Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.091
Cevap
146
Favori
287.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kevgire dönmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercnu S kullanıcısına yanıt
    E garanti devam ediyor neden gidip dışarıda değişim yaptiniz yoksa bakımı dışarıda yaptırdığınız icin garanti mi bitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son kur artışı sonrası Astra gs için fiyat alsn oldu mu

• Arkadaşlar Bu araçta oto Hold var mı yok mu Ben yok diye biliyordum ama yokuşta bir durduğumda frenden ayağım çektim 10 20 saniye bekledim geri kaçmadı arabamı motoru çalışıyordu Normalde geri kaçar diye bekliyordum

• pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum ildeki servis için çok olumlu şeyler duymadım. Değiştirdik diyip değişmeyen parçaların olduğunu sağlam kaynaklardan öğrendim. Servis sisteme video yüklüyor sadece kaputu açarken 😅 europar garantiyi bozmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sercnu S kullanıcısına yanıt
    Garanti bozulmasıysa gidin serviste garanti kapsamında değiştirin yanında durun gorun para ödemeyin :]

• Frkntsy F kullanıcısına yanıt
    Servise gidin en kisa surede gostermek iyidir. Motor suyuna yag karisiyor olabilir

• rogersin R kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sebeple P moduna ya da el frenine almış olabilir mi araba? Hani bi kapıyı açar kapatırsınız vs. Autohold kesin olarak yok çünkü. Ya da yokuş eğimi fazla ise kavramada kalıp geri kaçırmamış da olabilir. Bi deneyeyim aklıma gelirse.

• Yeni arac alacak arkadaşlara tavsiyem garanti süresini uzatın ben uzattım alırken 5 yıl 100 bin şimdi kafam rahat evet servise bakımda 7 bin TL.para verdim ama ilerde çıkacak sıkıntılara karşı beni koruyor. Nitekim 2021 astra olan arkadaşımda 80 binde kayış değiştirdi hiç bir ücret almadılar. Biraz geniş düşünün sanayide zaten 3 veriyorsunuz 3 daha verin garantiniz bitmesin kafanız rahat olsun. Tabi kötü servisleri dışarıda bırakıyorum. Şunu da unutmayın sanayici iyi bir usta değilse servisin verdiği imkanları sunmaz.

• maniax kullanıcısına yanıt

Yokuşta frene tam basılırsa ayağınızı frenden çektikten sonra bayağı uzun süre geri kaydırmıyor hocam.

Dediğiniz gibi autohold yok.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.