Şimdi Ara

OPEL ASTRA YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araç bakıyorum önceki konularımdan da gelen araç değerlendirmelerini sizlerin fikirleriniz ışığında yapmaya çalıştım.

yeni iki araç teklifi aldım.

araçlar opel astra cd sedan
    1.cisi astra 99 otomatik(yakıt düşündürüyor beni az mı yakar çok mu yakar)bordo renk.km 180.000 lerde tüplü 16.000 diyor
    2.si astra 2000 model normal vites tüpsüz.130.000 lerde km.istediği rakam 18.500

yarın bakmaya gideceğim ne dersiniz kıymetli tecrübeleriniz ışığında oraya gitmeden önce

1.bu araçlar 2.eli yarın satışı kolay olur mu?
    2.bakım sıkıntısı olur mu?parçası şusu busu
    3.satın alacağım kişiye neleri sorgulatayım..ilk araç alışım..

saygılarıml
    a..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensuous_16 -- 28 Kasım 2012; 17:27:50 >

• 2. Elde en sıkıntısız araçlardan birisi. Özellikle CD. Ama otomatikleri 2. elde sıkıntılı ve kullanımı da sıkıntılı. Bende Confort modeli vardı, haftasonları markete gittiğimde mutlaka üzerinde "satmayı düşünürseniz numaram 05..." diye kağıt bulurdum. Yakıt konusunda çok cimridir. atiker gibi dandik bi lpg'de bile ben şehirdışı 1 LT gazla 16 km'leri devirebiliyordum. yarı zaman klima açık. 28 bin km kullandım bakım yönünden hiç bi masrafı çıkmadı diyebilirim. Parçası bi broadway kadar ucuz değil :) ama kesinlikle ucuz. Satın alacağınız kişiye hiçbişey sormayın, arabayı alın ve direkt olarak servise sokun iyice ekspertiz yapın. Bir de vitesin etrafındaki sunni deriye bakın, aşınma var mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

2. Elde en sıkıntısız araçlardan birisi. Özellikle CD. Ama otomatikleri 2. elde sıkıntılı ve kullanımı da sıkıntılı. Bende Confort modeli vardı, haftasonları markete gittiğimde mutlaka üzerinde "satmayı düşünürseniz numaram 05..." diye kağıt bulurdum. Yakıt konusunda çok cimridir. atiker gibi dandik bi lpg'de bile ben şehirdışı 1 LT gazla 16 km'leri devirebiliyordum. yarı zaman klima açık. 28 bin km kullandım bakım yönünden hiç bi masrafı çıkmadı diyebilirim. Parçası bi broadway kadar ucuz değil :) ama kesinlikle ucuz. Satın alacağınız kişiye hiçbişey sormayın, arabayı alın ve direkt olarak servise sokun iyice ekspertiz yapın. Bir de vitesin etrafındaki sunni deriye bakın, aşınma var mı diye.

tecrübeleriniz için teşekkür ederim..peki expertiz dediğiniz şey nedir ve kaça mal olur expertiz olayı..zaten alacağım kişi de bana ben sana 800 tl ye atiker taktırırım dedi..demek ki atiker dandik marka..sizin aracınız otomatik mi idi?neden acaba vitesin etrafında deriye bakmalıyım?

haftasonları markete gittiğimde mutlaka üzerinde "satmayı düşünürseniz numaram 05..." diye kağıt bulurdum.

şahane bi olay bence..:)

• 98-2000 model sivik veya korolla bakın 21.000 tl civarı fiyatları var çok makul .
  • yakın arkadaşımda var otomatiği, hiç sıkıntısı olmuyor .. ama kmsi düşük, yüksek km de sıkıntı olur mu bilemem
  • arkadaşlar aracın kaporasını verdim.araç 124.ooo de tüpsüz mavi renk tüm baklımları daha yeni sadece arka sağ sol çamurluk boyalı ve arka kaput değişmiş.başka sıkıntısı yok..aracı 17.750 anlaştık.sizce nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Opel Astra Çok Büyük Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-astra-cd-navigasyon-plusgeri-gorus-kamerali-piril-piril-106311961/detay
    bi bak derim bunu buldum

hocam sahiden araç temizmiş..ancak tok satıcı galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

2. Elde en sıkıntısız araçlardan birisi. Özellikle CD. Ama otomatikleri 2. elde sıkıntılı ve kullanımı da sıkıntılı. Bende Confort modeli vardı, haftasonları markete gittiğimde mutlaka üzerinde "satmayı düşünürseniz numaram 05..." diye kağıt bulurdum. Yakıt konusunda çok cimridir. atiker gibi dandik bi lpg'de bile ben şehirdışı 1 LT gazla 16 km'leri devirebiliyordum. yarı zaman klima açık. 28 bin km kullandım bakım yönünden hiç bi masrafı çıkmadı diyebilirim. Parçası bi broadway kadar ucuz değil :) ama kesinlikle ucuz. Satın alacağınız kişiye hiçbişey sormayın, arabayı alın ve direkt olarak servise sokun iyice ekspertiz yapın. Bir de vitesin etrafındaki sunni deriye bakın, aşınma var mı diye.

Vitesin etrafındaki deride aşınma olması ne anlama gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sensuous_16

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-astra-cd-navigasyon-plusgeri-gorus-kamerali-piril-piril-106311961/detay
    bi bak derim bunu buldum

hocam sahiden araç temizmiş..ancak tok satıcı galiba..

temiz gerçekten ama lpgli benim şahsi görüşürüm lpgli araç alıp 3-5 lira için riske girmeyin dizel veya benzinli alın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-astra-106750291/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill...2001-full-plusfull-opel-asrta-105524413/detay
    http://www.sahibinden.com/opel-astra?a4_max=80000&price_max=20000&sorting=price_desc
    biraz daha buldum sende bak arasından tamiz bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi kedi -- 30 Kasım 2012; 14:03:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.