Bildirim
OPEL ASTRA SEVENLER VE OPELCİLER
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun dostum..Astra sağlam araç iyi yapmışsın bence.ileride sıfır alırsın. -
Bence en güzel seçimi yapmışsın.Hayırlı olsun ....Benimde 2001 model astra var çok memnunum -
jant,iç döşeme dışıda görsel fark yok aralarında sanırım -
twinpordları severim.
(öyle mi yazılıyordu?) -
slm ark biz combo ile connect arasında takıldık. sizce hangisi komforlu,saglam,hızlı,yakıt olarak güzel.şimdiden çevaplarınız için tşk edrim. -
BENCE COMBO 1.7CDTİ DİZEL COMFORT MODELİNİ TAVSİYE EDERİM FİAT 27.300YTL -
Emre;bizde yakında(4-5 ay sonra) HAyırlısı ile 2001 Model Astra Elegance almayı düşünüyoruz,ben baktım da İlan verenlere bazıları İmmobilizer'ın var olduğunu belirtmiş bazılarıda o konu hakkında Birşey belirtmemişler,İmmobilizer standart olarak mı sunuluyor bu Modellerde,gerçi 1999 Yılından beri Otomobillerde standart olarak sunuluyor ama kafama takıldı işte.. -
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
BENCE COMBO 1.7CDTİ DİZEL COMFORT MODELİNİ TAVSİYE EDERİM FİAT 27.300YTL
benje kesinlikle connect çünkü combo ya göre daha büyük bi arac havası war sonuçda bu araclar ya iş için yada aile van olarak kullanılıo.connect iki tür kullanımada daha cok yatkın comboya göre
-
slm kardeş, aracın eksilerini yazmışsın çok yararlı oldu teşekkür ederim.bende astra combo dizel almayı düşünüyorum ama çekincelerim var.araç 1300 motor ve dizel bu başlı başına beni olumsuz düşünmeme neden oluyor.araç yaklaşık 1250 kg olduğunu düşünürsek çekiş gücünde, motor sesinde yokuş yukarı çıkışlarda zorlanmalara ve klima açıkken çekişin aşırı düşmesine neden olabileceğini düşünüyorum.bunu dışında hiç bir olumsuz düşüncem yok.ekim ayında arabayı alıcam ama 3 marka arasında sıkışıp kaldım, astra combo dizel, focus HB dizel, seat leon 1.9 dizel. bunlar arasındayım ve şuan bana en cazip gelen focus çünkü 1600 motor ve 110 beygir gücünde.len son sırada benim için çünkü yakıt olarak diğerelerinden biraz daha fazla yakıyor ve piyasası çok zayıf.astra ise 2.sırada çünkü motor gücünün yetersizliğinden çekiniyorum.ne yapmam gerekir bana yardımcı olun lütfen acil cevap
-
Sedan olarak dizel Focus birinci yok hb olcaksa Astra'ya da bakılabilir. Leon'da iyi ama dizelin fiyatı ve vergisi yüksek.
Kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozger -- 8 Ağustos 2006; 19:06:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: altanB
Emre;bizde yakında(4-5 ay sonra) HAyırlısı ile 2001 Model Astra Elegance almayı düşünüyoruz,ben baktım da İlan verenlere bazıları İmmobilizer'ın var olduğunu belirtmiş bazılarıda o konu hakkında Birşey belirtmemişler,İmmobilizer standart olarak mı sunuluyor bu Modellerde,gerçi 1999 Yılından beri Otomobillerde standart olarak sunuluyor ama kafama takıldı işte..
ewet IMMOBİLİZER 98 DEN İTİBAREN ÇIKAN BÜTÜN ASTRALARDA VAR ÇÜNKİ 99MODEL ASTRAM VARDI ONDADA VARDI ŞUAN 2001ELEGANCE LERİN HEPSİNDE VAR İMMOBİLİZER ARACIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUARADA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 9 Ağustos 2006; 0:58:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tarihbilimi
slm kardeş, aracın eksilerini yazmışsın çok yararlı oldu teşekkür ederim.bende astra combo dizel almayı düşünüyorum ama çekincelerim var.araç 1300 motor ve dizel bu başlı başına beni olumsuz düşünmeme neden oluyor.araç yaklaşık 1250 kg olduğunu düşünürsek çekiş gücünde, motor sesinde yokuş yukarı çıkışlarda zorlanmalara ve klima açıkken çekişin aşırı düşmesine neden olabileceğini düşünüyorum.bunu dışında hiç bir olumsuz düşüncem yok.ekim ayında arabayı alıcam ama 3 marka arasında sıkışıp kaldım, astra combo dizel, focus HB dizel, seat leon 1.9 dizel. bunlar arasındayım ve şuan bana en cazip gelen focus çünkü 1600 motor ve 110 beygir gücünde.len son sırada benim için çünkü yakıt olarak diğerelerinden biraz daha fazla yakıyor ve piyasası çok zayıf.astra ise 2.sırada çünkü motor gücünün yetersizliğinden çekiniyorum.ne yapmam gerekir bana yardımcı olun lütfen acil cevap
BENCE FOCUS YADA ASTRA ALMANI TAVSİYE EDRİM ANCAK ASTRA DİZELLERDE KRONİK Bİ SORUN OLDUNU DUYMAYA BAŞLADIM ASTRA DAHA CONFORLU BİDE
-
alırsam astra combo nun ful paketlisini alıcam ancak canımı sıkan astra da ESP nin ve TCS nin olmaması.peşin alıcam ve araç ortalama 53 milyon falan, pazarlıkla kaça kadar düşürebilirim sizce? aranızdan birisi astra cosmo dizel ful paket al arkana bile bakma, 90 beygir performansdan memnun kalırsın konfor desen var donanım desen süper diyecek ford arabasına o kadar para verilmez diyen kim var? bana bu iki aracı kıyaslayıp hangisini tavsiye edersiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: tarihbilimi
alırsam astra combo nun ful paketlisini alıcam ancak canımı sıkan astra da ESP nin ve TCS nin olmaması.peşin alıcam ve araç ortalama 53 milyon falan, pazarlıkla kaça kadar düşürebilirim sizce? aranızdan birisi astra cosmo dizel ful paket al arkana bile bakma, 90 beygir performansdan memnun kalırsın konfor desen var donanım desen süper diyecek ford arabasına o kadar para verilmez diyen kim var? bana bu iki aracı kıyaslayıp hangisini tavsiye edersiniz?
