Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
182.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

vassili topikte kimse yok biraz daha ilgi göster olmaz böyle..!!!

Biliyorum kardeşim,Ramazan bizi olumusuz etkiledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 13 Eylül 2008; 13:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

beni de yazın listeye.. 2006 1.3 cdti city plus .. 65.000 km ... ama yakında değiştirip binek bir araba almayı düşünüyorum ..

yorumlarım

1- çok geniş ve ferah bir araç .. sınıfının en iyisi
    2- performansı çok iyi değil .. klima açıkken problem ..
    3- direksiyon dururken ağırlaşıyor .. ani hareketlere tepki veremiyor ..
    4- 160 ı geçemedim
    5- ses sistemi oldukça tatmin edici..
    6- geri vitese gacırdamadan geçirmek için bir müddet beklemeniz gerekiyor ..
    7- arka bagaj kapağı zamanla gacırdama yapıyor..

ben alırken 1.7 ler siparişle geliyordu .. tavsiyem 1.7 almanız ..

Eklendiniz Hocam..En yakın zamanda Resimleri bekliyoruz

• bi yıkatabilsem eklicem de .. beyaz olduğu için 6 ayda 1 yıkanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

bi yıkatabilsem eklicem de .. beyaz olduğu için 6 ayda 1 yıkanıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

yaa niyeyse hep ben çevremdekilerden duyuyorum bu şikayetlerivalla abi benimki 1.7 olduğundan sanırsam, yokuşları klima açıkken çıkıyo ve daha kapının gıcırdadığını + direksiyonun tepki vermemezlik yaptığı, + 160 çok rahat geçtiğini söyleyebilirimhemde 2004 model olduğu halde

Senin araba dti degil mi? COk performanslı oldugunu duymamıstım hatta 1.7 dti ile 1.3ctdi nin hemen hemen aynın performansta oldugunu duydum

Abi o kullanıcıya göre değişir..Ben Dtı'yla balina kasa mersoları kovalıyorum..!
    1.3ün performası bana 1.2 corsayı andırıdı kullanırken

• 1.3 CDTI ile 1.7 DTI Kağıt üzerinde aynı görünüyor ama ara hızlanmalara bakarsanız anlarsınız arada ne farklar var özelliklede 80 km hızdan sonra DTI çok açar arayı..
  • 190 dan öte gitmez dostum 200 max gidiyor daha üstü mümkün bile değil hiç zorlama arabayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1.7 cdti

ewt aRkadaşLarr ßen 1.7 cdtiyle 190ı qecemedim anlamadıqım 190 kadar baya hızlı cıkıodu ibre sonra ßirden duruodu meqerse opel ßize kaucuk paspas hediye etmişti o engelliomuş qazı kökliyemidiqim için qitmiodu şimdi paspası cıkardım araba ucuo ama daha otobana cıkmak nasip olmadı paspassız 210 qarantidir kaucuk paspas cünkü cok kalın baş parmaqımdan daha kalın

Hocam fazla Hız iyi değil aman dikkat

• aßicim Nee max. 200 ü daLqamı qeçion yhaa qözünü sewim combodan bahsediyoz caddy-connect deilki hee inanmayan vaRsaa ßuyursun
    http://www.dtunnel.com/index.php/1010110A/ead2117ac418fdd3b5e8178aecf774138d676375022a92bf9e39161d0d5be76b35410dc6954c845617838
  • ben 185 i gordum daha sonra yol elvermedi ama 190 kadar cıkardı sanırım (1.3 ctdi)
    bi arada siyah bi tane comboyla kapısayım dedim kalkısta, ikinci vitesten sonra ücü atma geregi duymadım kaybolmustu adam utanınca ikiyle sakin sakin takıldım
  • arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar. combom la başım dertte. daha önce bir sürü opel kullandık. ona güvenerek combo aldık ama pişman oldum.

direksiyon kutusu ikinci kez arıza verdi. ayrıca park manevralarında direksiyon sanki bütün hidroliklik özelliklerini kaybediyor taş gibi oluyor. sağ arka kapının klidi bozuldu. kapı fitillerinin yapışkanları çıktı düşüyor. bazen marşa bastığım halde çalışmıyor. gaza basınca arkayı kara dumanlar sarıyor. vs vs....
    şu an 11000 kmde. 15 de bakımı var ama bekleyemeceğim bu hafta götürücem bakıma baştan aşağı baksınlar heryerine. size sorum şu 15,000 bakımı yaklaşık kaç YTL tutuyor ve bu bakımı daha 1. sene ve km dolmadan yaptırmamın bir mahsuru var mı?

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 15 Eylül 2008; 22:51:17 >
  • direksiyon kutusuna kesinlikle cözüm yok bende bir umut die degiştirdim ama 2 hafta ses gelmedi sonra yine aynı sorun. Sertlesmesi ise hıza duyarlı oldugundan sertlesiyor durunca buda normal. Marsa gelince benimkide cok uzun sürede çalısıyor yaklasık 2 sn. Diger sorunlar sanssızlık die düsünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1.7 cdti

yhaa arKadaşLaar Şu direksiyon problemine care bulamadılar benimkinde ses yokta cok aqırr 1210 direksiyonu qibi oluoo park ederken falan bizim tanıdıktada combo var 1.3 onu sürüorm paöuk qibi cok hafif hemde onun araba 2006 benimki 2008

Hocam bu sorun genel olarak mı var yoksa 2008 lere özel mi?

• 1=>bugün ben arkadaşımın 1.3ünü, oda benim 1.7'yi aldı ve kapıştık, 120den sonra boy boy açtı arayı, tam tersi yaptık, ben 150 km.den sonra dahada hızlandım, o bana yetişemedi...Özetle performansı aynı değil,onu 1.7yi kıskanan 1.3 sürücüleri(!!!) sölüyodur

2=> Direksiyon sorununda benim aracın direksiyonu pamuk gibi, halada süper olarak kullanıyorum!..
    3=>marşda ise hala ilk aldıımki gibi, tık diye çalışıyo valla
    4=>dizel arac altımızdaki, çok devirli kullanmak turbo hortumunda sorun yapar ve turboyu değiştirmek zorunda kalırsın..! (Gerçi bende öyle kullanmıyorum ama neyse)
    (Yalnız çok övdüm bu arabayı, nazar değmesin tütütütütü)

• bir yakınım benim comboyu beğendi ona satıcam aracımı sanırsam. bütün sıkıntılarımdan da kurtulmuş olucam. direksiyonu bana ilallah ettirdi artık. habire arıza...
  • sinir oldum frenler bülbül gibi ötüp duruyogıcık oldum resmen!
  • quote:

sinir oldum frenler bülbül gibi ötüp duruyogıcık oldum resmen!

Hocam Noluyor bu combolara yaw

• bilmiyorum ama arabayı kullanmıyorum bu yüzdenpassat kullanıyorum frenler düzelene kadar
  • quote:

bilmiyorum ama arabayı kullanmıyorum bu yüzdenpassat kullanıyorum frenler düzelene kadar

Passatın tadı da bir başka olur şimdi
  • bende yarım fren yapınca bayır aşşagı falan fren pedalı birseye sürtüyormus gibi oluyor arada bir ayagımın altında ufak bir titreme yapıyor birseye surtmus gibi bir fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.