Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
183.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyleyse 1.7 almak daha mantıklı gerçekten... 3 - 5 bin ytl fazla versekte bu farkı hakeden bi seçim olacagı kanaatindeyim paylaşımlarınız için teşekkür ederim..
  • Emin olun hakediyor bu farkı.. Kullanınca bana hakvereceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1.7 cdti

size ßişe diyimmi eger basıyosanız 1.7 daha az yakıo 1.3 ü cok dewirli kullanmak lazım qitmiyo cünkü o yüzden basınca 1.7den fazla yakıyo ßizim kiracıda var patronunda da var 1.7 o ßizimkindede patronunun arabasından da cok yakıyo

Katılıyorum birde Klimayı açarsan 20 Ykr yide geçer.

1.7 Cdti herkesin söylediği gibi daha avantajlı.
  • İmzamız İlk sayfaya eklenmiştir..Bende bir türlü olmadı birde siz deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 27 Ağustos 2008; 17:25:09 >
  • Arkadaşlar imzamız hayırlı olsunn,bende oldu..Zamanla dahada güzelleştiririz
  • Hemen imzamız hakkındaki yorumlarınızı alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayazıt_35

angry 06 arkadaşım aracınızı kazasız belasız günlerde kullanınız inşaalah.
    Çok iyi bir fiyata almışsınz . Geçtiğimiz hafta izmir de arkas oto 1.3CDTİ city plus spor paketi için 27 200 fiyat vermişti + 800 de kasko toplam 28 ediyordu. Sizin fiyata göre 1.7 almak daha avantajlı zaten ikisi arasında gidip geliyorum henüz karar veremedim. En kısa zamanda aracınızla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum . Tekrar hayırlı olsun..

çok teşekkür ederim arabayı cuma gün teslim alıyorum resımlerını en kısa zamanda paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: angry06

quote:

Orjinalden alıntı: bayazıt_35

angry 06 arkadaşım aracınızı kazasız belasız günlerde kullanınız inşaalah.
    Çok iyi bir fiyata almışsınz . Geçtiğimiz hafta izmir de arkas oto 1.3CDTİ city plus spor paketi için 27 200 fiyat vermişti + 800 de kasko toplam 28 ediyordu. Sizin fiyata göre 1.7 almak daha avantajlı zaten ikisi arasında gidip geliyorum henüz karar veremedim. En kısa zamanda aracınızla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum . Tekrar hayırlı olsun..

çok teşekkür ederim arabayı cuma gün teslim alıyorum resımlerını en kısa zamanda paylaşırım

Resimleri bekleriz hocam,siz arabayı hayırlısıya bi teslim alın..

• İmzamız güzel olmuş elinize sağlık!
    Keşke toparlayabilsemde benmde 17'm olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

İmzamız güzel olmuş elinize sağlık!
    Keşke toparlayabilsemde benmde 17'm olsa

Allah cümlemize nasip etsin

• amin..
  • Arkadaşlar maaşallah topic coşmuş yaa..

İmza bu arada hayırlı olsun
  • Ekle hocam beni de..Benim fotoğraflar kendi topiğimde mevcut.İsteyenler bakabilir.Ama imrenerek bakmasınlar 4 tampon değişti o yüzden
  • Allah muhafaza bende koydum resim
  • Üyelik istiyorum. Arkadaslar bende de 2006 model 1.3 ctdi var 80 binde suan arabadan cogu insan gibi memnunum rakipleriyle kıyaslamıyorum bile tip olarak begenmezdim önceleri ama simdi bayılıyorum kaporta malzemesi bana cok saglam geliyo on kaputu ilk açtıgımda agırlıgı karsısında sasırmıstım.
    Geleyim sorunlarıma oncelikle herkes gibi direksiyon kutusu sadece ses olayı ama gıcık ediyor insanı toprak yola falan girdigimde tıkır tıkır sallanıyor degiştirdik ama 1 ayda aynı hale geldi onun icin bu sesle yaşamaya alısın.
    Diger bir konu viteslere zor geciyor takılıyor bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mı?
    Onceden kopya trackleri okuyan cdçalar ise artık okumuyor sadece orjinalleri okuyor buna mp3 çalar gözü falan taktırabilirmiyiz?
  • O işin şakası da işte oldu mu oluyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

Üyelik istiyorum. Arkadaslar bende de 2006 model 1.3 ctdi var 80 binde suan arabadan cogu insan gibi memnunum rakipleriyle kıyaslamıyorum bile tip olarak begenmezdim önceleri ama simdi bayılıyorum kaporta malzemesi bana cok saglam geliyo on kaputu ilk açtıgımda agırlıgı karsısında sasırmıstım.
    Geleyim sorunlarıma oncelikle herkes gibi direksiyon kutusu sadece ses olayı ama gıcık ediyor insanı toprak yola falan girdigimde tıkır tıkır sallanıyor degiştirdik ama 1 ayda aynı hale geldi onun icin bu sesle yaşamaya alısın.
    Diger bir konu viteslere zor geciyor takılıyor bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mı?
    Onceden kopya trackleri okuyan cdçalar ise artık okumuyor sadece orjinalleri okuyor buna mp3 çalar gözü falan taktırabilirmiyiz?

demek senin teyb'de sosyetik oldusattığımız 2004 vectradada böyle bişiy vardı,optik bilmem neyi temizlendi cd çaların bide cd çaları temizleyen cdler var,onlardan bulursan bi onunla dene,gene olmassa,servis yolu gözükmüştür kardeşim
    bide alla'a şükür bnm combomda direksiyon kutusau problemi yok,ama sorun olanların başının ağrdığına eminim
    3.ncüsü, bazen bnm aracdada oluyo aoda aceleden debriyaja tam basmayınca anca

• ....::::: HOŞ GELDİNİZ :::::....

@ozgurdeniz65

@ne yazsam kii

Eklendiniz Hocam,İyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Ekle hocam beni de..Benim fotoğraflar kendi topiğimde mevcut.İsteyenler bakabilir.Ama imrenerek bakmasınlar 4 tampon değişti o yüzden

Maşallah Diyin....
    Hocam hakkaten nası oldu öyle yaww

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.