Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce 2003 1.7 tdi corsa aldım ama bu araç ile ilgili hiç bir bilgim yok. bu araç ka. beygirdir ? tekni özellikleri nedir ? bilmiyorum. tüm yorumlarınızı ve deneyimlerinizi yazmanızı rica ediyorm. Ayrıca, 50 bin km olan aracımı 14.000. YTL ye aldım ve tüm servis bakımları yapılmış, değişeni yok, dört lastik sıfır haldeydi . sizce uygun bir rakammı ? yardımlarınız için teşekkür ederim.
hayırlı olsun
öncelikle araç tdi değil dti
1.7lt motorun gücü 75hp, 165Nm torku var..
km.si düşük olması iyi ama o fiyata 2004 1.3cdti da alabilirdin tahminimce..
beygiri ve torku düşükmüş ama opel opeldir!hayırlı lsun..
evet o fiyata 1.3 cdti alabilirdim fakat klometresi yüksek ve bu kadar temizini bulamazdım ayrıca 1.3 ile1.7 arasında perfonmans bakımından çok fark var 1.7 nin performansı 1.3 e göre çok daha iyi yakıt tüketimi bakımından da 1.7 daha iyi derim.
hem performansı daha iyi hem tüketimi daha düşük olsaydı motor değiştirmeye gerek duymazlardı ki
tüketimi daha düşük olduğuna eminim, ayrıca donanım ve görünüm farkı var, cdti'lar makyajlı kasa...
Zamanında Toyoto Corollada kasa değiştirdi ama eski kasa toyota corolla kadar satamadı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme