Şimdi Ara

opel corsa 1.7 tdi hakkında yorumlarınız..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce 2003 1.7 tdi corsa aldım ama bu araç ile ilgili hiç bir bilgim yok. bu araç ka. beygirdir ? tekni özellikleri nedir ? bilmiyorum. tüm yorumlarınızı ve deneyimlerinizi yazmanızı rica ediyorm. Ayrıca, 50 bin km olan aracımı 14.000. YTL ye aldım ve tüm servis bakımları yapılmış, değişeni yok, dört lastik sıfır haldeydi . sizce uygun bir rakammı ? yardımlarınız için teşekkür ederim.

• hayırlı olsun

öncelikle araç tdi değil dti

1.7lt motorun gücü 75hp, 165Nm torku var..

km.si düşük olması iyi ama o fiyata 2004 1.3cdti da alabilirdin tahminimce..
  • beygiri ve torku düşükmüş ama opel opeldir!hayırlı lsun..
  • evet o fiyata 1.3 cdti alabilirdim fakat klometresi yüksek ve bu kadar temizini bulamazdım ayrıca 1.3 ile1.7 arasında perfonmans bakımından çok fark var 1.7 nin performansı 1.3 e göre çok daha iyi yakıt tüketimi bakımından da 1.7 daha iyi derim.
  • hem performansı daha iyi hem tüketimi daha düşük olsaydı motor değiştirmeye gerek duymazlardı ki

tüketimi daha düşük olduğuna eminim, ayrıca donanım ve görünüm farkı var, cdti'lar makyajlı kasa...
  • Zamanında Toyoto Corollada kasa değiştirdi ama eski kasa toyota corolla kadar satamadı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.