Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
182.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

sizde öyle olmuş,valla bnm araba dipgaz halde 20 kmyi geçmemişti bakımı geldiğinde,allahtan sanayinin yanından geçiodum,filtreyi değiştirip konyaya gitmiştim
    filtreden çıkan tozla gözüm 3 saat yaşarmıştı

• Siyah film cektiren arkadaslar var mı muayenede ve trafikte sorun oluyor mu ve avrupa yakasında yaptırabilecegim hesaplı yerleri bilenler var mı?
  • hocam muayenede sorun oluyo,bnm aracımdada vardı,git söktür gel demişlerdi...!
    Bazı polisler sadece söküyo,bazıları hem söküyo hem ceza yazıyo
  • AB gelişim projesi çerçevesinde,yeni muayene istasyonlarında arabaların her noktası inceliyolar.Siyah filmin derecesi kaç olursa olsun çıkartıyolar diye biliyorum
  • Bizim buraya da inşaatı vardı bitmiş ama ne zaman faaliyete geçecek bilmiyorum.. Ama çok can yakacak bunlar
  • Bitsin artık bu çile, Çekemem bile bile

İçerisi gözüktüksen sonra ne zararı varki filmin???
    Belki cilt hastasıdır belki bebeği vardır vb.!..En güzeli bütün camları orjinal renklilerle değiştirmek,bnm aracımın camıda renkli,mavimsi bi görünümü var güneşte,normaldede siyahı andırıyo hafiften..
    Ama tecrübe olarak söyleyim,filmler kaza anında canlı çıkma riskini azaltıyo,buna güvenlik filmleride dahil..

• quote:

Bitsin artık bu çile, Çekemem bile bile

İçerisi gözüktüksen sonra ne zararı varki filmin???
    Belki cilt hastasıdır belki bebeği vardır vb.!..En güzeli bütün camları orjinal renklilerle değiştirmek,bnm aracımın camıda renkli,mavimsi bi görünümü var güneşte,normaldede siyahı andırıyo hafiften..
    Ama tecrübe olarak söyleyim,filmler kaza anında canlı çıkma riskini azaltıyo,buna güvenlik filmleride dahil..

+1903

• 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
  • Sağol abi
  • kardeş sadece arkaları öneriyolar zaten,zaten araban siyah,iyice satanist arabası gibi oluyo komple siyah oluncada
  • quote:

kardeş sadece arkaları öneriyolar zaten,zaten araban siyah,iyice satanist arabası gibi oluyo komple siyah oluncada

• Nerdesiizz Combocular pikniğeemi gittizzz
  • TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİ MÜBAREK OLSUN.
  • Ramazan ayının bütün Türk İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
  • Tüm Donanımhaber'in ramazanını kutlar,1.7lerin elerrinden,1.3lerin gözlerinden öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasta-RuLes -- 1 Eylül 2008; 15:26:35 >
  • quote:

Tüm Donanımhaber'in ramazanını kutlar,1.7lerin elerrinden,1.3lerin gözlerinden öperim

• ya arabam değişik huylar çıkarmaya başladı...

çalıştırırken bazen marş basıyor ama çalışmıyor. kapatıp tekrar basınca çalışıyor. bir de yolda giderken ilk kalkışlarda ve 1 den 2 ye geçerken arkayı simsiyah bir is kaplıyor.
    tam ölçme fırsatım olmadı ama sanırsam yakıt tüketimi de arttı. şu an 11000km de bakımı bekliyorum ama ben pompa dan şüpheleniyorum siz ne tahmin ediyorsunuz?

hayırlı ramazanlar...
  • Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar..

@cell-im

Hocam 1.3 lerde genelde görüyorum bu duman atma işini neden çok duman atıyor ama dediğiniz derecede pek görmedim arka kısmı kaplayacak kadar.

Bence bi servise gösterin belki filtrelerde tıkanma felan vardır
  • Abicim araba servis diye bağırıyo yaa
  • quote:

Abicim araba servis diye bağırıyo yaa

+1903

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.