Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 CDTİ Essentia full alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
33.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Essantial alınmaz.

Niye hocam?
    Arabada her şey var.
    Niye alınmayacağını söylerseniz sevinirim.

Donanım olarak zayıf sisfarı , direksiyon kontrollü müzik sistemi yok . kapı kolları boyasız alaşımlı jant yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 4 Eylül 2008; 16:46:17 >
  • direksiyondan kontrollü müzik sistemi, değişmiş jantları var.
    kapı kolları boyalı.yani gövdeyle aynı renk.Bunların hepsi paketli olduğu için ekstra herhalde.
    sadece sis farı yok.o da taktırılır istenirse.
    N-joy da olmayan koltukların aşağıya ve üste ayarlanma özelliği de var mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 4 Eylül 2008; 18:43:26 >
  • http://fiyatlistesi.opel.com.tr/ Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 28.894,00 YTL

mevcut opsiyonlar da 1500 filan etse bence size verilen fiyat iyi km daha 16.000 hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: erzincanspor

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/ Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 28.894,00 YTL

mevcut opsiyonlar da 1500 filan etse bence size verilen fiyat iyi km daha 16.000 hayırlı olsun şimdiden

teşekkürler arkadaşım.
    biz de yarın alıyoruz arabayı.
    emsalleri 25000 civarında,1-2 özellik de yok onlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 4 Eylül 2008; 20:13:15 >
  • corsada zaten fazla özellik yok.o yüzden gerekli paketler eklenmiş essentia gayet iyidir.az pazarlık yapın birde vaadettiği donanımlar varmı kendiniz bakın.bazen aracından habersiz şöförler her özelliği var sanıyor.
  • fiyat çok iyiymiş..

geçen sene 1.3 cdti essantial 2005 model 25000 km de 26000 ytl aldı arkadaşım..üzerinde genelde cosmo larda olan ahtapot jantları var..arabayı % 352657658786 değiştiriyor görüntüsünü...

ama essantial da arka camlar ototmatik değil yol bilgisayarı yok sis farı yok mp3 çalar yok alaşımlı jant yok bunlar bile olmayınca araç albenisini yitiriyor..

ben olsam o fiyata 5000 ytl daha ekler c4 1.6 110 hp hdi alırdım düşünmeden...biraz araştırırsan nedenini görürsün..hatta citroen bölümünü incele derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

fiyat çok iyiymiş..

geçen sene 1.3 cdti essantial 2005 model 25000 km de 26000 ytl aldı arkadaşım..üzerinde genelde cosmo larda olan ahtapot jantları var..arabayı % 352657658786 değiştiriyor görüntüsünü...

ama essantial da arka camlar ototmatik değil yol bilgisayarı yok sis farı yok mp3 çalar yok alaşımlı jant yok bunlar bile olmayınca araç albenisini yitiriyor..

ben olsam o fiyata 5000 ytl daha ekler c4 1.6 110 hp hdi alırdım düşünmeden...biraz araştırırsan nedenini görürsün..hatta citroen bölümünü incele derim..

hocam zaten bu üst limitlerden biri, daha fazla vermeye niyetimiz yok.
    sis farı yok ve arka cam otomatik değil. diğerleri var.
    ben bu fiyata arabanın da temiz ve düşük kilometreli olduğunu düşünerek iyi fiyat gözüyle balıyorum.
    Yani üstüme alıp satsam 24.500'e rahat satarım bu arabayı diye düşünüyorum.

• Kardeşim bugün aldı arabayı arkadaşlar.
    hayırlısı olsun.
  • hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin..
  • hayırlı olsun bence iyi bir tercih güle güle kullanın
  • teşekkürler arkadaşlar...
    kaskosunu 26.000'den yapıyorlarmış.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Hayırlı olsun

sağol dostum. Vallahi sana rağmen aldık ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

Kardeşim bugün aldı arabayı arkadaşlar.
    hayırlısı olsun.

hayırlı olsun,kazasız belasız
  • Aynı arabanın 2006 modeli var bende.Çelik jant yok ama.cd-mp3 metalik,abs, 2 hava yastığı klima var.arabayı tavsiye ederim.çok az yakar.ayrıca hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut976

Aynı arabanın 2006 modeli var bende.Çelik jant yok ama.cd-mp3 metalik,abs, 2 hava yastığı klima var.arabayı tavsiye ederim.çok az yakar.ayrıca hayırlı olsun

Evet sahibi de öyle dedi.
    Belki ben de alırken tercih ederim.
    Aslında kardeşime Corsa'ları tavsiye eden de bendim
    Bir arkadaş vardı, bu fiyata daha iyi arabalar var diyen?
    Bir akıl verse de biz de araştırsak biraz.
    benim aklımda bu fiyatlara Punto ile Clio var bir de.
    Ama Opel ile yanyana koyunca Renault hiç mantıklı gelmiyor.
    Punto'nun donanımları cazip.
    Ya da şöyle 2005 model bir Toyota Corolla falan gelenler aklıma.
  • Hayırlı olsun.Bence iyi bir tercih.

Yakıt konusunda sıkınntı çekmezsiniz. Bir depo ile 850 km şehir içi gidermi?
  • hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Hayırlı olsun.Bence iyi bir tercih.

vallahi sahibi öyle dedi,hatta daha fazla ama göreceğiz.
  • ş.içinden kasıtlar genelde farklı olduğu için kişiden kişye değişiyor. max yapabileceği ve süerekli dur kalk olmassa ancak bu km yapabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Hayırlı olsun.Bence iyi bir tercih.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.