Şimdi Ara

Opel Astra Sedan 1.3 dizel Enjoy & Enjoy 111.yıl Grafik Bilgi Ekranı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta Opel astra sedan Enjoy 111.yıl Dizel Teknik Gri sipariş ettik.
    Fakat Enjoy 111.yıl alan arkadaşlarımızın aracında Grafik Bilgi Ekranı Bulunmaktadır. Bayiler Grafik Bilgi ekranı bu diyorlarmış ? Üzerinde bulunan ekran Standart Dijital Ekran. ?
    Bayilerden aldıgımız broşürlerde bile Grafik Bilgi Ekranı Bulunduğunu belirtiyor?
    https://www.opel.com.tr/bypass/download/tr/Astra_Sedan_10.5.pdf
    Opelin ta kendi sitesinde bile var Aranızdan bu aracı alıpta Grafik Bilgi Ekranı olmayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u-Alt -- 20 Aralık 2010; 8:47:10 >

• ifade etmede çok zorlanmışsın, ama anladığım kadarıyla; bir adet araba sipariş etmiş ve bilgi ekranı sormuşsun. bilgi ekranı tüm opel modellerinde zaten var. yalnız bir şeyi merak ediyorum, sedan kasalarda arka camlar otomatik değilmiş. o çok kötü, 40bin lira ödüyorsunuz ama arka camları indirip kaldıramıyorsun, bu opel'e ne diyeyim bilmiyorum.
  • Arka camı hiç dikkat etmedim desem ? :) Ellerinde araba kalmamış sipariş ederek geliyor yani herneyse alındı işte sonradan yaptırırım sorun değil o .

Grafik bilgi ekranıyla - Standart Dijital ekran Farklı bi ekranlar.

Enjoy 111.yıl paketi alana Grafik bilgi ekranı diyor
    Enjoy paketi alana Dijital ekranı diyor.

ama bu 2 arabada Dijital ekran var Grafik bilgi ekranı yok o linke tıklayın bi aşşagıya dogru sürükleyin anlarsınız.
  • şimdi söyle acıklayayım

bende bir hevesle gittim ama ekran renkli ekran değil

enjoy ve 111.yıl da ekranlar aynı imiş.

enjoy paketinde pikseller daha büyük
    111. yılda pikseller daha küçük

başka birşey yok

sizin bahsettiğiniz renkli ekran
    cosmo paketinde bilginize..
  • 1. Grafik bilgi ekranı

Opel Astra Sedan 1.3 dizel Enjoy & Enjoy 111.yıl Grafik Bilgi Ekranı  ??

2. Dijital Ekran

• Arkdaşlar .... yaklaşık yarım saat önce Opel bayisinden geldim ve Opel astra sedan 1.6 benzinli enjoy 111.yıl özel tasarımdan satın aldım... bayide aracın içine baktım ve arka camlarda ön camlarda otomatik ve de renkli bilgi ekranı var... lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonlanthen17

Arkdaşlar .... yaklaşık yarım saat önce Opel bayisinden geldim ve Opel astra sedan 1.6 benzinli enjoy 111.yıl özel tasarımdan satın aldım... bayide aracın içine baktım ve arka camlarda ön camlarda otomatik ve de renkli bilgi ekranı var... lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın....

Arka ve ön cam Otomatik Ama Renkli Grafik Bilgi Ekranı yok benim aracımda
    Siz aracınınzın renkli bilgi ekranın fotografını cekip koyabilirmisiniz mrk ettim saygılar.
  • 1. ekran GID
    2. ekran BID (kör ekranı)

buda CID ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

aracıma cid ekran aldığım için GID ekranım boşa çıkmıştır.

Detaylar aşağıdaki linktedir,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-astra-h-gid-bilgi-ekrani-76595832/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.