Şimdi Ara

Opel Astra Vuruk Düzeltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün forum otoparkında park edecek yer ararken park halindeki bir Caddy geri geri çıkmak isterken bana iki kapının ortasından vurdu. Durum nedir? Kaporta işinden anlayan var mı? Nasıl bi işlem uygulanır?
     Opel Astra Vuruk Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcakkofte -- 6 Şubat 2016; 0:41:52 >

• Ön kapıda bişey yok arka kapı düzeltilip pasta cila atılır boyaya bile gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vakum işlemlerinden bahsetti bi kaç arkadaşım ama bilmiyorum gece gece moralim bozuldu.
  • bugün gittik anlaşmalı olarak yarı yarıya hasarı paylaştık 600 lira toplam zarar. vakumla olmuyor. doğrultma olucak. orjinal araba kazalı oldu. baya bozuldu moralim
  • Boyada derin cizikler var olmasa boyasiz duzeltilirdi

• Moral bozacak bir şey yok hocam. Fotoğrafları saklayın. Geçmiş olsun en büyük kazanız bu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

bugün gittik anlaşmalı olarak yarı yarıya hasarı paylaştık 600 lira toplam zarar. vakumla olmuyor. doğrultma olucak. orjinal araba kazalı oldu. baya bozuldu moralim

Neden yarı yarıya? O geri geri giderken siz de yan yan giderek mi kaza yaptınız? Sizde suç mu varda yarısını karşılıyorsunuz?
  • alcakkofte kullanıcısına yanıt
    Yarı yarıya olması saçmalık bence,eğer siz dururken gelip çarptıysa tamamını karşı tarafa ödetin.Hatta boya uygulacaksa değer kaybı bile istemeniz gerekir.

• aslında kural basit hareket halindeki bir araca geri manevra yaparak çarpan kusurludur.

çok yoğun yağış vardı. ben park edecek bir cep arıyordum sol tarafa doğru bakarken sağ tarafa dikkat etmedim.. o da benim gibi yarım baktı demek ki. hatanın fazlası karşı tarafta fakat işin 300üne 500üne pek bakasım gelmedi. Araç 2008 model ve boya dahi yoktu. hepsini o karşılasa bile aracım eskisi gibi olmayacak. anlaşıp çıkmak istedim.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam.
  • Geçmiş olsun üzülmeyin Can'a geleceğine mala gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.