< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (148. sayfa)

-
-
Aynısı bende de oldu hocam bi kaç mesaj yukarda bende sormuştum. Genel kullanıma bi etkisi yok tabi ama perşembe günü bende göstereceğim. Umarım bi sıkıntı yaşatmaz. Bizde alalı 2 hafta oldu aracı hemen böyle bi hata vermesi normal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bazen yapabiliyormuş galiba yazılımsal hata mı artık bilmiyorum bende haftaya pazartesi gününe aldım bakılması için.Çıkacaksa erken zamanda çıksın böyle sorunlar sonra başımıza dert açmasın.Gittiğinde bana da bilgi verirsen çok sevinirim.Bu arada diğer forumlara baktığımda bir çok markada böyle ufak sıkıntılar gördüğüm için içim rahatladı benim sadece psa grubunda yok yani böyle sorunlar o konuda için rahat olsun düzelmeyecek bir durum yoktur bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de aynı tarihlerde aynı paketi almışız hocam ben internetten yaptığım incelemelerde krom pedallar ve kapı eşiğinde ultimate yazıları oluyordu benim araçta bu aksesuarlar yoktu sizin aracınızda var mıydı
Hocam valla ne yalan söyleyeyim hiç dikkat etmedim ama yok galiba olsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum
Servis baktıktan sonra bilgi veririm 👍
bende yeni aldim ayni sekilde ultimate bende de bu uyari çıktı yazılımsal olabilir. Satis temsilcisine kromlar ve yazilari sordum versiyon degisiklikleri var her ultimatede bir degil bunlar 2024 v2 dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Versiyon 2 olunca üstüne bişeler koyar insan olanı da almışlar :) Yazılar güzel duruyodu bence baktım bi yerden temin edebilir miyim diye ama bulamadım. Pedalları internetten aldım yine siyah plastikten iyi duruyo en azından.
bugün sabah myopel programı açılırken şöyle bir kare yakaladım. uzun zamandır kısa bir görünüp gidiyordu da bugün screenshot alabildim. araçlarımız uzaktan bağlantılı olsa ne güzel olacak insan imreniyor gerçekten. en azından temel fonksiyonları kontrol edebileceğiz. BTK'nın bu konudaki tutumunu anlamak zor gerçekten. ha halleden (tesla, mini vs) nasıl hallediyor onu da bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 5 Şubat 2025; 11:17:4 >
-
Vpn le falan biseyler halledilir mi ki
Bir ufak sorun ekliyeyim. Boya çok dayanıksız. En ufak temasta astar bile kalkıyor, metal yüzey gözüküyor. Çok şaşırtıcı. Sarısı vaf bende. Çok muzdaribim bu sebepten.
yani zannetmiyorum ya
-
Hocam servise gittik BSI Beynine kod atıldı dediler şu anda ilk aşamada ışık yakmıyor daha sonra tekrar ederse yine bilgi veririm. Sorun çözülmüş görünüyor.
25 bin km kadar kullandık aracı. Trim seslerine katılıyorum. Çok trim sesi var. Ön şoför koltuğunda oynamayı bende hissediyorum arada. Şu trim sesleri olmasa araçtan memnunum aslında. Ama yapacak bir şey yok. Grandland de bolca kumaş kaplama yapmışlar. Faydası olmuştur muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss25 bin km kadar kullandık aracı. Trim seslerine katılıyorum. Çok trim sesi var. Ön şoför koltuğunda oynamayı bende hissediyorum arada. Şu trim sesleri olmasa araçtan memnunum aslında. Ama yapacak bir şey yok. Grandland de bolca kumaş kaplama yapmışlar. Faydası olmuştur muhtemelen.
Bir ara direksiyondan geliyordu bende de fakat sonra kendiliğinden kesildi. Şuan sunroof perdesinden ses geliyor. tam kapalıyken ya da tam açıkken bozuk yolda bayağı rahatsız ediyor.
Bir başka durum ise klima-havalandırma kapalıyken çok az üflemeye devam ediyor. Kapatmak için ayrı bir tuş mu var yoksa arızalı mıdır? (Klima çalışırken ön cam ya da ayağa doğru üfleme yönünü seçtikten sonra lasitiğin lastiğe sürtme sesi geliyor)
-
Sağolasın hocam bende pazartesi götüreyim bakalım aynısını yaparlar heralde
Bende de şöyle bir ses geliyor klima sol önden bir ufak tıkırtı geliyor. Fan sesi gibi. Ankara'da yaşıyorum. Şehir içi ana yollarda fena değil de çevre yolunu bilen bilir. Pütürlü yol. Orada fena trim sesleri geliyor malesef. Klima kapatınca dışarıdan hava geliyor hocam. Onu da istemiyorsanız dışarıdan gelen havayı kapatan tuşa basabilirsiniz ama kışın buğu yapar. Bu arada sizin dediğiniz şöyle de olabilir: Ayarlardan klima kısmına gelin. Orada otomatik buğu önleme açıksa o da yapar üflemeyi. Öyle bir ayar vardı. Sistem otomatik açıyor o zaman kendini.
-
Son GS lerde aynada kör nokta var görünüyor, çalışıyor mu peki ?
Uygun bir zamanda bende uğrayayım o zaman teşekkürler
Klima kapalıyken hava üfleme konusunda hava devir daim tuşu mu diyeyim bir tuş var ya hani dışarıdaki havanın içeriye girmesini engelleyen tuş ona basarsanız klima kapalıyken hava üflemez. Klima kapalıyken, havalandırma kapalıyken dahi o tuşa basabiliyorsunuz o şekilde kesiyor hava girişini
edit : bu cevap daha önce verilmiş görmedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 7 Şubat 2025; 10:30:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X