Şimdi Ara

Opel Astra Sedan 1.6 CDTI 136 HP Testim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
20.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: SF01

muharrem kardeş sana bir sorum olacak astra ,focus,jetta,golf,corolla,octavia bu araçlara 1-10 arası yol tutuş olarak puanlandırabilirmisin

Üstadım Astra'yı flexride şasi olarak almazsak

Focus>Astra>Jetta>Octavia>Golf>Corolla derim

çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Jetta bu kadar iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Hocam yeni aracınız Hayırlı olsun.İlk izlenim video'nuzu izlemiştim.En kısa zamanda incelemenizi bekliyoruz.Birde hocam konuyla fazla alakası yok ancak az önce Samsun Opel bayiinden geldim.Opel Astra H 1.6 Ecotech Easytronic almak üzereydim.Easytronic şanzımanın çok sarsıntılı vites değiştirdiğini öğrendim.Siz test etmişsinizdir.Araç ile ilgili beni bilgilendirirmisiniz?
    Saygılar.

Hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    Easytronic şanzıman ilk 2 vites biraz sarsıntı yapar. Sonrasında ciddi bir sıkıntı oluşturmaz, sport ya da manuel modda bu sarsıntı daha az olur

Anladım hocam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Jetta bu kadar iyi mi?

Oldukca basarılı hocam. Ozellikle viraj icinde icten dısa, dıstan ıce apeks almasına bızzat sahıt oldum

• quote:

quote:

quote:

Hocam yeni aracınız Hayırlı olsun.İlk izlenim video'nuzu izlemiştim.En kısa zamanda incelemenizi bekliyoruz.Birde hocam konuyla fazla alakası yok ancak az önce Samsun Opel bayiinden geldim.Opel Astra H 1.6 Ecotech Easytronic almak üzereydim.Easytronic şanzımanın çok sarsıntılı vites değiştirdiğini öğrendim.Siz test etmişsinizdir.Araç ile ilgili beni bilgilendirirmisiniz?
    Saygılar.

Hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    Easytronic şanzıman ilk 2 vites biraz sarsıntı yapar. Sonrasında ciddi bir sıkıntı oluşturmaz, sport ya da manuel modda bu sarsıntı daha az olur

Anladım hocam sağolun.

Focus 2 den aldigim hazzı jettadan da alabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anchowy61 -- 15 Mayıs 2014; 9:36:01 >
  • motor tüm ısrarlardan sonra 1,3 ten 1,6 ya çıkıncaya kadar baya yıl geçti, ama busefer de bu kasanın ağırlığı göze batıyor. bir de bu kasaya artık iyice gözümüz alıştı, albenisi azaldı. kasanın da değişmesi gündemde. şu opel , çıkaracağı yeni kasalarda motorla kasayı aynı ana denk getirse olmuyor mu?
  • Dün arabayı test ettim motorunu gayet başarılı buldum benim dikkatimi başka şeyler çekti direksyon çok yumuşak en ufak hareketine bile tepki veriyor hissiyatı çok fazla geldi ilk başta alışmam zaman aldı bunun haricinde araba sanki bana çok hopluyor zıplıyor gibi geldi düz olmayan dalgalı egimli asvaltlarda araba havalanıyor gibi geldi ayrıyeten viraj kabiliyetini arabaya alışmam zor oldugu için tam zorlayamadım araba dediğim gibi hopluyor gibi geldi sanki bu yüzden virajlara tam arabayı zorlayacak seviyede giremedim son olarak araba hiç patinaja düşmedi
    Muharrem kardeş sen daha iyi anlarsın benden izlenimlerim hakkındaki görüşlerin nedir acaba

• quote:

Dün arabayı test ettim motorunu gayet başarılı buldum benim dikkatimi başka şeyler çekti direksyon çok yumuşak en ufak hareketine bile tepki veriyor hissiyatı çok fazla geldi ilk başta alışmam zaman aldı bunun haricinde araba sanki bana çok hopluyor zıplıyor gibi geldi düz olmayan dalgalı egimli asvaltlarda araba havalanıyor gibi geldi ayrıyeten viraj kabiliyetini arabaya alışmam zor oldugu için tam zorlayamadım araba dediğim gibi hopluyor gibi geldi sanki bu yüzden virajlara tam arabayı zorlayacak seviyede giremedim son olarak araba hiç patinaja düşmedi
    Muharrem kardeş sen daha iyi anlarsın benden izlenimlerim hakkındaki görüşlerin nedir acaba

lastik basınçları faladır .. yeni astra zaten sert süspansiyona sahip sınıfında eşsiz yol tutuşuna sahip araçlardan... yol olsun yeter fren kullandırma virajda köklersiniz bununla ... tenekelere benzemez yaani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Dün arabayı test ettim motorunu gayet başarılı buldum benim dikkatimi başka şeyler çekti direksyon çok yumuşak en ufak hareketine bile tepki veriyor hissiyatı çok fazla geldi ilk başta alışmam zaman aldı bunun haricinde araba sanki bana çok hopluyor zıplıyor gibi geldi düz olmayan dalgalı egimli asvaltlarda araba havalanıyor gibi geldi ayrıyeten viraj kabiliyetini arabaya alışmam zor oldugu için tam zorlayamadım araba dediğim gibi hopluyor gibi geldi sanki bu yüzden virajlara tam arabayı zorlayacak seviyede giremedim son olarak araba hiç patinaja düşmedi

lastik basınçları faladır .. yeni astra zaten sert süspansiyona sahip sınıfında eşsiz yol tutuşuna sahip araçlardan... yol olsun yeter fren kullandırma virajda köklersiniz bununla ... tenekelere benzemez yaani ;)