ASTRA COMBO YAZIYORSUNUZ YANLIŞLIKLA COSMO :)NEYSE YENİ ASTRALARDA DONANIMLAR FİYATINA GÖRE ÇOK KISITLI ESP .TCS GİBİ MESELA MAZDA3TE BU ÖZELLİKLER STANDART OLARAK SUNULUYOR..53MİLYAR GİBİ Bİ RAKAM VERECEKSİNİZ BUNA BENCE PAZARLIKLA 2 MİLYAR KADAR DÜŞERLER YANLIZ ACELE ETMEYİN EKİM AYININ GEÇMESİNİ BEKLEYİN KAMPANYA BAŞLICAK HANGİ ŞEHİR DESİNİZ BİLMİYORUM AMA AYDIN,BURSA ANK.DA OPEL 1.2MİLYAR UCUZ ONU SÖYLEYİM BEN ESKİŞEHRDE YİM BURDA ORALARA GÖRE FİYAT DAHA FAZLA BENCE ASTRAMI FOCUSMU DERSEN BEN 6SENEDİR ASTRA KULLANIYORUM VE BU YENİ ARABAM.ÇOK MEMNUNUM OPELİN ADI VAR ZATEN O YETER HEM FOCUSA GÖRE DAHA GÖSTERİŞLİ VE İÇ DONANIMI DAHA KONFORLU BEN ASTRA ALIRDIM BİRDE JETTA GİBİ Bİ SEÇENEK DAHA OLABİLİR O FİYATA ANCAK ASTRA DİZEL Mİ FOCUS DİZELMİ DERSEN OPELİ TERCİH EDERİM KESİNLİKLE
-
quote:
Orjinalden alıntı: altanB
Emre;bizde yakında(4-5 ay sonra) HAyırlısı ile 2001 Model Astra Elegance almayı düşünüyoruz,ben baktım da İlan verenlere bazıları İmmobilizer'ın var olduğunu belirtmiş bazılarıda o konu hakkında Birşey belirtmemişler,İmmobilizer standart olarak mı sunuluyor bu Modellerde,gerçi 1999 Yılından beri Otomobillerde standart olarak sunuluyor ama kafama takıldı işte..
2001 lerde immobilizer var astra alacaksanda edition bulabilirsen kaçırma bende 2001 vardı 88 binde 20 ye verdim sunroof cd çalar baldır desteği okuma lambası herşey standart -
quote:
BENDE 2001 MODEL ASTRA ELEGANCE VAR 2HAFTA ÖNCE ALDIM BUNDAN ÖNCEDE 99MODEL ASTRAM VARDI YANİ SIFIR ALICAM DİYE SATTIM SIFIRLARA ZAM GELİNCEDE 2001ELEGANCE 12000KM DE ARABAYI ALDIM BİLMİYORUM DOGRUMU YAPTIM 21MİLYARA ALDIM .....ASTRAYI SEVİYORUM GÖZÜM YENİ KASADA ASLINDA
25 bın km de bukadar fark varmı yaa bende saatım 145 150 bın arası bı opel 2001 model fulldu cd player falan 19 mılyara saatım beyaz renk sadece arkadan bı kazas vardı tuhh bee kazıklandık heralde:D -
ARACIM 12000KMDE DİKKATİNİ ÇEKERİM 2001 MODEL SIFIR AYARINDA -
bizdede 2001 model elegance var taş gibi harika bi araba rahat sessiz bence cd çalar 4 airbag abs klima tip desen 10 numara motor desen taş gibi daha ne isteyebilirim ki hız desen 200'ü rahatlıkla geçiyor -
ARKADAŞLAR BEN TOYOTACIYIM AMA BAHSETTİĞİNİZ SINIFTA EN İYİ ARAÇ FORD CONNECT,ÜZERİNE YOK,BU SINIFA UYGUN TEK ŞASE CONNECT TE VARMIŞ,TERCİHENDE CONNECT SECİLİYOR ZATEN PİYASAYA BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ COMBO ÇOK AZ
quote:
Orjinalden alıntı: HeaDMasH
quote:
BENCE COMBO 1.7CDTİ DİZEL COMFORT MODELİNİ TAVSİYE EDERİM FİAT 27.300YTL
benje kesinlikle connect çünkü combo ya göre daha büyük bi arac havası war sonuçda bu araclar ya iş için yada aile van olarak kullanılıo.connect iki tür kullanımada daha cok yatkın comboya göre
Benzer içerikler
- twinport ne demek
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel astra h soğutma suyu seviyesi uyarısı
- servis esp nedir
- insignia 1.5 165 hp yorum
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel rocks e
- opel mokka 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X