Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.4 COMFORT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CORSA C 1.4 COMFORT 2001 MODEL BENZİN VE LPG ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, BU ARAÇLARLA İLGİLİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM İLK ARABAM OLACAK.

• Annemde 1.2 easytronic olani var.
    İci fazlasi ile genis ama suspansiyon konforu az olan bir aractir.
    Direksiyon kutulari biraz sorunlu olmaktadir.
    Yol tutusu o sertrlikle birlikte sinifi icin makuldur.
    Alt devirleri normal olarak cok canli degil ama 1.4 olan gorece daha iyidir.
    Kapilarda tek fitil oldugundan ruzgar sesi iceride 100km den itibaren hissedilmeye baslar.
    Alirken motordaki yag kacaklarina bakin ozellikle.
    Buna karsin bolca parcasi piyasada bulunmaktadir.
    Kolay gelsin.
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    2.el sonuçta illa ki masraf çıkartır ama duyduklarıma göre Corsa C içinde 1.4 özelikle Comfort olanlar için iyi şeyler söylüyorlar.
  • tek kapi 2001 1.4 comfort sahibi oldum bir donem motor performansi yeterli, direksiyon kutusu kronik sorundur ses yapar yada bir tarafa daha rahat donerken diger tarafa direksiyonun sert olmasi gibi bir problem cikartabilir. bendeki vitesi bosa alinca stop ediyordu arasira bir turlu cozum bulamadim bogaz kelebegi map sensoru maf sensoru oksijen sensoru vs derken bir suru parca degisti ama yine cozemediler problemini. acikcasi alman araclarinin bu yönü kotu arabanin her yeri sensor biri bozuldugunda da bizim ustaciklar sorunu cozemiyor bu yonden japon araclari iyi motor cok elektronik degil.
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    Corsa C 1.4'lerin en büyük sorunu direksiyon kutusu sanırım ve Rüzgarın sesini içeriye alması. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.