Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.948
Cevap
139
Favori
273.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
    özelliği kapatın bir süre sonra geri açın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enes9705 kullanıcısına yanıt

Aynısı bende de oldu hocam bi kaç mesaj yukarda bende sormuştum. Genel kullanıma bi etkisi yok tabi ama perşembe günü bende göstereceğim. Umarım bi sıkıntı yaşatmaz. Bizde alalı 2 hafta oldu aracı hemen böyle bi hata vermesi normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yussff Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen yapabiliyormuş galiba yazılımsal hata mı artık bilmiyorum bende haftaya pazartesi gününe aldım bakılması için.Çıkacaksa erken zamanda çıksın böyle sorunlar sonra başımıza dert açmasın.Gittiğinde bana da bilgi verirsen çok sevinirim.Bu arada diğer forumlara baktığımda bir çok markada böyle ufak sıkıntılar gördüğüm için içim rahatladı benim sadece psa grubunda yok yani böyle sorunlar o konuda için rahat olsun düzelmeyecek bir durum yoktur bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir de aynı tarihlerde aynı paketi almışız hocam ben internetten yaptığım incelemelerde krom pedallar ve kapı eşiğinde ultimate yazıları oluyordu benim araçta bu aksesuarlar yoktu sizin aracınızda var mıydı

Hocam valla ne yalan söyleyeyim hiç dikkat etmedim ama yok galiba olsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Servis baktıktan sonra bilgi veririm 👍

bende yeni aldim ayni sekilde ultimate bende de bu uyari çıktı yazılımsal olabilir. Satis temsilcisine kromlar ve yazilari sordum versiyon degisiklikleri var her ultimatede bir degil bunlar 2024 v2 dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.