Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
182.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili üyelerimiz imzamız ilk sayfada mevcuttur,duyurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

quote:

Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

Üyelik istiyorum. Arkadaslar bende de 2006 model 1.3 ctdi var 80 binde suan arabadan cogu insan gibi memnunum rakipleriyle kıyaslamıyorum bile tip olarak begenmezdim önceleri ama simdi bayılıyorum kaporta malzemesi bana cok saglam geliyo on kaputu ilk açtıgımda agırlıgı karsısında sasırmıstım.
    Geleyim sorunlarıma oncelikle herkes gibi direksiyon kutusu sadece ses olayı ama gıcık ediyor insanı toprak yola falan girdigimde tıkır tıkır sallanıyor degiştirdik ama 1 ayda aynı hale geldi onun icin bu sesle yaşamaya alısın.
    Diger bir konu viteslere zor geciyor takılıyor bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mı?
    Onceden kopya trackleri okuyan cdçalar ise artık okumuyor sadece orjinalleri okuyor buna mp3 çalar gözü falan taktırabilirmiyiz?

demek senin teyb'de sosyetik oldusattığımız 2004 vectradada böyle bişiy vardı,optik bilmem neyi temizlendi cd çaların bide cd çaları temizleyen cdler var,onlardan bulursan bi onunla dene,gene olmassa,servis yolu gözükmüştür kardeşim
    bide alla'a şükür bnm combomda direksiyon kutusau problemi yok,ama sorun olanların başının ağrdığına eminim
    3.ncüsü, bazen bnm aracdada oluyo aoda aceleden debriyaja tam basmayınca anca

bi deneyeyim eyvallah

• bu direksiyon kutusu problemine opeL aRtıq ßi dur demeli ßnm comboda da var qißi direksiyon normale qöre aqır qibi aLdıqımdan ßeri ßi de araba durduqunda parkederken falan direksiyon 1 tur dönüo qaza basınca bi tur daha dönüyo bi de calıstırdıqım zmn 2-3 saniye sonra hidroliqe geçio
  • yha 1.7 dedim,güçlü dedim,gene direksiyon kutusu problemi gardaşım!!!!

peki düz yolda giderken hissettiriyo mu direksiyondaki problem?(örn. hakimiyet kaybı..yani tam sağa gitmeme,tam sola gitmeme gibi...)
  • direksıyon hıdrolık dıılmı ya nasıl akuyle alakası varr: ilk defa duydum baq bunu ilginc gercekten
  • bisey sorcam arkadaslar 1.7dti ile 1.7 cdti arasında ne gıbı farklılıklar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1.7 cdti

yaa ßişhe yoq düz qiderken ama normal direksiyona qöre ßiraz aqır ßide dururken 2 tur dönmüo servise qittim ßöLe ßişeyi ilk defa senden duyuyorum dediler ßende onlara ßöle ßişheyi iLq deFa ßi aRabada görüorm dedim adam dediki eger dedi olaay dedigin gibiyse direksiyon elektrik destekli oldugu için aküden şarj almıyo olabilir ondan qaza basınca 1 tur daha dönüo hani qaza basınca aküye daha cok sarj yükleniyo ondan normallesiodur direksiyonda deildir problem aküdedir dedi eger yine yaparsa akşam 5-6 qißi getr sabaha kadar şarj oLsn düzeLir dedi boş olduqum zmn götürcem

• quote:

Orjinalden alıntı: beyceli_16

bisey sorcam arkadaslar 1.7dti ile 1.7 cdti arasında ne gıbı farklılıklar var

Sayfanın Yukarısında Peter Pan arkadaşımız bu konuya değinmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 28 Ağustos 2008; 10:50:44 >
  • Arkadaşlar 3 combo kullandık şimdiye kadar böyle bi direksiyon problemi hiç yaşamadım..

Allah yaşatmasın valla deli eder insanı
  • quote:

yaa qeRci cokta etqiLeyen ßi tarafı yok direksiyon agır o da ßen yumusak direksiyona alısmısım starex vardı ßizde cevirdigini ßiLe anlamıyodun combonunki ßiraz sert tek sorun o digerleri pek sorun yaratmıyo

Dostum senin prolemin genel olan direksiyon kutusu problemi degil bence tamamen farklı bi olay soyledigin seyleri bende ilk defa duyuyorum ayrıca direksiyon kesinlikle sert degil hidrolik direksiyona gore daha yumusak yavas giderken hızlanınca sertlesiyo otomatik olarak
  • arkadaşlar selam

benim aracım 11000 km de oldu ne zaman bakıma girmesi gerekiyor? 10000 mi yoksa 15000 mi?
  • quote:

ßiLiorm eLeqTroniq HidroLiq DireqSiyonun farkı o Ztn ama bnmki dururken sertlesiyo

kanka bnm aracdada var o sorun
  • quote:

ßiLiorm eLeqTroniq HidroLiq DireqSiyonun farkı o Ztn ama bnmki dururken sertlesiyo

Bu normal bişemi yani comboların genel olarak mı Durduğu zaman direksiyon sertleşiyo yoksa sadece sizdemi var..Teker havası düşük olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

arkadaşlar selam

benim aracım 11000 km de oldu ne zaman bakıma girmesi gerekiyor? 10000 mi yoksa 15000 mi?

Hocam Aracınızda Anormal bi durum yoksa 15000 de yapmanızın bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum

Bu arada Arkadaşlar Comfort ile City Plus arasındaki farklılıklar nelerdir?
  • jant,direksiyondan kumanda,sol sürgülü kapı,cd çalar vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

jant,direksiyondan kumanda,sol sürgülü kapı,cd çalar vs vs vs

+ Sis lambası,Güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

arkadaşlar selam

Hocam 7500 km de sadece bi yağ değişimi yaptırman gerekiyordu sanırım onu kaçırmışsın servis ilk yağ değişimi olarak yaptırmayı tavsiye ediyordu..

15.000 km de genel bi bakım yapılıyor zaten
  • Bizim combolarda şöyle bi durum var araba servis bakımına az kalınca köpek gibi gider oluyor.. Ancak servis bakımı yapıldıktan sonra 3000-4000 km bakımdan önceki performansı olmuyor yani çok fark yok gibi ama hissediyorum..

Duyduğuma göre dizellerde böyle oluyormuş çok garipsedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Bizim combolarda şöyle bi durum var araba servis bakımına az kalınca köpek gibi gider oluyor.. Ancak servis bakımı yapıldıktan sonra 3000-4000 km bakımdan önceki performansı olmuyor yani çok fark yok gibi ama hissediyorum..

Duyduğuma göre dizellerde böyle oluyormuş çok garipsedim

İlk kez Duydum İlginç ve iyi tespit
  • sizde öyle olmuş,valla bnm araba dipgaz halde 20 kmyi geçmemişti bakımı geldiğinde,allahtan sanayinin yanından geçiodum,filtreyi değiştirip konyaya gitmiştim
    filtreden çıkan tozla gözüm 3 saat yaşarmıştı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.