Bildirim
Opel Astra Vuruk Düzeltme
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ön kapıda bişey yok arka kapı düzeltilip pasta cila atılır boyaya bile gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu vakum işlemlerinden bahsetti bi kaç arkadaşım ama bilmiyorum gece gece moralim bozuldu. -
bugün gittik anlaşmalı olarak yarı yarıya hasarı paylaştık 600 lira toplam zarar. vakumla olmuyor. doğrultma olucak. orjinal araba kazalı oldu. baya bozuldu moralim -
Boyada derin cizikler var olmasa boyasiz duzeltilirdi
Moral bozacak bir şey yok hocam. Fotoğrafları saklayın. Geçmiş olsun en büyük kazanız bu olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: alcakkofte
bugün gittik anlaşmalı olarak yarı yarıya hasarı paylaştık 600 lira toplam zarar. vakumla olmuyor. doğrultma olucak. orjinal araba kazalı oldu. baya bozuldu moralim
Neden yarı yarıya? O geri geri giderken siz de yan yan giderek mi kaza yaptınız? Sizde suç mu varda yarısını karşılıyorsunuz? -
Yarı yarıya olması saçmalık bence,eğer siz dururken gelip çarptıysa tamamını karşı tarafa ödetin.Hatta boya uygulacaksa değer kaybı bile istemeniz gerekir.
aslında kural basit hareket halindeki bir araca geri manevra yaparak çarpan kusurludur.
çok yoğun yağış vardı. ben park edecek bir cep arıyordum sol tarafa doğru bakarken sağ tarafa dikkat etmedim.. o da benim gibi yarım baktı demek ki. hatanın fazlası karşı tarafta fakat işin 300üne 500üne pek bakasım gelmedi. Araç 2008 model ve boya dahi yoktu. hepsini o karşılasa bile aracım eskisi gibi olmayacak. anlaşıp çıkmak istedim. -
Allah razı olsun hocam. -
Geçmiş olsun üzülmeyin Can'a geleceğine mala gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X