Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: masterap Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.087
Cevap
146
Favori
287.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman kapatmakla iş çözülmüyor, kışın buhu yapar, yaz aylarında ise yağmurlu havalarda yine buhu yapar sirkülasyonu kapatınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

Bende sol tarafta öyle bir ses yok hocam. Buğu için yapıyorsa bunu sadece cama üflemesi gerekmez mi? Ayak ve orta kısmına da üflüyor. Başka araçlarda böyle sıkıntı yaşamadım. Komik gelebilir (ben gülüyorum OPEL ASTRA L 2022 ) ama soğuk hava ayağımı dizimı üşütüyor.OPEL ASTRA L 2022 

• Dostlar eurorepar da servis bakımı opel yetkili servisi yerine geçiyor, garanti bozulmuyor dedi bir tanıdığım doğru mudur? Maddi olarak tabi daha avantajli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Evet dogru. Amcak gitmeden Eurorepar sitesinden kontrol etmekte fayda var.

• Merhaba, yukarıda bahsettiğim motor arızası lütfen aracı tamir ettiriniz uyarısı 4 günde 2 defa başıma geldi. Servisten randevu aldım ve götürdüm. 2 ayrı güncelleme yapıldığı söylendi. 2 gündür sorun yok. Gelişme olursa tekrar yazarım

• Merhaba otoparkta park ederken önceden ön kamera açılırdı ve sensörler çalışırdı şimdi sadece sensörlerin olduğu ekran açılıyor kamera açılmadan acaba sebebi nedir ya da bir ayarı var mıdır? Sizde durum nasıl? GT - 2023

• SeRcCaN kullanıcısına yanıt

360ın devreye girmesi için önce geri vitese takmanız lazım. Direkt burunla yanaştığınızda ön kamera açılmaz  

sonrasında seçtiğiniz vitese ve yöne doğru kamera otomatik olarak değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 9 Şubat 2025; 11:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniax

360ın devreye girmesi için önce geri vitese takmanız lazım. Direkt burunla yanaştığınızda ön kamera açılmaz  

sonrasında seçtiğiniz vitese ve yöne doğru kamera otomatik olarak değişir.

Hocam hiç açılmasa neden bunu yazayım ilk aldığımda yavaşça otoparka yanaşırken kamera açılıyordu sonra arada sırada açılmaya başladı son birkaç seferdir hiç açılmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bendede bugüne kadar hiç on kamera açılmadı park ederken önce geri kamerası açılıyor sonra p ye alınca on kameraya geçiyor

• Çok ilginç belki benim başıma gelenler aracın bir hayatsıydı. Ama gerçekten işe yarıyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dediğin gibi one doğru park etmeye çalışırken sadece sensör çalışıyor 2 yıldır kullanıyorum hatta dediğin olay keşke öne doğru da park ederken açılsa diye içimden gecirmisligim vardi :)

• Merhaba , ses yalıtımı yaptıran oldu mu ? Tavsiye eder misiniz ?

• Dünden beri bu işaret çıkıyor, bu ne anlama geliyor? Kullanım kılavuzuna da baktım ama bulamadım.

OPEL ASTRA L 2022

• derbeder1903 D kullanıcısına yanıt
    Trafik levhasi tanima calismiyor yada onunde bir engel var

• proton20 P kullanıcısına yanıt

Trafik işaret tanımlamayı kapatsam da uyarı çıktıktan sonra kalkmıyor. Açık olduğunda tabelayı görünce ekrana yansıtıyor. Büyük ihtimal serviste hatayı kaldırmaları gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder1903 -- 16 Şubat 2025; 16:54:13 >
    Bende de mevcut yukaridaki mentionlarda bir arkadas servise götürdü yazilim atilmis yazılımla düzeldigini soyledi benim vaktim olmadigindan gidemedim servis biraz uzakta cok uzun surmez diye düşünüyorum.

Arac kac model buyuk ihtimalle 2025 ocaktan sonra gelen ultimate mi

• proton20 P kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 2025 GS. Servis yakın, bu hafta hallederim. Dün sabah başıma gelse, servisteydim karter koruma yaptırdım, bunu da aradan çıkarırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder1903 -- 16 Şubat 2025; 16:55:44 >
  • Merhaba arkadaşlar

ben astra gs 2024 sahibiyim araç içi kamera için aynanın arkasındaki plastik yerin içinde usb girişi var mı

Yeniden güncelleme yapayım aynı arıza lambası yandığı için götürmüştüm serviste halledildi lamba söndü ama şimdi tekrar yandı tekrar götüreceğim öyle görünüyor. Trafik işareti okuma özelliğide tam olarak nedir çözmüş değilim. Araçta özelliği açma kapama yerinde info kısmına dokununca çıkan animasyonda örnek olarak dur tabelasını okuyup ekrana yansıttığını gösteriyor. Benim araçda şimdiye kadar o tabelaları okuduğunu görmedim. Hız sınırlarını okuyor problem yok ve bir de assisti kullanırken iki araç yan yana gidemez tabelasını okuyup yansıttığını gördüm. Acaba diyorum tüm tabelaları okuması gerekiyor da bizim ülkenin tabelalarını mı tanımıyor araç.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.