Bana verdiği hissiyat dan bahsettim ben sadece benden önce satış elemanı arabanın neler yapabildiğini göstermek istedi ben bayağa beğendim o kullandığında yol tutuşunu ama belliki arabayı ezberlemişti ben astranın yabancısı oldugum için arabanın verdiği hissiyattan dolayı virajlara biraz temkinli girdim zaten ben düz yılda araba kullanmayı hız yapmayı sevmem virajlara sert hızlı girmeyi severim viraj kabiliyeti yüksek bir araç arayışı içindeyim inşallah yıl sonuna doğru arayışımı sonlandıracam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Bana verdiği hissiyat dan bahsettim ben sadece benden önce satış elemanı arabanın neler yapabildiğini göstermek istedi ben bayağa beğendim o kullandığında yol tutuşunu ama belliki arabayı ezberlemişti ben astranın yabancısı oldugum için arabanın verdiği hissiyattan dolayı virajlara biraz temkinli girdim zaten ben düz yılda araba kullanmayı hız yapmayı sevmem virajlara sert hızlı girmeyi severim viraj kabiliyeti yüksek bir araç arayışı içindeyim inşallah yıl sonuna doğru arayışımı sonlandıracam

hb olanını tavsiye ederim

• quote:

Standart yol tutuşu birçok araçtan başarılı ama çok agresif kullanıp limit zorlamak isterseniz, flexride şasi alın derim. Astra için yol tutuşun en üstüdür

• aracım 700 km ye geldi önceki aracım 2012 civic fd7 elagance otomatik ti 52000 satım 69200 hb sport aldım 700 km ye kadar sürekli yüksek hız kullandım yol buldukça 200 km ve üstü hızlarda kullanıyorum konfor müthiş yormuyor insanı 6 ıncı vitesi müthiş yol tutuşu stabilitesi süper lastik havaları ön arka 39 eco kullanımı için uygun deger civic yüksek hızlarda tedirgin ediyordu bu araç şu anda bu motorla alınacak en ii araç herkese nasip olsun su anda karma tüketim 7.3 lt civic dizel de kullandım test aracı kısa mesafede kullandırıyorlar 6.8lt.di yakıt tuketimi hyundai i30 da test aracı kullandım ortalama yakıt tüketimi 12.5 lt.di focus ile golf ilgimi çekmiyor onlara bakmadım hepinize kazasız sürüşler
    Flexride sadece yol tutusa mi etki ediyor yoksa aracin icinde ozellikle arkada oturanlara standart astraya gore extra bir konfor sagliyor mu tour modda (adini yanlis yazmis olabilirim) cok merak ettigim bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Flexride sadece yol tutusa mi etki ediyor yoksa aracin icinde ozellikle arkada oturanlara standart astraya gore extra bir konfor sagliyor mu tour modda (adini yanlis yazmis olabilirim) cok merak ettigim bir konu.

Tour modu normal bir Astra'dan daha konforlu hale getiriyor üstadım Aslında hem yol tutuş hemde konfor sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcak

aracım 700 km ye geldi önceki aracım 2012 civic fd7 elagance otomatik ti 52000 satım 69200 hb sport aldım 700 km ye kadar sürekli yüksek hız kullandım yol buldukça 200 km ve üstü hızlarda kullanıyorum konfor müthiş yormuyor insanı 6 ıncı vitesi müthiş yol tutuşu stabilitesi süper lastik havaları ön arka 39 eco kullanımı için uygun deger civic yüksek hızlarda tedirgin ediyordu bu araç şu anda bu motorla alınacak en ii araç herkese nasip olsun su anda karma tüketim 7.3 lt civic dizel de kullandım test aracı kısa mesafede kullandırıyorlar 6.8lt.di yakıt tuketimi hyundai i30 da test aracı kullandım ortalama yakıt tüketimi 12.5 lt.di focus ile golf ilgimi çekmiyor onlara bakmadım hepinize kazasız sürüşler

Hayırlı olsun üstadım aracınız. Lastik basıncını size tavsiyem 32-34 psi arasında tutun 39 biraz fazla olabilir. Ekonomik olsa da üst hızlarda aracı stabilite anlamında rahatsız edecektir

Tesekkur ederim o zaman uzun yol yapmak icin alinan astrada flexride iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.