersek 408 allure pakete göre yine de daha dolu bir araç gibi görünüyor.
Emre hocamıza da hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız güzel günlerde kullansın.
Konu dışı:
İlerleyen yıllarda stellantis grubu ikinci el araç almak isteyenlerin iyi araştırması gerekecek. 2023 2024 2025 modellerindeki donanım farklarını öğrenmeye şuan bile yetişemiyoruz.
koltuk sadece elektirkli değildi aynı zamanda alcantare idi,kaltesi çok fark ediyor. matrix far ve koltuk farkı tl bazında günümüzde 200.000 tl değerinde en az ,diğerlerini eklemeden. Psa donanım oyunlarına devam ediyor. Ön cam rezidansı da yok ayrıca.
Koltuk döşeme farkı da var evet. Ön cam rezistansı gözden kaçmış.
Ben bir de neden led sis farı kaldırıldı onu anlamıyorum.
-
Ön cam ve led matrix opsiyon olarak verilse eklemeyi düşünüyordum. Verilmiyor maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eksikliğini çok aramazsınız belki de,
Biz biraz bilgilerimizi güncellemek için yazmış bulunduk.
Tekrardan Hayırlı olsun hocam, birçok modele göre yine dolu dolu bir araç almış oluyorsunuz. Keyifle kullanın.
Arkadaşlar kablosuz sarj yerinde sarj ederken sizinde telefonunuz cok isiniyor mu ? Benim telefon s23 bir kac sefer denedim. Asiri isindi telefon kendi kendine kapandi, asiri sicak uyarisi verdi. Burada nasil sarj edilmesi gerekiyor ?
Hocam kablosuz şarj kanayan yaramız. Bende de aynısı oluyor. Zaten kablosuz şarj başlı başına telefonu ısıtan bir şey. Üzerine araç hareket halinde olunca verimli ve sabit bir şekilde de şarj edemeyince iyice ısı ortaya çıkıyor. Kablosuz şarj kullanmak için değil de arabayı satarken işe yarıyor tabiri caizse.
Ben şahsen kablo ile şarj ediyorum
-
Hiç sorumluluk alıp teslim alma bence hocam. Ufak tefek bir şeydir sorun çıkmaz ama hep aklını kurcalayacak. Takıntısız biriyim dersen sorun yok. Cam açma tuşu bozulur, döşeme kabarmaya başlar, hoparlör cızırtı yapar. Risk sonuçta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şahsen almazdım.
Kaça geliyordu totalde araç?Size başka bulsunlar yada başka marka modele bakın
1670 e anlaştım. Ön kaput ppf kaplama, komple seramik kaplama, cam filmleri, ön cam su kaydırma, koltuklarda su tutma işlemleri hediye edilecekti. Ama ciddi midem bulandı. Aynı renk ve donanımda farklı araç isteyeceğim. Gerekirse satın almaktan vazgeçmem durumunda kaporayı iade etmeme hakları var mıdır? Sonuçta ayıplı mal artık, kabul etmek zorunda değilim. Ayrıca krediden cayılabiliyor diye biliyorum. Kapora ve krediden cayma konusunda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemil_mktrnkk -- 5 Mart 2025; 19:29:8 >
Merhaba,
2025 model Astra 1.2 130 HP OTOMATİK VİTES GS +metalik RENK +SİYAH TAVAN+CAM TAVAN : KREDİLİ 1.665.000 TL (250.000 tl 12ay %0 ) NAKİT 1.615.000 TL fiyat aldım.
Bir ara PSA grubu siyah tavanlarda boya atma sorunu vardı hala devam ediyor mu yoksa cam tavansız mı almalıyım onun fiyatı da 1.550
-
Gecmis olsun, bende almazdim sahsen..Sifir arabama zarar veremezler direk iade hocam..Ya da yenisini versinler..
Kapalı garajınız yoksa ve aracı koruyabilirim ( dış etkenlerden) diyebiliyorsanız siyah tavan alın,aksi halde hiç girmeyin o işe.
Ayrıca ben sırf cam tavan için 100 tl fazladan veririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X